Отговори
# 945
Имам чувството, че Шериф преди да влезе доста е качил килограми нарочно, за да има какво да сваля, когато нямат храна.Очаквам скоро Кирил да го обвини, че тайно си хапва от общата храна ...Кирил явно не осъзнава, че ще има дни на пълен глад и трябва да привикне с малко храна.

# 946
Много добро обобщение на Ем Брадър, ще допълня нещо.

решенията са изключително равностойни -  ако имаш повече подръжници можеш да налагаш контрол над лидерството в лагера, но ако сте по-малко хора ще се разпределя  храната на по-малко хора, а и печелиш гривни.

Пример - някои хора искаха да разубедят Георги да изявва претенция за златната гривна. Безумие! Ако той спечели добива храна, която може да разпредели в лагера (отделно и власт да спаси някой), а ако не я разпредели и се наяде сам - един човек по-малко на трапезата.Ако отпадне -  губите конкурент,  а храната се разпределя на по-малко хора.

Случайният фактор е много готин.

и нещо важно - краденето на храна (Яна), преписванего (Гогов) и пр. не са забранени. Бих разбрал дори ако Тренера бе откраднал гривните на Грозденка- не съм чул и това да е забранено. Ако някой е нехаен имаш право да го окрадеш. Вместо това той реши да я превъзпитава?!!

# 947
"Отборната" игра към момента е нужна само и единствено с цел да не бъдеш ЕВЕНТУАЛНО изгонен при елиминация, НО е много мега малшанс след като това се решава от златногривния. И втората причина е- да ти направи престоя по-приятен и поносим. Този тип игра е перфектна за самодостатъчни си хора. Но, както вече някой преди мен спомена, за сега май все още бъркат играта с някоя от другите и не всички го осъзнават. Забелязват се индивиди, обаче които се усетиха и пипат много деликатно.

# 948
За сега само Георги (малкия. как ще ги различаваме по име с таксиджията като ги изписваме тук, че всеки път това уточнение...?) играе точно както трябва, макар да не мога да го разгадая напълно. Казах, че не ми е баш такъв, какъвто се показа до тук, но той е категоричен индивидуалист и с решението си снощи го доказа. Играе за себе си и не му дреме за мнението на другите, а това е нещото, което ще го води напред, ако се справя и със самите игри, в които ще участва. Та се очертава човек, от когото очаквам да стигне далече, защото има и мисъл, има и физика да е жилав и гъвкав. Някакви щуротии говори във визитката си, ама то сума ти народ изплесна по духовни практики в днешно време, та ще го приема, стига да не се окаже и той куку някакво накрая.
Онзи господин, дето е преподавател в НСА, е твърде назад във времето. Това беше абсолютно смешно с гривните на Гроздето.

# 949
Таксиджията е Виктор старши. Георги си е Георги Grinning Точно той снощи каза, че не му се играе за златната гривна в този етап, а после заяви желание. Или бъркам?

В интерес на истината той ми е особено интересен играч, със заявка за конплексен играч, който веднага усети играта

# 950
На Георги му свалям шапка (таксиджията не е ли Гогов,т.е. това му е фамилия, а не име?) Е, поне засега.
комплексен играч. Индивидуалист, уверен в себе си. Другите не го разколебаха да изяви претенция за златната гривна, въпреки натиска. Не съм го чул да мрънка за храна. Не се изявява във всеки скандал, тиха вода е, но е опасен.
Има потенциал, дано не изгърми рано.

"батките" "инфлуенсърките" и чичкитес шкембаци директно ги отписвам.
първите ще се стопят от глад,тия мускулитрябва да се поддържат. А с мускули няма да стигнат много напред.
Вторите не се свикнали на лишения
А третите няма да се представят добре на битките.

# 951
  • София
Да, таксиджията е Виктор Гогов.
Другият Виктор е Виктор М.
Георги си е Георги.

# 952
Оф... ми аз съм изявен заплес, благодаря за уточнението. Гого - Гогов, от там се омотах! Извинете Blush Innocent

На Георги му свалям шапка (таксиджията не е ли Гогов,т.е. това му е фамилия, а не име?) Е, поне засега.
комплексен играч. Индивидуалист, уверен в себе си. Другите не го разколебаха да изяви претенция за златната гривна, въпреки натиска. Не съм го чул да мрънка за храна. Не се изявява във всеки скандал, тиха вода е, но е опасен.
Има потенциал, дано не изгърми рано.
Едиствено това драпане на всяка цена да защити Ивайло може да го направи уязвим и другите да тръгнат срещу тяхното сдружение, с цел да ги разделят.

