Отговори
# 1 125
  • USA
То никой не е за подценяване, но Гогов би къде с преписване, къде на късмет, а е голяма надувка.
Едно му признавам. Добър е в преписването.

Надувка,противен,вика на наборите си "чичаци занемарени",докато друса шкембе и сланини на плажа. Laughing
Джулияна направи много добър ход,за който й помогна Гогов. Не трябваше така открито да заявява,че е слаба и ще е винаги на прицел,за да я бият. Тя веднага прецени,че дали ще си тръгне сега или след 4 дни е все тази.

Кирил също направи голяма грешка,че открито заяви,че ще се цели в групичката на Гогов.
Тази игра не се играе с открити карти,а със страгегия и лъжи.
"да да, всичко е наред, ние сме приятелчета и бааам гривната на Кирил е избрана и той изпраща Гогов + 3 авери да играят)

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 03:45 от Adoralova

# 1 126
Харесва ми предаването, защото показва морални устрои, похвалиха джентълменството на Дзами към жените, критикуваха преписвачеството и тарикатлъка на дребно,  достойната постъпка на Джулиана и реакцията на Кирил беше много трогателна и много човешка. И всичко това без досадното намилани. ИВ е на светлинни години от това, там се стремят да създават дрязги и раздори, да унижават играчите.

# 1 127
Само аз ли не харесвам Ралица и Димо? Повечето хора сравняват Сано и Диляна с тях, обаче мен винаги много са ме дразнили, особено Ралица 😂
И аз не ги харесвам, дразнят ме изключително много.
Според мен Сано води супер, но от Диляна има какво да се желае.
Не ми допада, че ще вкарват нови играчи.

# 1 128
  • София
Според мен Диляна ще е поочупи, това й е ново амплоа - но не мисля, че не е ангажирана, напротив, точно обратното ми е впечатлението, просто не е толкова отпусната като Сано. За мен има потенциал, харесвам я.
Серията беше чудна, всичко ми беше интересно да гледам, като филм са го сглобили това предаване. Единственото, което ми липсва, е положителен герой, на когото да симпатизирам. Никой не ми харесва засега, но се надявам това да е понеже е рано в играта, хората са много и показват най-изявените (които обикновено не са типа хора, които ми допадат).
Дзами изключително много ме дразни като вземе да нарежда на Гогов. Ясно, че Гогов не е цвете и сигурно е труден за изтърпяване, но от поучителното плямпане на Дзами ме заболява главата. Силно неприятен ми е.
Гогов, при цялото ми нехаресване към него, нямаше грешен ход в този епизод. Може и да преписа пъзели 1 и 2, но 3 го направи пръв. После се съобрази с мнението на мнозинството, въпреки че не му се искаше - до последно си мислех, че няма да се съобрази, просто не дава вид на такъв. Но е съобразителен, че не може да си позволи да настрои всички срещу себе си.
Интересен образ е, има повече в главата, отколкото си мислим.

# 1 129
Сано е супер свеж и му се получава чудесно.
Диляна е пасивна, но пък си е точно като Таитянска красавица, не се натрапва и не желае да завземе ефира като госпожа Развеждащата то не беше Игри на волята, прах за пране и т.н

Не може да гледаме нон стоп едни и същи лица - както Рачков , колкото и да е добър, в един момент просто се изчерпва.

# 1 130
Кирил предизвика наводнение 3-та степен на Филипините 😂 Тити Папазов вече официално има достоен заместник. Такива мъже предизвикват в мен само презрение.
 Гогов ако го мислех за умен,щях да си помисля,че уж случайно изпуснатата реплика към Джулката,че ще е вечния бушон е последен опит от негова страна да я откаже доброволно( както и стана).Как мислите? Умишлено ли беше това негово изказване?

# 1 131
Не мисля, че беше умишлено. За какво да я отказва, той също има интерес да си тръгне по-силния. А и чак такъв психолог/дипломат не е.

# 1 132
Снощната игра за оцеляване не ми хареса. Нямаше възможност за обрат. Добре, имаше канче, който го намери пръв, ще напълни съда си най-бързо. Но защо палеха огъня с кибрит?! Според мен трябваше да го запалят с кремък, за да има възможност за тези, които втори или трети напълнят съда си, да имат възможност да обърнат играта.

Джулияна не се забелязваше досега, разбра, че често ще я избират на игрите и реши да си тръгне с достойнство и запомнящо се от зрителите. Поздравления за този ход.
Предполагам, че в понеделник ще видим синхрон с нея.

