ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 612
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 370
Създава се впечатление, че българските моми имат такива устни.
Едно добро  продуктово позициониране. Колко ученички след "Ергенът" ще тръгнат да си правят устни. Национална телевизия, има и възпитателна функция.

Представям си,  че са бързали много, закъснели са снимките, станало време за коктейл и са пооблекли мацките да сядат за коктейл с ергена. Валерия е искала да се изкъпе, да се представи на ергена, нямало фризьор. Момичетата бяха без фризьор също, Памела имаше пъпчици, прически с пуснати коси или с ластиче, червилото им беше един цвят... Обаче тя каза на Ергена - престилката и слънцето- като причини. Ако има психолози тука, моля, обяснете ми това за престилката...

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 16:20 от Pepina_n3

# 2 371
Според мен Надя смята, че е нормално така да обсъжда тоест да клюкарства и не осъзнава, че засяга някого. Доста грозни изказвания имаше и на дебатите... Особено за репродуктивни проблеми, които винаги може да засегнат някого... и не е добре да се коментира. Но тя е някакси в ролята на лелките пред блока, които не желаят еди коя си да й се случи нещо лошо ами само коментират кое не е редно от тяхна гледна точка. Тя си мисли, че знае кое е правилно и бърза да го сподели... не съм убедена, че в злобна.
Надя затова беше толкова изненадана, защото си мисли, че не е правила лошо.

Изказванията на Надя (за възрастта, за опита, който идва с възрастта, за репродуктивните проблеми) са много характерни за наистина млади жени, които си живеят в някакъв розов свят и смятат, че те никога няма да остареят, че като остареят ще са си все така младолики, че те няма да имат никога проблеми със зачеването, и с каквито и да е други здравословни състояния.

Не е живяла достатъчно и може би не е имала достатъчно опит до момента, така да се каже "животът не я е очукал" все още, за да разбере, че подобни изказвания са абсолютно безстойностни и никой никога не знае как ще се развие неговия живот и ще му се случи да се чуди как да зачене бебе, или как да си намери мъж или как да се докаже наистина на работа или как да се справи със здравословни проблеми.

Всеки млад човек си е живял с розовите очила, но идва момент, в който всеки се осъзнава, че не всичко, което е мислил е вярно и точно така.

Не оправдавам Надя, но просто подобни изказвания са нещо, което идва и от възрастта.

# 2 372
Мисля, че към шести клас спират да гледат тези предавания, не са им модерни. Това са мои наблюдения сред децата.

# 2 373
Моите деца изобщо не гледат телевизия. За сметка на това скролват из ТикТок като зомбирани. 🙄 Времената се менят.

Надя си е злобна и наивна. Направи ми впечатление още с изказването си, че не била виждала мъж, който се обръща след жена и казва: “Мммм, тази има много опит в живота”. Аз пък не съм чувала мъж, който се обръща след жена и казва: “Мммм, тази колко е млада”. 😁

Далеч не е най-голямото зло, но и тя трябва да си ходи скоро.

# 2 374
Хич не е малка Надя, че да ѝ се извиняват подобни изказвания. Поне на 30 е.

Ако е имала спокоен и безветрен живот досега — супер, дай Боже всекиму.

Ако е играла на сигурно, не е поемала големи рискове и съответно не ѝ се е случвало нищо съществено, не се е опарвала, не е падала и ставала само за да падне пак, което доста те очуква и смирява и ти избива всякакви идеи за собствената ти уникалност и гарантиран хепи енд от главата (каза, че никога не е била влюбена и не е обичала силно, съответно не е имала голям залог в играта, може би така подхожда и към други сфери от живота) — окей, някои хора са по-плахи, страхуват се от провали и промени или просто не са имали шанса да срещнат своя човек.

Но липсата на личен опит и животът в розов балон не възпрепиятстват мисленето и емпатията, сори. Просто явно не е нито особено интроспективна, нито се интересува много-много от съдбите и душевността на другите хора.

А и не трябва да си на сто години и с егати опита и интелекта да се сетиш, че и ти ще остарееш (ако имаш късмет, де) и че репродуктивните проблеми и трудността да намериш партньор могат да застигнат всеки.

# 2 375
Надя хич не е цвете. Тя е като клюкарките на селския мегдан, но има много да учи, докато стигне нивото на Валерия. В последният епизод Валерия буквално изпра Надя.
Има такива хора, които се държат като професионални жертви. Манипулатори от класа. Валерката е точно такава.

# 2 376
Ужас. Аз превъртам на моменти.
Какво ниво пази Силви? Нарече Барбара мъж и ѝ пожела никога да не се върне от срещата (бррр).

# 2 377

Не е на 30, а на 25.

# 2 378
Ми, то малко същата работа. Ако всички над 30 са вече дърти, то тя ги наближава и няма време. Сега е на 26, вече трябва да има гадже от поне година, че да тръгнет дете да правят, че да свари. Иначе да го пише бЕгал биологичния часовник.

# 2 379

Не е на 30, а на 25.
На 25 е и още вятър я вее на бял кон, така си и изглежда, не ми изглежда също, че си има гадже, не се е и влюбвала, както каза вече, въобще никакъв опит според мен в тая сфера няма, по изказванията си личи най-вече. Генерализира много, обсъжда много, което показва липса на опит. На акъл ми изглежда на 17,18..

# 2 380
За мен по-шокиращо при Надя беше, че е имала дълга връзка, но не се е влюбвала.  Каква връзка до 25 може да имаш, ако не с любов и емоции. Толкова млада  се е обвързвала с цел и материални интерси ли?

# 2 381
  • София
От страх сигурно, нали е с идеята че след 30 никой няма да я погледне Joy

# 2 382
Моя грешка, не знам защо мислех, че е на 30. Ами и 25-6 не е малко, хората деца имат на тази възраст.

# 2 383
Със сетни мъки изгледах епизода от четвъртък. Много дълги са ги направили.
Мисля, че зад този скандал между Валерия и Надя стои нещо, което не го излъчват поне за сега. Силно вярвам, че тези момичета съвсем целенасочено са поставени в кофти условия, за да им изкарат всички демони на преден план. Видяхте ли им ушите на тези от яхтата? Изглеждаха много силно зачервени, като изгорели или нахапани от насекоми. Стори ми се, че Валерия всъщност се срина още на яхтата. Май й стана гузно и криво от сцената с парцала. Подозирам, че за повечето простотии им дава шишове Габриела, и те послушно изпълняват. Ще видим в сряда какво друго ще излезе наяве. Освен това, че имала гадже-футболист и че са сестри с Памела. Тя всъщност и Памела изглежда, че се притеснява и срамува от сестра си.

# 2 384
Представям си,  че са бързали много, закъснели са снимките, станало време за коктейл и са пооблекли мацките да сядат за коктейл с ергена. Валерия е искала да се изкъпе, да се представи на ергена, нямало фризьор. Момичетата бяха без фризьор също, Памела имаше пъпчици, прически с пуснати коси или с ластиче, червилото им беше един цвят... Обаче тя каза на Ергена - престилката и слънцето- като причини. Ако има психолози тука, моля, обяснете ми това за престилката...
Миналата година, ако си гледала, на Джия изведнъж и стана лошо и отказа да участва, защото бяха я избрали да е прислужница. Вечерта беше пушка, нищо и нямаше Grinning та и тази сега. В собствените си очи тя е по-по-най и е под нейното ниво да я преобразяват като прислужница, затова бяха всичките тези фасони.

Общи условия

Активация на акаунт