# 953
Кой беше пък Ивайло сега? 😁
Докато ги научим...

# 954
Кой беше пък Ивайло сега? 😁
Докато ги научим...

Секулички. С бялата коса

# 955
Грозденка като една достойна представителка на своя панджаби род дано бързо поеме обратно към   ГерманияТа - сеира, който направи за вечерята, беше абсолютно излишен.

# 956
Грозденка прояви нехайство, явно и тя не е схванала правилата. Краденето на храна, преписването, и краденето на гривни не са забранени от правилата. Тренера ако бе по-нискоморален, можеше да я окраде, да изчака и да я изгонят.  
То и той обаче не ги е схванал, взе да обяснява че я пази от номинация
Това буди смях у мен.

Как я пази? - избора на човека, който определя е случаен
От какво я пази? - номинацията може да я направи богата
Защо я пази? - ако отпадне един човек по-малко, по-малко конкуренция, повече храна

ония идиоти пък взеха да говорят на Георги да не рискува с претенцията защото можело да отпадне.
Да, може и? какъв е проблема, нали в един момент ще трябва да го отстраните така или иначе? Нещо отборни битки ли има, че да ви е нужна силата му, а да съм пропуснал?

# 957
  • София
За тези, които гледат от чужбина - качват епизодите в Ютюб. Hands V

Признавам си, Мимо ме изненада. Досега си мислех, че не му пука за никого, но явно съм сгрешила.
Дзами явно вае някакъв образ за пред останалите племена, постила си занапред в играта. Което не е лоша идея, но ако се държи тъпо с жените от собственото си обкръжение, артистичните етюдчета се обезсмислят.
Гогов продължава да се излага, сякаш малко се дискредитира с преписването. Всички са под нивото му, кой Калитко, кой смотаняк, само той е най-умен и най-силен. На мен ми докарва на селския хитрец.
Емил ми е симпатичен още от Максимал, но не беше прав в начина, по който отигра ситуацията с гривните на Грозденка.
Очаквах Мая да се представи доста по-добре в игрите от това, което показа. И в двете имаше много елементи, които трябваше да са й лесни заради гимнастиката.
Радвам се, че Бистра отне златната гривна от Дзами. Ще е интересно, ако успее да я опази утре.
И малко ме разсмя накрая, докато обясняваше, че Георги бил много силен, пипкави бърз. Явно не е наясно какво означава "пипкав".

# 958
Аз пък разбрах точно обратното - че онези "идиоти" го карат да играе за златната гривна, за да не отпаднат те, а той се дърпаше.
Мисля, че единствените идиоти са Мимо и Дзами, защото пактът им беше пълна тъпотия, знаейки, че първо се играе за златна гривна и чак след това битката на бедните.

Грозденка прояви нехайство, явно и тя не е схванала правилата. Краденето на храна, преписването, и краденето на гривни не са забранени от правилата. Тренера ако бе по-нискоморален, можеше да я окраде, да изчака и да я изгонят.  
То и той обаче не ги е схванал, взе да обяснява че я пази от номинация
Това буди смях у мен.

Как я пази? - избора на човека, който определя е случаен
От какво я пази? - номинацията може да я направи богата
Защо я пази? - ако отпадне един човек по-малко, по-малко конкуренция, повече храна

ония идиоти пък взеха да говорят на Георги да не рискува с претенцията защото можело да отпадне.
Да, може и? какъв е проблема, нали в един момент ще трябва да го отстраните така или иначе? Нещо отборни битки ли има, че да ви е нужна силата му, а да съм пропуснал?

# 959
Мимо, Дзами, Гогов и Кирил не се в час с играта - по различни причини. Тренера и Грозданка - също

инфлуенсърките очаквам бързо да изгорят, културистчетата - също. Никой от тях не е готов за екстремно оцеляване. Тук се иска да имаш хубава фигура, без да си културист (стероидите искат много месо и протеини), да си комплексен сътезател, да си уверен в себе си.
Според мен Секулички и Георги отговарят на условията, но тук всичко може да се пренареди за секунди. Жените също не са за подценяване - Бистра, Мая и Джулияна имат своите шансове

Общи условия

Активация на акаунт