ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 855
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 950
Това е моята версия от мига в който я видях.  Приликата беше "очеизбождаща". В темата със спойлери ме разубедиха. Но аз казах, че ще се откажа само ако ги видя да се целуват. Ми досега не са. Снощи и целуна ръка. Освен това тя каза на Габриела " със сигурност с Алек имам много повече общо отколкото ти"..Снощи пък му каза "имам чувството, че те познавам отдавна" и странно се засмя...та почна да се подновява моето предположение...
Не се ли виждаше как се целуват в 10 минутното промо в началото на първи епизод? Или аз се бъркам нещо. Плюс това той многократно е казвал, че сестрите му са по-големи от него.

# 1 951
Интересно ми е – каква част от дрехите са предоставени от продукцията и каква са на момичетата? Когато отиват на среща и се преобличат по сто пъти – те ли си приготвят или ги обличат на място с каквото са решили?

# 1 952
Доколкото разбирам е микс от двете. Теа беше казала, че си е облякла най-хубавата рокля за индивидуалната среща с Алек. А вчера Валерия спомена, че за вечерята са ѝ дали рокля, която не ѝ е харесала.

# 1 953
Freak, това са Памела и Габриела.

Теорията Алек и Йоана да са брат и сестра ми е меко казано абсурдна. Но вече май и нищо не може да ме учуди.
Роклите са и от продукцията и от собствен гардероб.

# 1 954
Снощи пък хич не дадоха момите в къщата какви ги вършат. Цял свободен ден им оставиха. Няма игри, няма състезания. Липса на бюджет ли е, що ли е...

# 1 955
Аз не съм ги видяла да се целуват. Ако са се целували си оттеглям подозренията..

# 1 956
Мисля, че с малки изключения продукцията им осигурява само коктейлните рокли. Под изключения имам предвид, че може би си носят и по някоя собствена.
Спортните екипчета за игрите много ясно продукцията им ги дава.

# 1 957
Снощи пък хич не дадоха момите в къщата какви ги вършат. Цял свободен ден им оставиха. Няма игри, няма състезания. Липса на бюджет ли е, що ли е...

Липса на бюджет, къщата е двойна по-скъпа този път JoyJoy

# 1 958
Тия дъвки за необятната човешка психика и нейната сложност аз много не ги обичам. Не е критика към факта, че се коментира, по-скоро съм раздразнена, че изобщо ни се сервира като тема в това предаване.
Не съм специалист, че давам диагнози, препоръки и експертизи кой, как, защо.
Гледаше ми се нещо разтоварващо и романтично.
Ергенът никога не е бил и не е разтоварващо и романтично шоу. Това е проект, който цели да изкара на показ най-ниските човешки страсти и затова избират предимно момичета с лабилна психика, или такива, склонни към скандали. И затова има толкова висок рейтинг.
Там е работата, че така го правят у нас, в световен мащаб не е така. Гледала съм два сезона на руския Ерген, а приятелка, живееща в САЩ, ми разказа и за тамошния, въобще не се набляга така на "ниЗките човешки страсти", наистина излъчват и романтика, отношенията не са толкова в отрицателния спектър. Да, пак има интриги и недоразумения сред момичетата, но при нас е на N-та степен.
Мерси за уточнението, също и за поправката, но щом съм написала ниСки, значи съм имала предвид нещо, което идва от ниСък, а не от ниЗък. И на теб мога да кажа това, което и на други, които плюят срещу предаването - Силата е в твоите ръце, т.е. в твоето дистанционно и винаги можеш да превключиш телевизора на руския Ерген.

# 1 959

Надежда явно им се кефи като гледам какви сърца им праща.

По-странно ми е, че Габриела е харесала абсолютно всички снимки в инстаграма на Маги, дори такива от 2015г

# 1 960
Аз се чудя защо не му ги пускта тези кадри на Алеко? Щото реално той няма никакви впечатление и представа за момите,пред него всички са бели и добри, и само  на диванчетата на коктейлите и в къщата  показват какви са. Всъщност знам защо не му ги пускат-щото ако ги види какво представляват, ще избяга с пълна газ от там..
Ако момичетата знаят, че той наблюдава всяко тяхно действие, никога няма да се отпуснат и ще се опитат да се държат повече на ниво. А дали той не е информиран е друга тема. Според мен е наясно с всичко случващо се, но си трае и си играе ролята, за да си получи хонорара.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 15:05 от Alucard

# 1 961
Детективска агенция "бг мама" , кажете нещо за бившите гаджета на ергена, знаем ли нещо? Типаж?

Единственото, което аз знам е от Надкаст, приятелка на Туджаров е приятелка с бившата му. Бившата му била някаква по-алтернативна free spirit май. Каза, че общата им позната имала хубави неща за каже и за Алек и за бившата му.

# 1 962
За Валерия от интервюто с Ани Владимирова - израстнала е без баща, запознала се е с него миналата година, когато е била в болница, защото е била пребита от приятеля си. Реално на бащата му е трябвала, за да му оправи някакви документи.
Сестра й е от друг баща и е отишла да живее с него след смъртта на майка им.
Когато не е в университета, Валерия живее в баба си, която явно е мега скандалджийка и мърла. И като цяло е живяла в среда с нон стоп скандали.

След като майка й умира, развива социална тревожност. Не е можела да излиза с месеци. Според мен получи такава криза, не е било за пъпките и прическите.

Не одобрявам злобното й поведение и булинга, обаче тежката й съдба далеч надхвърля това, че майка й е починала.

На някои хора им е такава регулацията на нервната система - бий се. Не е по-различно от това на Милена, но е по неприемливо за околните.

И в крайна сметка това е само едно малко момиче. В днешно време на 20 си си баш тийнейджър.

Не е правилният начин да реагира, но да се замислим какво можем да причиним на децата си.
След начина по който си извини държанието пред Алек, не съм сигурна дали не е изкривила някои неща пред Ани. Младо момиче е и вместо да влиза в това предаване, трябва да учи и да си намери добра среда със стойностни хора. Повече няма да я коментирам.

# 1 963
Интересно ми е – каква част от дрехите са предоставени от продукцията и каква са на момичетата? Когато отиват на среща и се преобличат по сто пъти – те ли си приготвят или ги обличат на място с каквото са решили?
Още преди да почне Ергенът и палуна Гущерова се похвали, че ще и гледаме вискозите

# 1 964
Аз съм изпуснала явно , но з а каква истина говореше Надя ? Валерия може да се е разстроила за сто неща , откъде ще е сигурна Надя какво и е ?

Общи условия

Активация на акаунт