Отговори
# 660
И аз смятам, че безстопанствена тенджера е на който си я вземе. Това не беше кражба. Момичето не ми е от най-симпатичните но си беше в правото. Имаше други, които оставиха човек да пази продуктите. Така се прави.

# 661
  • Другата България
Скрит текст:
Змията той я раздразни. Прекалено резки движения, прекалено дълго време. После тя се премести и застана в кофти позиция и постоянно я побутваше. Чак тогаванзапочна да го напада. И аз да бях, щях да започна да се зъбя. 😃 Не съм сигурна, че могат да изберат влечуги с еднакъв темперамент за да е най-честна играта.
Мисля, че рулетката си е зададена по библия от формата. Да кажат тези, които са гледали чуждестранните сезони. Може и да бъркам.
Скрит текст:
За тенджерата и "кражбата"съм абсолютно съгласна. Което е на пясъка е за взимане. Те със същия успех, можеха да натрупат всичко и после бавно и славно да си го мъкнат към лагера. Принципът е, кой каквото заграби и беж.
 Ужасно грозно беше, как я нападнаха големите мъжаги.
Точно така.
И не е рулетка, а колело. Blush
Диск по-точно.

# 662
Разочарована съм от това предаване, поне от първия епизод. Явно имах по-големи очаквания. Дано нататък да се промени поне малко. Началото не го разбрах, много разбъркано и незабележимо. Явно очаквах нещо уау. 😃 После представянето на отделните герои в студиото пред два микрофона - еднообразно и скучно. Почти нищо не запомних за тези хора, защото явно рецитираха всеки някакъв написан текст и трудно ги слушах. Говореха заучено фалшиво и това ме отблъсна. Никой не представя така себе си в живота. Затова не можах да ги усетя. Говореха като такива за каквито трябва да ги помислим и сами си лепяха етикети. Кой прави така?

Водещите са ужасно скучни. Все едно не се радват, че са там, а четат и те само текстове. Диляна е много красива жена, но винаги говори уморено и за нея си мислех още преди да гледам, че ще е голяма изненада, ако проговори по-живичко този път. Но това така и не се случи, явно не може. Сано определено ме разочарова, нямаше нищо свежо и в неговото поведение, никакво настроение. Но вероятно не е негов проблем, че постоянно трябва да обяснява правила през две минути и да чете така насечено. Изгубих се в непрекъснатата говорилня и обяснения. То нищо на практика не се случваше в голяма част от предаването, само обяснения пред камерата, а пък няма какво да гледаш. Има, де - картинки от острова. Те поне са красиви и май само това ми хареса. Чаках много да започнат нещо да правят най-накрая, но беше доста безинтересно да следя как всеки един плува с багажа, как събират съчки… Но май дори не видях да се запознават истински тези хора. Може да съм пропуснала, защото по едно време не издържах на постоянните приказки и обяснения, прехвърлих на Игрите. Там ебати екшъна, само действие, бурни емоции, доста по-грабващо беше. В Игрите действието говори само за себе си, а играчите изговарят всичко помежду си. А в Острова постоянно ти разказват какво би трябвало да бъде, някакъв глас ти обяснява какво виждаш и какво ще се случи - явно пак на Саното. После участниците се обясняват пред камерата непрекъснато кой какво чувства, то във всяко предаване го има, но тук е ужасно прекалено. Явно не се е случило кой знае какво като действие пред камерата и затова само коментар след коментара. После водещите пак влизат в подробни обяснения за същността на играта и… айде пак правилата… 😄 С графики, без графики, просто не спират да се обясняват. Това ми е тъпо на мен с толкова много разяснения. Явно е необходимо, но можеха някак да го разкажат на зрителите паралелно в състезанието, а не по сто пъти да обясняват пред участници, после пред зрители.

Най-накрая вече започна действието със змиите и пързалянето, но ми се видяха не толкова мотивирани участниците, малко като на майтап. Съоръженията им едни дребни, смешни… Като сравня с внушителните съоръжения, които бяха издигнали в първия епизод на Игрите… Повторението с арките е тъпо съвпадение, надали някой го е предполагал. Но и то не беше в полза на Острова с техните мини кубчета, които не тежаха и беше доста по-лесно. А най-скучно ми беше, че нямаше такава динамика в играта на Острова в сравнение с ИВ. Това, че в състезанието всичко се крепи на коментарите на Саното, никак не ми хареса. Той само върви около участниците и монотонно обяснява какво става и какво виждаме в момента по един не много заинтересован начин. Всичко е едно бавно, мудно, така се показваха и коментираха игри преди много години.