Кирил не ми харесва, не ми харесват мимиките, които прави, държанието му към опонентите, а и е голям мърморко.

Бистра ми харесва, бях за нея на състезанието за златната гривна.

Уж съм гледала всички бг сезони на Сървайвър, пък изобщо не помня този Мирослав, мале-мале, язък, че се пиша фен. Отивам да питам чичко Гугъл.

Не гледам ИВ, но ми излизат реклами, та поне съм виждала Ралица, не че помня как изглежда, а Димо го знам от "Есента на демона".

# 1 133
Това за новите играчи дойде от промото за следващия епизод.

И аз не го помня този Мирослав, отивам да си го припомня.

# 1 134
  • София
Зарибих се и аз, все още гледаме първо ИВ с прескачане на безумно изрецитираните реплики тип - ти какво мислиш за…, но след това си пускам и гривните. Харесва ми, освен всичко, което сте изброили и че там няма толкова изкуствени разговори. Ами браво, форматът е сложен като организация, логистика, правила, съвсем нов за публика, която мрази стратегии- желая им успех! Засега ме увлича предаването, забелязах, че
Надкаст са официален партньор , включени са и в сайта на Бтв, което също е много добра стратегия, вместо като ИВ миналата година да си ги пазят за Ивка бейбето.

# 1 135
Аз съм много доволна от първия четиридневен цикъл. Предаването ми грабна интереса, позапомних доста играчи и усещам как се чувствам увлечена от събитията.
Бях сигурна, че Кирил няма да отпадне. В началото мислех, че Гогов все пак ще избере него, но след като не стана, ми хрумна, че девойката ще се откаже. Очаквам също така доста дълго да се задържи Кирил в играта.

Интересното е, че все още нямам нито любимец, нито отявлен дразнител. На всяка игра 'викам' за някого, но за момента ми липсва супер любим персонаж, на който да стискам палци до края. Снощи например и за Георги, и за Бистра се надявах да спечелят златната гривна, но уви.

Още един път да кажа, че продукцията много се е постарала със заснемането, озвучаването и монтажа. На моменти се чувствам като на кино. Прекрасни гледки, страхотно качество и не на последно място - доста качествени субтитри (с малки изключения, които не успяха да ме подразнят).

Доволна съм, че дадох шанс на предаването. Нямах такива намерения. Но смятам да си го следя до края Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 13:16 от Saturday

# 1 136
Саното:  Ну Гогав, ну пагади!

Сталоуна: И какво стана - всички които харесвам да отпаднат, а които не харесвам - да останат.

Идеята със завирането беше лоша. Ако имаше двама играчи с близък резултат, щяха да се поставят в много трудно положение на кого първо е завряла. Много по-правилно е да се избере елемент който се случва рязко и отчетливо, примерно въже прегаря, нещо пада и т.н. Тогава и с фотофиниш може.

Нещастните мидички на Джулиана срещу "канчето" на Секулички - това беше агония да се гледа.

Какъв е тоя "извор", въобще пие ли някой от него или си признайте че е напълно бутафорен, дето между другото Джулиана си навря чорапите в него?

Сталоуна (и не само той)  за Киро  - Той е добър играч.
ОТКЪДЕ бе джанъм да е добър играч???   Откъде???
Пада 3 пъти и след тия три падания усилено го обявяват за добър играч.
Съответно "добрия играч" му пада пердето, почва да чупи стойки как ще ги коли и те от своя страна превключват на "тъп като вол".

Диляна напредва, а и Саното, който иначе е напред от нея, харесвам го, в своя коридор показва напредък.

# 1 137
Кирил и аз очаквам да се задържи, голям дразнител е.
Прави ми впечатление,че все още има доста хора, които не схващат разликата между "силен" и "силов" играч. Кирето е силов играч, напомпана канара с мускули, но не е силен - раздава го бабаит, пада три пъти на три битки, унижава се да се моли, после пък се заканва. Не си владее стомаха, не си владее емоциите, не е комплексен - напрпотив той е ужасно слаб играч, но може да му ударят едно рамо, защото е дразнител.

# 1 138
  • София
И тримата нови са с опит, двама от Сървайвър и един отшелник от Игрите. Гадно ми се струва да пътуваш до там и да се бориш за място, само един влиза. Всеки един от тях иска реванш и да се пробва пак.

# 1 139

Общи условия

Активация на акаунт