Бижута и бижутерски къщи – 2

• 49 327
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Но с всяко полиране се отнема мъничко.

А това как се драска не е истина. За 3 месеца стана на нищо.
Диамантчетата много ми харесват. Обичам да се вижда обковът. И са мънички, което също ми допада. Не харесвам бели/прозрачни камъни по принцип.
Жена мечта Joy

# 586
  • София
Това не зависи ли от каратите, по-висока проба, 18к например се драска повече?

# 587
Моите са злато и платина и няма мърдане. Мисля че почиствах и родирах около 6 пъти до сега.

# 588
  • Sofia
Пръстен с диаманти вече е за родиране. Отдолу пожълтя , обаче се притеснявам да го оставя някъде да не ми подменят камъните. Май ще чакам като имам път към Варна да го направя в магазина.
За София някой може ли да препоръча място за родиране? За по-обикновените ми неща .

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 13:38 от Karen

# 589
The Catcher in the Rue, не се отказвай от седефената детелина на Ван Клийф. Това ми е любимото бижу, не знам как, но сякаш носи енергия. Иначе се чудя дали може да си скъся една гривна от злато на конец, че ми е леко голяма? И знаете ли как става, най-вече закопчалката ми се вижда трудна. Също исках да ви попитам някой виждал ли е на живо в Бирсе тези две висулки, коя е по-хубава на живо? Или ако притежава някое от бижутата, ако може да направи реална снимка, не мога да преценя коя повече ми харесва:

# 590
  • София
Аз имам розата (първата висулка), но в гривна.

# 591
Възможно ли е да снимате реална снимка? Може и на лично. Simple Smile

# 592
  • София
Първата е по- красива, много реалистична.

Regalia, аз имам чисто златната детелина, така че това също допринася. Същата форма е все пак. Ще го мисля, така или иначе имам по- належащи желания Simple Smile

# 593
  • Melmak
Да, аз знам, че може да се полира като се надраска, но просто много бързо се драска пак и не знам дали има смисъл. Иначе сме с 14 к жълто злато.

От двете висулки харесвам повече втората, защото и аз й бях хвърлила око! 😁

# 594
  • София
Възможно ли е да снимате реална снимка? Може и на лично. Simple Smile

# 595
Гривната е много красива .....
И аз съм за първата висулка
С моите бижута правя абсолютно всичко - сменям ги на месец примерно - нямам промяна на цвят или каквото и да било .....

# 596
Много е красива!!! Simple Smile А всички ли само от Бирсе ги купувате? Питам, защото моя позната ми беше казвала, че видяла преди време същата висулка в някакъв магазин, със 100 лв по-евтина и аз ходих да питам, но ми казаха, че са я взели преди мен и не знаят дали ще има пак, понеже е италианско злато и така лесно не става поръчването.

# 597
  • София
Аз лично - не. Макар че цените им за масовата бижутерия са ОК и бих казала - сравними с другите.
Имам няколко неща от тях, нямам забележки, просто трудно си харесвам нещо - имам списък с много конкретни идеи и размери, не ходя и ако нещо си харесам.

# 598
  • Melmak
Не, пазарувам и на други места. Обеците ми са от Бирсе, висулката от Елит прешъс.

В Ювел пазарувам също.

# 599
В Бирсе тези на които пише Италианско злато, те не се намират лесно, не са като тези които са внесени от Турция. Италианските са по-скъпи и по-интересни и абстрактни, но аз лично не намирам друг такъв магазин, в който да ги предлагат, примерно тези две висулки. На Бирсе на мен лично цената от 260 лв на грам ми идва малко скъпа, защото сравнявам с тукашните магазини на центъра, които продават по 160-170 лв на грам. Знам, че модерният начин е да се продава на бижу, а не на грам, както е в чужбина, но аз съм старомодна. Grinning Та въпросът е има ли ги тези неща някъде на по-евтина цена?

Общи условия

Активация на акаунт