В случая сравнявам с ИВ, защото гледаме сега двете предавания. В Игрите водещият не се натрапва чак толкова и не говори постоянно монотонно всяка секунда като футболен коментатор, все едно е задължен да не спира да говори. За мен Димо стои по-добре, защото при него действието е доста по-завладяващо и това е център на събитията, а не коментарите за него. А и Димо говори по-емоционално, изглежда се вълнува от състезанието. Участниците в ИВ също са доста по-активни в действията и емоциите си.  За мен там битките са по-мащабни, зрелищни и динамични. Тук в Острова едно нагласено и мудно. Поне това видях аз, може и да съм пропуснала някакви интересни неща като съм прехвърляла. И дано да е така! Защото, ако продължават нещата да ги водят като в първия епизод, определено няма да гледам.

# 663
От предаването единствено ми хареса Диляна Попова.
Убийствено красива.
Оставам при ИнВ. Гривните - когато остане време.

# 664
Точно така.И не е рулетка, а колело. Blush
Диск по-точно.
Асоциацията ми явно е заради цифрите. Прави сте, има си го във формата (намерих австралийския), не било рулетка.
Но там си е открито, не затворено в кутия с реклама, която нарушава законите на страната. Нарочна промяна си е на нашите организатори, която не ми харесва.

# 665
  • София
Върнах си го и аз днес. Има странни птици, но са интересни образи. Не мога още да запомня всички. Водещите са приятни за гледане, още не мога да им дам оценка като цяло. Много красиви гледки, напълни ми се окото. Щеше да е интересно и В.Гюров да участва, предполагам синът му би се разгърнал повече, но пък може да е по-добре така.

# 666
  • София
Пуснах и аз днес да видя - има интересен замисъл, най-накрая предаване, в което открито се казва, че трябва да има стратегии, въпреки, че на нашия зрител това все още му е мръсна дума. СПоред мен не трябва да се сравнява с ИВ, а по-скоро със Сървайвър, там също само добрата стратегия може да те движи, физическите качества са на заден план.
Участниците са пъстри, ще свикваме с тях явно, Диляна и Сано са ок, Диляна си е дърво, но поне е красива. Това, което ме отблъсна обаче е чалгийката и кръщаването на цял отбор Глория, в повече ми дойде. Братът на Сами направи няколко изказвания и жестове, от които си пролича, че е голям селяк и простак. Другите ще ги видим.

# 667
Какво ще кажете за името на отбор 2.
Глория?!!! Grinning
Дали тя не е един от спонсорите на предаването? GrinningVery Happy:D

# 668
Изгледах първият епизод, определено има неща, които повече ми допадат от игрите - качеството на картината, ясните правила - знае се, че след това се случва онова, МНОГО ми хареса, че не им издават стратегиите, Сървайвър елементите ми допаднаха. Някои малки неща не ми харесаха, но нищо кой знае какво. Ще го гледам засега.
Определено си затвърждавам мнението за Диляна, външният и вид, грим, облекло е в десетката за предаването, но воденето все още ми е много роботизирано, дано се отпусне по-натам. Сано ми харесва за водещ.
Хареса ми, за да няма ощетени реших да редувам и една вечер да гледам едното предаване на живо, другото на запис и после обратно. 😀

Името “Глория” ми допадна, хем закачка с любима моя певица като дете 😀, хем на италиански Gloria си значи “слава”. Simple Smile

# 669
Сано и Диляна да в пъти по-добре като водещи, спрямо другата двойка в ИВ.

# 670
  • София
Аз тепърва почвам да гледам първия епизод, но от преди това ме глождеше един въпрос от това доколкото си спомням какво казаха за правилата: какво става със играч който остане със 2 гривни? Не могат да го номинират, но пък нали не може да участва и в другите битки (на "богатите") през първата фаза? Т.е такъв човек ще стои и гледа отстрани поне до следващата фаза. Аз ли нещо не съм разбрал още или този казус още не са го обяснили?

# 671
Златногривният ще избира кои участници с под 3 гривни да играят игра за оцеляване. Така че и те ще са застрашени от изгонване

# 672
  • София
Златногривният ще избира кои участници с под 3 гривни да играят игра за оцеляване. Така че и те ще са застрашени от изгонване
Под 3 или с точно 1? Че Ники Николов, когато го обясняваше в надкаста, каза "само с 1" (5 пъти го връщах за да съм сигурен). Ако е сбъркал това, какво ли още е оплел/послъгал в този каст?

# 673
И във видеото казват под 3, така че би трябвало тези с 1 и 2. Най-логично е така, иначе, както казваш, тези с 2 стават недосегаеми. Но може и те да заблуждават с начина, по който са го казали в епизода, защото горе са написали "какво предстои за играчите с по 1 гривна"

# 674
  • София
И във видеото казват под 3, така че би трябвало тези с 1 и 2. Най-логично е така, иначе, както казваш, тези с 2 стават недосегаеми.
И аз това за недосегаемостта си помислих първия път като го чух, но така добре са го измислили. В крайна сметка ще гледаме и ще видим, благодаря много за инфото

Общи условия

Активация на акаунт