ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 622
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 355
Между другото, Наделчо от Надкаст упорито поддържа теорията, че Васка е сгафила пред продукцията и умишлено я режат. Същата теория имаше и за Леа миналата година. Според мен просто са си скучни.

# 2 356
Визитката на Валерия е направена така, че непременно да просълзи по-чувствителните натури. Както се случи и с мен. Но с всеки следващ епизод тази нормално породена симпатия ми се изпарява и нищо не е в състояние вече да оправдае героинята, която е разбрала даже на крехката си възраст, че ролята ѝ на жертва ще ѝ носи бързи активи, за сметка на едно по-трудно осмислено съществуване чрез трупане знания, почтеност и човещина. Възрастта не е фактор, който извинява низките   действия на даден индивид. Гадните деца се превръщат в гадни тинейджъри, а след това и в гадни хора. Нямам спомен в живота си да съм била приятно очарована, че някой от гадно дете  се е трансформирал в прекрасен човек.
Можеш да се превърнеш в нещо различно от това, което ти поднася съдбата, само ако трансформираш енергията си в нещо съзидателно и надграждаш себе си, а не напредваш на база хорско съжаление и подлост.
Защото двайсегодишният  след само десет години ще е още по-закоравял и шлифован наглец в маниерите си, а обществеността ще се пита пак откъде  произтича подобно поведение. От търпимостта на това същото общество, от съжалението и емпатията, които раздаваме често на индивиди, които злоупотребяват с добротата ни.

Бих искала да дам пример с живота на една известна жена - Колийн Маккълоу,авторката на "Птиците умират сами".
Родена в семейство на ирландец и жена с маорска кръв, тя има изключително трудно детство. Баща ѝ е резач на тръстика, скъперник и мерзавец по собствените ѝ думи,  постоянно заобиколен от любовници. Майка ѝ безволева, безгласна жена го следва с децата навсякъде из Нова Зеландия, където той търси работа.
Естествено малката Колийн няма приятели, няма разбираща и изграждаща среда и още на пет години се затваря в собствен свят с идеята да избяга от това омразно битие. Събира наум историите си, учи се максимално добре и успява да стане невробиолог. Заминава за Англия, а десет години работи същото в САЩ. Никакъв личен живот.
Докато решава да рискува, заминава за остров Норфолк/между Австралия и Н. Зеландия/ и се отдава на писането. "Птиците умират сами" е втората ѝ книга, която ѝ носи световен успех. В образа на Люк О'Нийл е споменът за баща ѝ.

А след това вече среща и съпруга си, който е с 13 години по-млад от нея.
Досадих ви с тази история единствено в опит да покажа, че се развиваш единствено, когато си решил да бъдеш нещо коренно различно от това, което си видял, а не да го ползваш като визитна картичка за опрощаване на всички бъдещи простъпки.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 14:08 от проксима

# 2 357
  • София
Кой освен Виктория е чел стихове на Ергеня?

# 2 358
  • София
Кристина. Ама тя дали и един ред каза... Почна, пък не чухме много от стиха.

# 2 359
Загледах се колко от участничките във всеки сезон имат правени устни (може да съм пропуснала някоя, значи не си е личало).

6/22
11/25
16/26

Лоша тенденция… Освен това да подчертая, че в първи и втори сезон устните бяха направени много по-добре (с малки изключения - като двете Габита и Мони). Явно вече всичко живо се интересува от корекции и най-евтиното е да си набичат хиалурон.

Съвет от мен - момичета, много по-хубави сте, когато устните ви не приличат на тези на надуваема секс кукла.

# 2 360
Между другото, Наделчо от Надкаст упорито поддържа теорията, че Васка е сгафила пред продукцията и умишлено я режат. Същата теория имаше и за Леа миналата година. Според мен просто са си скучни.
За Лия беше абсолютно прав, както знаем тук.
И за Васка не е изключено, предвид, че знаем, че е имала гадже отвън, макар че аз като цяло си мисля, че тези неща не са били тайни за продукцията.

# 2 361
Направо не мога да повярвам, че 10 са без направени устни. Струваше ми се, че са повече.

Вече някаква параноя получавам. Да красиво е една жена да има по-плътни устни. Ама това е вече извън контрол. Нямам познати с такива устни. Но една майка от обкръжението ми има ужасни устни след подобни "подобрения" на млади години. И аз лично не знам как се чувства. Това е ужасно. Сигурно има начин да се оправи не съм запозната, ама...

