ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 128 051
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 220
  • тук и там
Валерия като я залижат и с тези лимби-хич не  е хубава, даже си е по-добре без грим и прическа, ама.. . Но то там и драма с роклята спомена, не само гримът-не си била харесвала и  роклята, която са и дали.Та е имало фасони за грим, прическа и рокли, но го изкара така,все едно не се е чувствала добре.

# 2 221
Теа е тъпа и повечето я намират за досадна с нейните монолози, така че никакъв "кардинал" не става от нея.

# 2 222
  • тук и там
Теа много добре си подклажда кладите и тя, та заедно с бат' Габриел са си в основите на конфликтите..Просто едната е арогантна и агресивана, навлиза грубо , а другата ей така подхвърля някакви реплики уж небрежно и хвърля   допълнително масло в огъня.

# 2 223
  • София

И последно - недоумявам защо на Алек водолея, са му набутали толкова скорпионки и деви.

Защото екипът зад кулисите иска зрелища, скандали, а не съвместимост. Жалко е наистина.
Догодина и астролог трябва да си наемат Joy

Какъв им е проблема на водолеите с девите? И аз съм водолей, пък най- добре с тях се спогаждам… и мъж и приятелки. Подреждат ми малко хаоса.

# 2 224
Теа е интригантка на дребно и не е някакъв грандиозен план в главата 'и, а отчаяно иска да се хареса на останалите и следва техния тон. За това и непрекъснато им боготвори несъществуващите качества. По-скоро останалите казват лошо нещо за някого и след това Теа започва да го раздува и говори най-високо, за да се знае, че е на тяхна страна.

# 2 225
  • София
Теа много добре си подклажда кладите и тя, та заедно с бат' Габриел са си в основите на конфликтите..Просто едната е арогантна и агресивана, навлиза грубо , а другата ей така подхвърля някакви реплики уж небрежно и хвърля   допълнително масло в огъня.

Теа изглежда или по-скоро се прави на тъпичка, обаче е поне 10 пъти по-умна и по-хитра от Габриела. Леко, тънко, с очарователна усмивка и наивен поглед ги кара да се излагат една по една. А тя все една такава хрисима и миличка. Харесва ми как ги пуска по пързалката Simple Smile

# 2 226
  • София
Като стана дума за гаджета - за Габриела ли ще се разбере, че си има гадже навън в следващия епизод? Някой знае ли нещо, че ми е много любопитно. Може и на ЛС, ако не искате да изнасяте информация Simple Smile
Тя е. Най- вероятно е Оливие Вердон, който обаче с профила си има снимки с жена и 2 деца. Дали са негови не знам.

# 2 227
Силви има красиви очи, хубава коса и кожа. Не знам кой би си помислил, че изглежда като 40 годишна. На моменти ме дразни, смятам, че витае в облаците - иска диаманти, голяма сватба и прочие придобивки, които реалистично могат само едни 5-6% мъже да ѝ осигурят.
И да, облича се демоде, например роклята с която беше в играта с пайовете, беше на мода преди повече от 10 години.

# 2 228
Гледам Надкаст с Мими. Малко след половината съм. Умна жена, бързо ѝ тече мисълта, весела е и пуска шегички, но самото интервю върви скучно. Не разказа нищо, което не сме видяли в епизодите.

# 2 229
  • София
Силви просто си има лелченски вайб, не че изглежда по- възрастна. Комбинация от поведение, стил и характер. И на 20 сигурно е била такава.

# 2 230
Теа е хитра. Не е умна.
Да не бъркоме хитростта с интелекта, моля...

# 2 231
За крехките си 20 години, Валерия е изпечен манипулатор. Не ми се мисли колко ще задобрее, когато порасне. Не е единствената загубила майка си, но обикновенно след такова нещастие, хората помъдряват. Тя е  токсичен нарцис, който може да мине през трупове, за да постигне своето. А личната й драма е просто одеало, под което се скрива, когато другите забележат истинската й същност.

# 2 232
На абсолютно същото мнение съм.

# 2 233
  • София
Силви има красиви очи, хубава коса и кожа. Не знам кой би си помислил, че изглежда като 40 годишна. На моменти ме дразни, смятам, че витае в облаците - иска диаманти, голяма сватба и прочие придобивки, които реалистично могат само едни 5-6% мъже да ѝ осигурят.
И да, облича се демоде, например роклята с която беше в играта с пайовете, беше на мода преди повече от 10 години.

На мен лично Силви ми изглежда дори по-малка, отколкото е. Не бих й дала 30 години. Особено, като се усмихне има някакво детско излъчване и буквало засиява. Не е класическа красавица, но със сигурност е красива и има индивидуален чар, и излъчване, което е чудесно, защото определено изпъква сред масовия калъп. Цветът на косата й много ми харесва

Теа е хитра. Не е умна.
Да не бъркоме хитростта с интелекта, моля...

Със сигурност не е умна - просто е по-умна от Габриела и Барбара примерно.

# 2 234
Не мисля, че Валерия е изпечен манипулатор, който ще стане страшен хищник. Типични момиче на 20, което използва травмите си, за да буди съжаление. Много деца и тийнейджъри го правят, най-вече момичетата. По-скоро се израства, отколкото да се превръща в повод за гордост. С годините, смятам, че всеки разбира, че не във всяка ситуация е добре отстрещният да те вижда като уязвим.

Общи условия

Активация на акаунт