ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 612
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 385
Тази игра на прислужници и господарки много прилича на Станфордския експеримент със "затворници" и "надзиратели". Именно това е целта, да се злоупотреби с власт и да се бие по самочувствието на "прислужниците" и чувството им за свобода и справедливост. Вижда се, че безотказно работи. Валерия реагира като по учебник. Добре, че е било само за няколко часа. Иначе далеч по-брутално е могло да стане.

# 2 386
Гадна си е играта, да...и с тия грозни манти...не е хич приятно.
То и господарка да си е леко некомфортно..поне за мен би било...не ми е в природата да госпждарствам и унижавам чужди хора.
Изобщо...каква изобщо е тази унизителна игра...на прждукцията й прави кеф ли да унижава хора?
В чуждите формати има ли го това, или си е патент нашенски това?

# 2 387
Габи запази силен дух, както и каза: Все отнякъде се почва…

# 2 388
  • София
Тази година господарките не бях гадни, миналата година искаха масаж на краката, което си е пълна гнус.
За Габи ми се струва, че по време на секретарската ѝ кариера доста са я мачкали и от там цялата злоба към днешна дата, иначе си личи че мозъка ѝ работи.

# 2 389
Сбит преразказ от казаното т Мима в Надкаста може ли?
За мен хубавото е, че тя опроверга твърденията на Хриси за стратегическа игра. На много умна се правеше Хриси.🙄
Подсетихте ме.
След подкастите с Християна, мислех да помоля хората, четящи тук и правещи подкасти с ергенките, да попитат следващата обезрозена колко дни е изкарала в Ергенът.
Склонна съм да се обзаложа /макар и за неголяма сума/, че ще се окаже, че е излязла преди 22-рия ден.

# 2 390
Сигурно съм единствената, която не намира Габи за злобна. Гадна, но честна. Добре че е тя да има малко съспенс, че сред останалите заспи там съвем приспивателно е положението.

От екипа да дойдат да обяснят защо накараха Алеко да се нацупи, че така и не можа да го изиграе.

Бил е в шок, че само Вики му е истински навита, а останалите са там, за да да станат известни, това ли беше драмата? Голяма изненада… 😂

# 2 391
Според мен цупенето на Алек не е било в сценария, просто се е случило нещо по време на самите снимки и са решили да го оставят така. Реално, според правилата, всички без рози трябваше да напуснат, но го оставиха, защото явно не са могли да снимат повече. По-скоро е гаф, който "продават" като интрига.

# 2 392
Сбит преразказ от казаното т Мима в Надкаста може ли?
За мен хубавото е, че тя опроверга твърденията на Хриси за стратегическа игра. На много умна се правеше Хриси.🙄
Подсетихте ме.
След подкастите с Християна, мислех да помоля хората, четящи тук и правещи подкасти с ергенките, да попитат следващата обезрозена колко дни е изкарала в Ергенът.
Склонна съм да се обзаложа /макар и за неголяма сума/, че ще се окаже, че е излязла преди 22-рия ден.
Надкаст казаха, че според тях Христиана се е объркала, може и да не попитат, с цел да си запазят добрите отношения с продукцията и ергенките.
Но единственият начин Християна да е стояла 22 дни вътре, е да ги смята по кучешкия календар - 1 ден за 7.

Сигурно е хойкала из Гърция или София преди да се прибере в Кюстендил и е лъжела гаджето си, че още е в предаването, затова го каза Wink Grinning

# 2 393
Може пък реално да не е знаел, че има момичета с гаджета. Той е малко хилавичък, аз ако бях на негово място до тия силиконки бих си представила някоя българска мутра за тяхно гадже. Grinning Пък и удря по мъжкото его, колкото и да е.

# 2 394
  • България
Излъчването на Валерия в сцената с парцала е като на ...
Скрит текст:
злобна парцелана.
Много нечистоплътно изглежда - с тези джуки, този несъразмерен врат, това излъчване, този изказ, липсата на ценности, злобата.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 19:30 от ferencliszt

# 2 395
Изплашил се е, че ще го бият след шоуто значи…

# 2 396
Може би просто решиха да вкарат малко драма тази година. Миналата година изядоха оня с фалшивия перчем, че не бил справедлив и не изгонил рускинята, та тази година гледат да не правят същата грешка.

# 2 397
Това дето изостави розите недораздадени нямаше ли го и в предишен сезон, с Виктор определено? По сценарии си е май.
Мисля, че зад този скандал между Валерия и Надя стои нещо, което не го излъчват поне за сега.
И при другия със Силвито също. Въобще този сезон не е много свързан, току някой избухне безпричинно. Не е особено интересно така, а и всички изглеждат еднакво неуравновесени та още повече.

# 2 398
Именно заради това Алек все повече ми се издига в очите. Адекватен е много и се опитва да гледа отвъд нещата. Дава аванс на тези, които му се струват по-слаби да се справят сами.

# 2 399

Обаче тя каза на Ергена - престилката и слънцето- като причини. Ако има психолози тука, моля, обяснете ми това за престилката...
Не съм психолог. 😁 Но аз това го разтълкувах като че тези униформи са били много тежки и са завряли в тях. Материята изглеждаше доста плътна.

Категорично отказвам да повярвам, че се е разревала само заради грима и прическата. Според мен просто ѝ се е насъбрало. Умора, напрежение, караници в къщата, изолация, пъпки от алергията, лични проблеми… Но можеше да каже това, вместо да почва пак с историята за майка си.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 20:05 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт