ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 614
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 415
Аз друго сега се сещам.
Тази къща, в която бяха след яхтата- явно са били наели само двора? Защото слънчасалата, обрината и потна Валерия седеше и чакаше другите в един от бусовете. Не е ли нормално да изчакват снимките да свършат поне на пъвия етаж и на климатик?
Ако е така наистина, голяма мизерия и пестене на пари. Хем извън сезон, когато всичко е осезаемо по- евтинко, хем пак продукцията минава по периферията само.

# 2 416
Ами, буквално с трици ловят маймуни!

# 2 417
Е да де, ама Виктория нали и тя си сложила филър в устата Simple Smile.

# 2 418
Хахха, то вЕрно маймуни. JoyJoyJoy

А как ги помните второстепенните главни действащи лица от предишните сезони? Аз всички съм забравила, освен Зори Джи; онази, която влезе пияна в сезон 1, Александра и Питонова. От втори помня Пам, бели- танцьорката, Елена и веганката. До там.

# 2 419
Според мен беше в буса за да я наглеждат от екипа, но няма да се учудя да са наели и само двора… То си личи че пестят от всичко, този сезон ми бие по-евтин от предишните…

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 22:12 от Lilly_85

# 2 420
Сигурно е по-скъп от предишните заради локацията. Накрая да вземат са ги закарат някъде в дивото да оцеляват. Хем ще разнообразят формата, хем ще е най-тънкажно.

# 2 421
  • Stockholm
Аз друго сега се сещам.
Тази къща, в която бяха след яхтата- явно са били наели само двора? Защото слънчасалата, обрината и потна Валерия седеше и чакаше другите в един от бусовете. Не е ли нормално да изчакват снимките да свършат поне на пъвия етаж и на климатик?
Ако е така наистина, голяма мизерия и пестене на пари. Хем извън сезон, когато всичко е осезаемо по- евтинко, хем пак продукцията минава по периферията само.

А преди това седеше на стълбите. Родос не е някакъв супер скъп остров все пак. Явно продукцията спестява на макс.

# 2 422
Според мен беше в буса за да я наглеждат от екипа, но няма да се учудя да са наели и само двора… То си личи че пестят от всичко, този сезон ми бие по-евтин от предишните…

Именно. Най- логично е човек, който не се чувства добре, да е настанен на хладно, не седнал в бус, когато навън е досат горещо, въпреки, че е вечер. Съдя по това, че девойките на двора се бяха разпищолили и не си личеше на някоя да ѝ е хладно.

# 2 423
За разпищолването - май си е изискване… Някоя от участничките беше споменала, че са умрели от студ. Предполагам визират точно вечерите, през деня дори и през октомври си е над 20 градуса.

# 2 424
Да, вечер в Имението се вижда, че на някои им е студено.
Но конкретно тази вечер не останах с впечатление, че на някоя ѝ е дискомфиртно. Както и да е- в задушен бус, седнала и чака. Вместо да пополегне на някой диван вътре в къщата- стори ми се странно.

# 2 425
Точно. И моята интерпретация е подобна. Предполагам, че продукцията им подхвърля линия на поведение и Валерия се е усетила, че с парцала е преминала границата, поддтикната от продукцията. Почувствала се е в конфликт със себе си - на кого точно да угоди, как да излезе от ситуацията, как ще изглежда отвън, кое е добро, кое лошо в тази многопластова ситуация итн.  И всичко това на фона на жегата, дебелата престилка, недоспиване, камери, липса на прическа и грим, както и личните и травми доведоха до срив. Мацката е на 20 все пак и последните 7 години изглежда е живяла в мъчителното положение да чака единствения си родител да умре. Не мисля, че е лош човек. Мисля, че точно затова се срина. Тя ако беше мнипулативно психопатче, нямаше да и мигне окото от цялата интрига, която врътна.

С Валерия проблема не е, че не е искала да участва в коктейла. Проблемът беше с поведението ѝ през деня, а също и с интригата, която забърка като се върна в имението.
Напротив - Виктория, Надя и Йоана повтаряха най-безцеремонно, че е отказала да се появи на вечеря заради грим и прическа.

# 2 426
Тя, обаче, врътна интригата след срива си и не и мигна окото.

# 2 427

Обаче тя каза на Ергена - престилката и слънцето- като причини. Ако има психолози тука, моля, обяснете ми това за престилката...
Не съм психолог. 😁 Но аз това го разтълкувах като че тези униформи са били много тежки и са завряли в тях. Материята изглеждаше доста плътна.

Категорично отказвам да повярвам, че се е разревала само заради грима и прическата. Според мен просто ѝ се е насъбрало. Умора, напрежение, караници в къщата, изолация, пъпки от алергията, лични проблеми… Но можеше да каже това, вместо да почва пак с историята а майка си.
Тя може и да го е казала, но да не е излъчено.

Изобщо, при тази натрапчива режисура и изключително слаб монтаж, не можем да бъдем сигурно и доколко събитията са хронологически свързани.
Аз го гледах  на запис, не знам какво са излъчили, но Валерия в буса каза на Ергена, че е заради 1) престилката и 2) слънцето. След това говореше с психоложка, после като се появи при момичетата, и накрая на дивана с Ергена.

# 2 428
Да, в опит да замаже глупостта с парцала.

Тя, обаче, врътна интригата след срива си.

# 2 429
Ами така излиза, че е точно "манипулативно психопатче".

Общи условия

Активация на акаунт