ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 607
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 400
След подкастите с Християна, мислех да помоля хората, четящи тук и правещи подкасти с ергенките, да попитат следващата обезрозена колко дни е изкарала в Ергенът.
Склонна съм да се обзаложа /макар и за неголяма сума/, че ще се окаже, че е излязла преди 22-рия ден.
Надкаст казаха, че според тях Христиана се е объркала, може и да не попитат, с цел да си запазят добрите отношения с продукцията и ергенките.
Но единственият начин Християна да е стояла 22 дни вътре, е да ги смята по кучешкия календар - 1 ден за 7.

Сигурно е хойкала из Гърция или София преди да се прибере в Кюстендил и е лъжела гаджето си, че още е в предаването, затова го каза Wink Grinning
Хрумна ми, между другото, това за хойкането.
И, че желания от мен въпрос не трябва да се задава на Мими, защото тя би излъгала, за да не дискредитира приятелката си.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 20:20 от Вени Ев

# 2 401

Обаче тя каза на Ергена - престилката и слънцето- като причини. Ако има психолози тука, моля, обяснете ми това за престилката...
Не съм психолог. 😁 Но аз това го разтълкувах като че тези униформи са били много тежки и са завряли в тях. Материята изглеждаше доста плътна.

Категорично отказвам да повярвам, че се е разревала само заради грима и прическата. Според мен просто ѝ се е насъбрало. Умора, напрежение, караници в къщата, изолация, пъпки от алергията, лични проблеми… Но можеше да каже това, вместо да почва пак с историята а майка си.
Тя може и да го е казала, но да не е излъчено.

Изобщо, при тази натрапчива режисура и изключително слаб монтаж, не можем да бъдем сигурно и доколко събитията са хронологически свързани.

# 2 402
Съгласна, монтажите може да са подвеждащи. Коментираме само това, което сме видяли.

Със сигурност случилото се с майка ѝ ѝ тежи, такова нещо не минава за 1 или 2, или 5 години. Но със сигурност това не е единствената причина да ѝ стане кофти. Не знам, аз лично смятам, че човек не трябва да използва такива неща за оправдание.

От друга страна - Валерия беше разкостена, но някак си не се споменава, че другата страна (Виктория, Надя, Йоана, Мария) държеше не по-малко грозно. Почнаха да повтарят като папагали наляво и надясно, че Валерия прецакала на всички вечерта заради грим и прическа, а беше очевидно, че това не е така. Тя често ходи без грим в имението и по синхрони, ясно е, че няма кой знае какви комплекси за външния си вид. Опитаха да настроят всички срещу нея, но не се получи. Главното действащо лице беше Виктория.

# 2 403
Всъщност за мен Виктория беше тази, която съсипа вечерта с репликата, че половината си имали гаджета отвън. Доста дръзко ми се стори, в миналите сезони такова нещо никой не си е позволил да каже - макар и да беше вярно. Алек в същия момент и отговори "моля?!" И тя усети, че е сгафила и замаза "а, нищо, чу ме". После пък тази реч, дето им дръпна на всички, че били големи жени и се държали детински цял ден, съвсем скапа обстановката. И малко си измиха ръцете с Валерия и нейната нервна криза, аз не виждам ергенът да е приритал за нея и нейното присъствие.

# 2 404
И за мен Виктория е главният виновник. На мен ми стана неудобно от нейните проститии, не искат да знам какво му е било на Алек.

# 2 405
Малко насила го караха да ходи да провери какво става с Валерия, ама за него добре дошло, за да се махне от Виктория. Много му висна на врата с тия нейните изповеди.
С Валерия проблема не е, че не е искала да участва в коктейла. Проблемът беше с поведението ѝ през деня, а също и с интригата, която забърка като се върна в имението.

# 2 406
Да не би някой да вярва, че Алек си въобразява как всички са там заради него? И ако Виктория е причината да ги зареже защо на разговора и каза "не си ти причината". Мисля, че с тези бягства отсега ни подготвят за финалното бягство за което се говори.

# 2 407
  • Stockholm
Според мен той харесва Валерия. Даваше ѝ умишлено последна  роза  няколко пъти, за да запали интереса ѝ. Пък и както някой беше писал, тя има много секси задник Joy

# 2 408
И според мен би се позаиграл с Валерия.

# 2 409
Съгласна, монтажите може да са подвеждащи. Коментираме само това, което сме видяли.

Със сигурност случилото се с майка ѝ ѝ тежи, такова нещо не минава за 1 или 2, или 5 години. Но със сигурност това не е единствената причина да ѝ стане кофти. Не знам, аз лично смятам, че човек не трябва да използва такива неща за оправдание.

От друга страна - Валерия беше разкостена, но някак си не се споменава, че другата страна (Виктория, Надя, Йоана, Мария) държеше не по-малко грозно. Почнаха да повтарят като папагали наляво и надясно, че Валерия прецакала на всички вечерта заради грим и прическа, а беше очевидно, че това не е така. Тя често ходи без грим в имението и по синхрони, ясно е, че няма кой знае какви комплекси за външния си вид. Опитаха да настроят всички срещу нея, но не се получи. Главното действащо лице беше Виктория.
Добре де нали всички видяхме как Валерия си каза, че не си харесва роклята и е с неизмита коса.
Според е имало нещо зад кадър и се е усетила, че е сгафила с парцала и за това направи цялата тази драма.
Оправданията с майка и са меко казано недостоверни поне за мен. Когато злобее и върти интриги не се сеща иначе за майка си

# 2 410
  • гр.Пловдив
И за мен Виктория е главният виновник. На мен ми стана неудобно от нейните проститии, не искат да знам какво му е било на Алек.

Много е нагла и се има за последна инстанция и на всичкото отгоре по цели епизоди все нея слушаме,наезнайно с какво е толкова актуална и интересна,че да го играе толкова компетентна ...Супер досадна и втръснала е Rage

# 2 411
С Валерия проблема не е, че не е искала да участва в коктейла. Проблемът беше с поведението ѝ през деня, а също и с интригата, която забърка като се върна в имението.
Напротив - Виктория, Надя и Йоана повтаряха най-безцеремонно, че е отказала да се появи на вечеря заради грим и прическа.

# 2 412
Проблема на Виктория е че е грозна и е комплексирана от това, но пък се държи като мис Вселена. Знае че Алек няма да и обърне внимание, за това и му клюкари коя какво направила.

# 2 413
Много е нагло обаче жени, които са си променили изцяло физиономиите с пластични интервенции, да се подиграват на други, че не се харесвали без грим. Големи хубавици, голямо самочувствие. И смях в залата.

# 2 414
Напротив - Виктория, Надя и Йоана повтаряха най-безцеремонно, че е отказала да се появи на вечеря заради грим и прическа.
Ами то това и ние го видяхме. Самата Валерия също го спомена в разкази за пред неприсъствалите. Хитруша е тя, бързо е загряла, че най-големите лъжи се базират на полуистини.

Общи условия

Активация на акаунт