Бижута и бижутерски къщи – 2

• 46 654
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Ето подобен медальон. Точно днес го гледах.

# 721
  • София

Да, много е красив. Ще видя на живо дали ще пасне.

# 722
  • София

Наскоро купих абсолютно същите обеци от Бирсе за подарък и са много красиви и интересни. Харесаха се много, но и на мен ми харесват. Купуваш само злато, а бялото злато е така обработено, че остава впечатление, че са камъни.

# 723
  • София
Скрит текст:

Наскоро купих абсолютно същите обеци от Бирсе за подарък и са много красиви и интересни. Харесаха се много, но и на мен ми харесват. Купуваш само злато, а бялото злато е така обработено, че остава впечатление, че са камъни.
veka
Благодаря за отзива. Вече нямам търпение да отида на място. Явно на живо наистина тези модели са красиви.

# 724
Нашите халки са комбинация от два вида злато и още на втората година стана един цвят - бялото се оцвети в розовото 🤣 и сега имаме розови халки?! ММ иска да ги сменяме естествено....
,та исках да кажа, че изначално съм предубедена към комбинирани бижута

# 725
  • Melmak
Халката много се амортизира. Моята е гладка от жълто злато и се понадраска, ама нищо. Обеците ги нося само навън, не спя с тях, не се къпя с тях и вече три години са в отлично състояние.

# 726
@hechicera_ , може ли да помоля за реална снимка? И на мен много ми допадат.

# 727
  • Melmak
Мили дами, не мога да ви пратя снимка. Оставила съм златата на сигурно съхранение далеч от мен, защото ще заминавам за известно време и не искам да ги мисля. Съжалявам!

# 728
Дайте идея как да изсветля синджир от оксидирано сребро. Пробвах с фолио и сода, не се получи

# 729
  • Melmak
С червило. Мажете и после бършете с домакинска хартия.

# 730
Здравейте, пиша с мнение за Victoria gold, тъй като са доста споменавани и аз самата съм оставяла положителни коментари за физическия им магазин на бул. Стамболийски, но днес останах безкрайно разочарована. Преди около месец се счупи закопчалка на колие, което е купувано за Коледа. Отлагах заради горещото време и ангажименти и днес отидох с пълната убеденост, че ще го оставя да ми го поправят. Да, ама не! Оказа се, че бижутата им имат гаранция 6 м. За мен е меко казано смехотворно да има такава гаранция на златно бижу. Самите те от себеуважение би трябвало да си поправят нещата. Поискаха ми 50 лв., за да го поправят. Категорично няма да оставя и един лев повече при тях.

# 731
Аз ги бях питала за гаранция за покритие (сребърно колие със златно покритие) - не давали. Ми, ок 😃 Така един път взех едно колие от този тип и за 1 седмица падна покритието..., а беше над 100лв

# 732
  • Sofia
B Uvel цените за поправки са много приятни.

# 733
  • BG-DE
А, още ли се чака по 2-3 седмици? Преди години всичко караха в централата им в Пазарджик, там ремонтират и после ги връщат в София и доста бавно ставаше.

# 734
  • Melmak
И сега е така, но за мен е приемлив срок. Оставих едно колие за ремонт на закопчалка 20 лв ми струва. Не успях да си го взема и сега виси в тях…

Общи условия

Активация на акаунт