# 2 362
Имам една позната с правени устни, ама нейните наистина бяха толкова тънки, като запетайки… Сега са ѝ просто нормален размер.

Виктория като гледам много ще си пасне с новия шеф. И нейната ситуация с Алек е същата. 😁
Скрит текст:

# 2 363
Editor, тези двете да знаят какво е “Малкият принц”? Съмнявам се. Видяли са фразата в ИГ, ама не са я запомнили точно и се е получила безсмислица.

# 2 364
На момите корекциите да са им проблема. Много кофти сезон, защото се съчетават  крайна незаинтересованост към ергена, много напрежение в групата и ужасни сценарии.
Алеко вече е крайно изморен от безразлични, раздразнителни жени, които се държат като на опашка за банани по време на коктейлите. Атмосферата тази година е крайно неромантична.

# 2 365
Честно казано, мъничко му се възхищавам как съумява да не си изпусне нервите. Аз ако бях на негово място и на всеки коктейл ме дърпат още преди да съм седнала или казала “Здрасти”, за да си “поговорим” (да ми се оплачат), щях да ги скастря.

# 2 366
Валерия е ужасна, но според мен и Надя не е добър персонаж. В Надя действителлно има някаква лошотия,  злорадстване. В погледът има нещо "crazy" и подмолно. Няма да забравя как злорадстваше спрямо Магдалена, когато същата беше тъжна заради това, че Алек се е целувал с Християна. Надя тогава обясняваше с голямо удоволствие, че Маги била "срината". Изобщо не я засягаше това, но държеше да се изкаже по един доста клюкарски начин. А и смятам, че за да не те харесват толкова много момичета, все ще да има защо... Някак си много елементарно ми идва разделението на "тъпите" срещу "умните", "глутницата" срещу "жертвата" и т.н.; За да не те харесват n на брой души със сигурност има защо. Сходна ситуация като със Силви (без да оневинявам Християна, защото очевидно беше простачка от класа).

Не защитавам отбора на Габи, Валерия и подобните. Там проблемите са дори още по-дълбоки и повечето от вас са се изказали преди мен достатъчно ясно.

Като цяло повечето от жените в това предаване демонстрират ужасни характери, или поне това са ни монтирали от продукцията. Да не забравяме, че е възможно всичко да е много различно от това, което ни се показва на екрана.
PS. Да благодаря предварително за приема в темичката. За първи път гледам Ергенът Simple Smile И не съм започнала от първия епизод

# 2 367
Няма как да са хрисими и добрички, а предаването да ги показва в лоша светлина. Добрия човек е добър по всяко време.

# 2 368
Според мен Надя смята, че е нормално така да обсъжда тоест да клюкарства и не осъзнава, че засяга някого. Доста грозни изказвания имаше и на дебатите... Особено за репродуктивни проблеми, които винаги може да засегнат някого... и не е добре да се коментира. Но тя е някакси в ролята на лелките пред блока, които не желаят еди коя си да й се случи нещо лошо ами само коментират кое не е редно от тяхна гледна точка. Тя си мисли, че знае кое е правилно и бърза да го сподели... не съм убедена, че в злобна. Както някои пожелават да падне хеликоптера или други доста по-гадни неща, особено от устите на зрели жени и коучове е кавички по етикет. Надежда, Маги, Кристина правеха доста кофти коментари  желаейки лошото на другите. А за Виктория не ми се говори, сигурно някои коментари са й нарочно преувеличени, за да търси екранно време и да защити тезата си, колко много й пука.

Надя затова беше толкова изненадана, защото си мисли, че не е правила лошо.

Другите по цял ден това правят също без да са го давали, дори най-хрисмите сигурно и те участват. Не съм чула някоя да каже ама защо обидихме друга. Само Маги ама на синхрон се застъпваше за Силви.
Може би Силви не коментира, понеже си е изолирана и защото по собствените си критерии пази нивото си.

Не оправдавам поведението на нито една от тях, нито имам любимка, просто забелязвам този нюанс за себе си.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 15:49 от toplomliako

# 2 369
Какво ниво пази Силви? Нарече Барбара мъж и ѝ пожела никога да не се върне от срещата (бррр).

Общи условия

Активация на акаунт