Бижута и бижутерски къщи – 2

• 47 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
“Прекалено жълтото злато” в Турция е 22 карата- в момента там е актуално.

# 616
  • София
Какво мислите за тези обечки?
Скрит текст:

Скрит текст:
След много пробвани обеци на винт, каквито търсех, тези ми застанаха най- добре на ухото, харесах се. Хем не са мини, хем са плоски, хем геометрична форма. Проблемът е... че са лого. Аз хич не харесвам, нито по принцип, нито самата "марка". По принцип не хваща уртикария от разни лога, за мен е символ на.. няма значение. Чудя се

# 617
Вземи си ги щом се харесваш, какво ти пука. Но може би просто се харесваш с по-плоски. Може да пробваш и други плоски.  Аз онзи ден пак ходих по магазините и много се разочаровах, видях розата (но в по-голям вариант) и тъмно кафява и ми се видя, че стои ориенталски, в общи линии всичко ми се видя ориенталско. Зачудих се дали да си взема колие да ми пасне с гривната пирон, но аз като го сложих и то щръкна, не ляга по врата, а стърчи щръкнало. Като цяло не разбирам тези дизайнери толкова ли не могат нищо да измислят по-интересно. За толкова години, все едни и същи неща въртят. Само на цени са големи, сега май месец ще надуят още цените.

# 618
  • София
Пробвах какви ли не. Така и не можах да се възприема с топчести, с полусфера също, нищо че не стърчи толкова. Възелчета. Нищо не ми допадна в крайна сметка. Кръгли и прекалено правилна форма не ме радват. Като копчета.

Колието пирон е много изчанчено според мен. То е за някакви доста формални вечèри. Не е универсално бижу.

# 619
  • Melmak
Аз, лично, имам проблем с логота и избягвам всякакви. Особено на бижута.
Онзи ден пробвам панталон, който има коланче от същия плат. Катарамката беше с логото на марката.. идваше ми да не купя панталона заради тъпото лого. Купих го, ама ще сменям колана.

# 620
Преди време бях гледала тези, плоски са и не изглеждат малки
https://goldenmolden.com/obeci/zlatni-obeci-na-vint-golden-tulip-amp-rose-pearls/

# 621
  • Sofia
За обеците с лого и от мен не.

# 622
  • София
Благодаря за предложението и мненията.
Така на картинка стоят добре, интересни са, но не си падам по сърчица на ушите. Май ще си остана без, не е нужно да напъваш само за идеята, ако не ти харесват.

# 623
не ми харесват обеците с лого

# 624
Те са добри, ако инициалите ви са "Л" и "В" в случая - например ако Кечи е Лидия, а приятеля й Виктор. Тогава ще си имат собствено значение за тях. Или ако тя е Лили Василева например. Grinning

# 625
  • София
Нищо общо за съжаление, Лори Joy
Отказах се. Гледаме напред хахахха

# 626
avangardgold.com какъв магазин е? Няма го на първа страница. Тези дни ми изскача с великденско намаление до 30.04.

# 627
  • Sofia
Няма как на първа страница да фигурират всички магазини в цяла България. Simple Smile Та, те сигурно са стотици...

# 628
От Виктория голд за първи и последен път. Поръчвам обеци. Обадиха се, има ги, пращаме, утре са при вас. След малко се обажда втора госпожа, ама колежката се е объркала и обеците са по-тежки почти с грам и със 100 лв отгоре. Е, съгласих се. Днес ги получавам, грамажа стария, ама цената новата. Обадих се, ами съжаляваме, ама цената е такава, объркали сме се, много артикули са с нова цена, златото се вдигна...
Жалко, че са за подарък, няма време да ги търся на друго място.
Инъче са хубави и изработката е ок.

# 629
  • София
Да, много ги бива в тия неща тях - да поемат ангажимент и да не го спазят, каквато е началната уговорка. Иначе новите служители бяха много любезни, показаха ми доста неща без досада. Аз си казах, че избирам и най- вероятно няма да купя.

Общи условия

Активация на акаунт