Отговори
# 645
На мен Мимо ми напомня на Коце от Фермата. Дзами не ме дразни засега, но образите тепърва ще се разгръщат.
Аз също щях да съм доста по-груба с Яна, ако ми беше взела тенджерата с продукти.

# 646
За чужбина ползвайте впн като hola и няма проблем.

# 647
До момента и на мен ми харесва предаването. Казали сте вече - прекрасно е заснето. Интересно и различно е. Водещите лично на мен са ми доста по-симпатични от тези на конкурентния формат. Като образи много ми допаднаха бившият полицай, който сега кара такси, също и учителят. Положителен герой ми изгледжа и мъжът от вчерашната битка, който не е беше от приятелския кръг и ми стана мъчно за него, когато загуби първата битка на косъм, а след това му се падна "най-активната" змия и за съжаление много се забави. Най-анти са ми момчето, обсебено от Глория, и този с абсурдното име.

# 648
Най-накрая изгледах пилотния епизод. Замисъл, открити правила, участници, водещи - всичко дотук ми хареса, но вече ме притеснява продължителността на епизодите. Рано е за фаворити или за определено нехаресвани, но някои лица и имена вече ми направиха впечатление с хубаво и лошо.
Гледам в bgtime.tv извън страната. Може да се гледа в реално време, може и на запис.

# 649
  • Другата България
И на мен снощният участник ми допадна, дори не разбрах защо беше сред номинираните.
Камен/Кирил....как беше? От Балчик?

Между другото освен Мимо, който е....гей, има и жена, която живее с жена, Петя, на 31 години.
Тя е бисексуална, така се определя, имала е и връзки с мъже, но от 6 години живее с жена.

Еееех, Тупарев какви образи е изпуснал, поне един от двамата ако беше успял да привлече, нямаше да се налага да гони цяло племе заради Бисер, изпусна интригата там и Бисер стана ненужен....

# 650
Всичко по-важно сте отбелязали, но да кажа, че и аз ще гледам предаването. Даже за момента ще ми бъде доста по-интересно от ИВ, което не очаквах.
Изненадвам се, че Мая Пауновска се е претапицирала така. Не ми харесва с новия ѝ нос, но този на Рената е още по-плашещ. Предполагам, че ще стигне напред в предаването.
Дзами вече писах, че ми е адски неприятен и за мен не притежава качества, на които бих се възхитила. Попадала съм на негови клипчета в инстаграм, а освен нахален ми е и вулгарен. Смятам, че е човек, който има проблеми с обвързването. В подкаста му с Даниел Петканов и Сами Хосни е разказвал за сексуалните си предпочитания (сред които “риминг”), както е давал и примери за (поне според мен) унизителното си отношение към другия пол, цитирам: “една тръба и довиждане”. Типичен женомразец …
Чудех се откъде ми е познат Кънчо. Докато не се сетих, че съм го виждала в една голяма фб парфюмна група където не ми направи особено добро впечатление. Общо взето тарикат на дребно. Пушечно месо, на което давам максимум 2 седмици ефирно време.

# 651
Кирил е името на двойно прецаканият.

Мен също ме издразни тарикатката с тенджерата. Не го знам младежа дали е сексист, ама в случая си беше прав.

# 652
Кирил, момчето с най-лош късмет от игрите в първи епизод, не беше ли същия, който сподели във визитката си в епизода, че има(л) хазартна зависимост?

Дзами беше прав да си иска тенджерата, но после с приказките си прекали.

# 653
  • София
Привет и от мен, реших да гледам Гривните, защото е нещо ново и свежо. Не ми направиха добро впечатление Мимо и онова младо момче, което говореше само как би прецакал всички в играта в името на парите (забравих му името). Случката с тенджерата - и аз бих се ядосала, ако някой тръгне да ми краде нещата и да ми вика "да си си ги пазил, брат!". Стискам палци Кирил да продължи още, симпатичен ми стана някак. Случайно попаднах и на повторение от вчерашния епизод по бтв екшън

# 654
Аз чакам да излязат всички визитки. Интересно ми е да видя тази на Георги.

# 655
Кирил, момчето с най-лош късмет от игрите в първи епизод, не беше ли същия, който сподели във визитката си в епизода, че има(л) хазартна зависимост?

Дзами беше прав да си иска тенджерата, но после с приказките си прекали.

И аз се чудя той ли беше? Прехвърлих тв точно на визитката на момчето, което имало зависимост, чак продало апартамента на баща си. От физиономията запомних само, че е с брада. Ама това не ми помага особено, те 90% са брадясали там Grinning

# 656
Малко съм разочарована.
Не ми харесаха водещите, оставиха ми впечатление, че нямат идея какви за правилата на играта. Четат аутокю-то като накъсват изреченията, където не трябва. Дано е само в пилотния.
Не ми хареса, че в първата игра участниците не са изправени пред еднакви задачи - на един кротка змия, на друг агресивна. Надявам се и това да е инцидентно.
Включването на рулетка и забранена реклама като основен елемент в предаването - това вече ме отблъсна.

За тенджерата - принципът за мен в такива игри е - всичко в района на терена на раздаване, което е без участник до него, е ничие. Ако някой от играчите стои до купа с провизии, ако им е в ръцете или вече в лагера, тогава е кражба.

П.П. Снощи го гледахме в реално време, ще му дадем още един шанс, но не знам дали ще го гледаме. Със сигурност обаче на запис, за да превъртаме.

# 657
  • софия
Змията той я раздразни. Прекалено резки движения, прекалено дълго време. После тя се премести и застана в кофти позиция и постоянно я побутваше. Чак тогаванзапочна да го напада. И аз да бях, щях да започна да се зъбя. 😃 Не съм сигурна, че могат да изберат влечуги с еднакъв темперамент за да е най-честна играта.
 Мисля, че рулетката си е зададена по библия от формата. Да кажат тези, които са гледали чуждестранните сезони. Може и да бъркам.
 За тенджерата и "кражбата"съм абсолютно съгласна. Което е на пясъка е за взимане. Те със същия успех, можеха да натрупат всичко и после бавно и славно да си го мъкнат към лагера. Принципът е, кой каквото заграби и беж.
 Ужасно грозно беше, как я нападнаха големите мъжаги.

# 658
И на мен снощният участник ми допадна, дори не разбрах защо беше сред номинираните.
Камен/Кирил....как беше? От Балчик?

......
Кирил беше номиниран, защото Ванеса сметна, че е силен играч и би могъл да се противопостави на другите.

Тя не трябваше да избира трима от приятелската група, така им направи услуга. Сега двама от тях са богати. Трябваше да избере само двама. Мое мнение.

За "кражбата". И аз мисля, че което е на пясъка, а не в ръцете /джобовете на играч, значи може да се вземе.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 15:24 от Fortuna

# 659
Ще гледам на запис с прехвърляния, засега си оставам на ИВ.

Резултатът от вчерашния епизод беше, че днес се обзаведох с няколко широки кърпи/шалчета и широки отворени потници, по-късно ще изпробвам и синия очен грим на Диляна Попова Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт