Отговори
# 915
  • София
Успях да изгледам първите два епизода. Покриха ми очакванията и ми харесва повече от ИВ, може би и защото е ново и по-различно. Водещите се справят много прилично, очаквах да са по-зле, защото нямат опит. Щом започват от това ниво, бързо ще задобреят още.

С мегафона ми напомня на Squid game и Hunger games, забавен елемент е.

Дзами добре издаде другите, че се познават, но и той е бил на този рожден ден и най-вероятно познава Шериф. Да не би да страда, че не са го взели и него в групичката?!

Лагер 3 са окаяни, повечето там са адски пасивни, не става само с лежане, ще дойде дъжд, какво ще правят. Мая и синът на Васо мисля, че в друг лагер биха били по-намясто.

# 916
Берке на мен ли ми се стори и ли е доста нисичък? Биляна стърчи над него?
Днес му гледах визитката, не се вижда ръстът, понеже нямаше други хора около него, за да се сравнява. Живее на 2 мин. пеша от работното си място, което всъщност е лаборатория на мама и тате, той си има кабинетче там Wink Вкарва база данни на пациенти и разни подобни работи.

p.s. Е, април колко да е студено? Особено БГ...
Скрит текст:
Фермата я снимаха по-нагоре в планината чак до края на октомври, там беше студено. Брадърите ги снимаха до нова година, в двора дават сняг вали, те са в Къщата на топло. Април месец си е над 15 градуса, често над 20. Нищо им няма на тия глезльовци.

# 917
Ето гласуването досега.
Набиват се на очи гласове които нямат абсолютно нищо общо с реалността. Всичко нули и всичко на макс. Например един човек е гласувал за първите два епизода със всичко нули. Как може да гласуваш "Не може по-зле от това обезопасяване" ?!?!?  Айде разбирам харесало ти за нула, тоест никак,  но защо трябва да лъжеш за неща които просто обективно не са така.
Този хейтърски феномен не е нов. Имаше го миналата година за ИВ (не съм погледнала още тазгодишните резултати), имаше го и за Сървайвър.

Моля ако някой знае общо колко ще са епизодите да сподели за да се оформи графиката до края.

# 918
  • Разпиляна във въображението
Малко съм объркана. Ако Дзами не беше загубил гривната той ли щеше да решава кой ще бъде спасен? Ако е така то ходът на Мимо реално се обезмисля. Ако тази гривна по-начало е нямало да бъде в него то какъв беше смисълът да се разиграва щом ще бъде заложена преди играта на номинираните или там, както ги наричаме?

Нямаше да решава Дзами. Гривната ще се разиграе отново между трима, както ще се случи тази вечер в епизода.

# 919
  • софия
Стиснаха ръце за златогривия, защото имаше голям шанс да е в един от двата договорили се отбора. По този начин застрашените участници от тях ще бъдат спасени. Поеха риск всички с тази идея. Сега, ако отиде в Георги ще стане интересно.

# 920
  • Асеновград
Дзами си заслужи победата , но малко в повече ми дойде кавалерството му.
Първите, който започват да ме дразнят са,  таксиджията преписвач , който е голо на голямо и Киро и той голям мрънкач ще се окаже.
Стискам палци за Бистра да задържи златната гривна.
От дамите не ми харесва тази Грозденка ли, както там се казваше. Не харесвам мрънкащи хора , оплакващи се постоянно ,че групата не ги приема.

# 921
До тук две са тия, дето все другите им криви и как така не ги харесват - Грозденка и Яна. Ами потърсете причината в себе си. Грозденка, естествено, ще започне с това, че не я харесват, защото е циганка. Ами не е така, но на тях им е набито в главите, че затова не става каквото искат.
Другата... нещо не е на център.

# 922
Промених си единия отговор в анкетата - за сега ще гледам лайф гривните, а не ИВ, както първоначално отбелязах.
Мда, Кирил се размрънка от ден 3 за глад, а после?! Не знам не си ли дават сметка, че влизат в риалити, в което е ясно, че гладуване ще има?
Дзами се опитва да хитрува, за сега успешно сред другите лагери, но е въпрос на време в неговия да се заформи една непоносимост към отношението му към жените (и не само). Още в началото на епизода ми се стори, че проявява симпатии към Мая, но да видим...

# 923
  • България
На мен тази история с неприетите в племето - Яна и грозденка, ми е много скучна. Монтажът не ни показва защо са отхвърлени. Нищо не разбирам от тази сюжетна линия.

# 924
Ходът на Дзами не беше оправдан толкова рано в играта и си сдаде “положението” за нищо.
Също не разбрах защо даде да се разбере, че има явни симпатии към Мая отново прекалено рано.

# 925
Кратко обобщение от вчера:

Гогов
се закопава сам. Играта е социална, а той показва че е мрънкач, не приема че някой  друг освен него може да спечели. Държането му в лагер 2 е на много прост човек. Визитката му не бивш милиционер и рекетьор не ме впечатлява.

Кирил - самохвалко и скандалджия с огромно его. Не е свикнал на глад, явно не е мислил че може да гладува. Типичен "културист". Оказа се и ревнив. В Лагер 2 са събрани множество хора, може да се разрази скоро буря,покрай храната

Шариф и Дзами - популисти, макар от различен вид. Дзами простее, на няколко пъти скочи срещу жени. Вчера пък го игра "джентълмен" и "кавалер" пред камерите. Разбира се той имаше и преднина.
Шариф -  самоназначи се за готвач. принципно е прав да раздава малки порциони, но ето че даде мекици на лагер 3. Според мен се опитваше да привлече Бистра и Мая (явно може да се сменя лагера). Не му се получи сега временно те ще имат храна покрай спечелените битки.

Мимо се прояви като интригант без мисъл за бъдещето. Ако и двете гимнастички - Мая и Бистра - си заминат отбора им бързо ще се разпадне. Голяма полза че триото Мимо - Нина - Яна ще остане, това не е ИВ. Някои хора не искат да го проумеят. Наричат го стратег, но за мен хода му бе много глупав, сега Бистра стана богата. Те другите в началото му викаха на Мимо че е и лидер, защото пръв се отделил, видя се че не е лидер.

Никога не съдя по първо впечатление, но много хора го правят.

Бистра - откровено казано ми е симпатична. На няколко пъти прояви иницитивност, доказа и че има комплексни качества и спечели първата битка. В същото време колкото по-дълго време златната гривна се задържи в нея толкова повече ще се задържи разпада на лагер 3.  Мимо, който до вчера искаше да я разкара, за да спаси Нина, сега ще гледа да я придърпа.

Диляна Попова - все още е прекалено статична, сякаш не си знае мястото. В същото време е и безизразна. Създава впечатление за незаинтересованост. Иначе на визия го докарва, досущ някоя красива туземка.
Сано е една идея по-размъкнат, но пък добре се включва.

Гледките са прекрасни, евала за кинематографското майсторство

# 926
На мен тази история с неприетите в племето - Яна и грозденка, ми е много скучна. Монтажът не ни показва защо са отхвърлени. Нищо не разбирам от тази сюжетна линия.
За Яна не знам, но Грозденка не е отхвърлена. Проблемът е в нейната глава. Явно иска специално внимание, а не го получава. Георги каза, че Грозденка не е споделила какъв и' е проблема, за да го решат.

Дзами се показа като кавалер на играта , но дамите от неговия лагер го обвиниха в лицемерие, тъй като с тях се държи грубо. 😃

# 927
Стиснаха ръце за златогривия, защото имаше голям шанс да е в един от двата договорили се отбора. По този начин застрашените участници от тях ще бъдат спасени. Поеха риск всички с тази идея. Сега, ако отиде в Георги ще стане интересно.
Тази година тук ще се засичаме явно, СлаБе Hug

Ще помоля отново да ми се обясни логиката, защото от това, което се каза - предлагат на Дзами win win - или става най-богатия и златогривнен и недосегаем, но спасява Яна/Нина или губи гривната, но получава обещанието за защита, което означава, че лагер Глория ще губят човек, тъй като другите два установяват пак за ненападение. Да де, всичко е топ, обаче ако тая гривна по-начало се разиграва преди играта за оставане то с и без тази уговорка, резултатът е един и същ. Дори уговорката го направи по-рисков, защото беше възможно Георги да не залага срещу Дзами,а Гогов със сигурност нямаше да го направи поне на този етап. Гениалният ход на Мимо е гениален само, ако  този, който спечели гривната в играта на богатите е този, който решава...Поне за мен. Аз съм известно бавна, така че може да съм изпуснала нещо.

# 928
Прави ми впечатление, че някои хора възприемат играта като нова ИВ, явно са им грешни впечатленията. Конкретно някои от „културистите“ -(най- вече Кирил) и Мимо. . Сбъркали са формата на предаването. Първият мисли че може да пробие с мускули, вторият - с интриги. Първият не осъзнава че игрите са много комплексни, вторият не осъзнава че това е игра в която способните бързо ще изпъкнат над неспособните и съюзът с неспособни хора няма дълго да те държи над водата. Гогов и той си мисли, че с големия си шкембак ще мачка много по-млади и всестранно развити хора.
Освен това много хора не осъзнават че играта е в значителна степен индивидуална, сътезанията не са отборни. Старецът в лагер 1 (забравих му името) сви гривните на Грозденка и взе да я превъзпитава. Първо никой от лагера нищо не губи, ако тя си замине, защото няма отборни битки, а досега не е допринесла за лагера - нито с готвене нито с нищо. Второ глупаво е че я „пазели“. От какво по-точно я пазят? Стрелката може да посочи човек, който още утре да я посочи. Да не говорим че номинация може да значи и нещо хубаво, в зависимост как играеш.

По същия начин няколко души взеха да разубеждават Георги да не изявява претенции. Абе хора, играта е във висша степен индивидуално и социална. Вие сте десетина души, Георги и да си тръгне това няма да ви навреди, а напротив - ще има повече храна за останалите. Тук няма отборни битки.(поне засега) Хареса ми че Георги не се повлия от общественото мнение като Ванеса, нито тръгна като Мимо и Гогов да разпитва из лагерите кой иска да се съревновава. Това не е демокрация, всеки сам си носи отговорноста за решенията. Засега първите ми впечатления от Георги са добри, но не искам да се изхвърлям.

# 929
Гроздето очаква, че ще се държи като в тик ток и тук ще и свалят звезди. Там е такава една мяу мяу докато се гримира и и говорят колко е миличка, добричка и сладичка. Сега я удари реалността, че тук се оцелява и на никой не му пука колко хубава, миличка и не знам си какво още.

Общи условия

Активация на акаунт