Отговори
# 1 140
И тримата нови са с опит, двама от Сървайвър и един отшелник от Игрите. Гадно ми се струва да пътуваш до там и да се бориш за място, само един влиза. Всеки един от тях иска реванш и да се пробва пак.
Може да са останали да тестват игрите Laughing
И аз не съм фен на подобен тип кастинги по хиляди причини, но няма как всичко да е по мой вкус.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 10:11 от Clouded

# 1 141
  • софия
Добра среща, добри хора! Повечето си мисли по първите 4 епизода ги видях написани от вас.
 Много съм доволна, че най-накрая има формат, който да ми пасва, като ръкавица и да гледам с кеф. Без да троша нерви и телевизори от несправедливо отношение и унижения към участниците. От очеизвадно вмешателство и разместване на пионки. Когато всичко е направено с мисъл и най - вече с уважение към зрител и участници, тогава удоволствието е пълно.
 Почти успях да запомня половината хора. Виждам едни многопластви образи. Никой не ми е безкрайно неприятен, нито тотален фаворит. Всеки си има слабите и силни страни.
 Преди малко си пуснах пак подкаста с Ники Николов. Този епизод е велик. Със съвсем други уши го чух, вече  след превъртян един цикъл. Мога само да кажа: благодаря, за създадения продукт.
 Благодаря и на съфорумецът, лорд Сняг, че се вслуша в тактичните забележки на останалите и намали постовете и дължината им. Разбирам, че ентусиазмът ни е голям и искаме да изкажем всичко, но определено натоварваше съдържанието. Пак, благодаря!
 Много любими  муцуни сбутах в темата и се радвам, че ще сме заедно. От нас зависи да е уютна и да се забавляваме.
 На самото шоу стискам палци да изплува на повърхността, да го открият повече хора и да се развива към по - добро с всяка година.
 Всеки един отпаднал ще  минава през Надкаст, което е чудесно.  Ще можем да ги видим и да чуем неща от кухнята и през техните очи.
 А и стискам палци Симеон да отпадне. Много несимпатичен за мен човек. Ще ми отрови атмосферата. Мръъъън.😀

П. П. Ауткаст е пуснал видео за гривните.

# 1 142
А и стискам палци Симеон да отпадне. Много несимпатичен за мен човек. Ще ми отрови атмосферата. Мръъъън.😀
Ставаме 2ма. Още от Игрите ми е доста антипатичен, но си е силов и добър в оцеляването.

Иначе споделям мнението ти за предаването до тук - най-близкото до Сървайвър в момента...жалко само, че елиминациите са с игри, защото така стратегиите са доста по-ограничени. Но няма пълно щастие

# 1 143
А Симеон кой беше?☺️

# 1 144
Туджаров в момента по БТВ има интервю с Джулиана. И пак започва с "Барабум-барабум", много ме кефи, хахахаха.

Има традиция всеки отпаднал веднага на следващия ден да гостува в сутрешно или обедно предаване на съответната телевизия, но винаги въпросите издават некомпетентността на водещия, който явно насила е гледал риалитито снощи, за да си нахвърля някакви въпроси. ("Тази сутрин", "Преди обед", "Здравей, България", "На кафе"). Радвам се, че тази година са избрали Туджарката, който от години следи тези формати и е доста навътре.

# 1 145
Реших да следя ОСГ, та да споделя мнение за първата седмица. Почвам с нещата, които ми харесаха:

- Концепцията има потенциал. Допадат ми малко по-сложните правила, защото предизвикват зрителя да следи нещата.

- Има добри образи в каста. За съжаление от част от тях, все още не сме видели почти нищо.

- Заснемането и кадрите са отлични. Локацията също спомага за това.

Минусите май са повече, за съжаление:

- Супер дълги епизоди, които вървят мудно. На може за 11 часа на седмица да отпадне 1 човек. Трябваше или да имат по 2 цикъла на епизод да правят, или самите епизоди да са по 90 минути. Така просто се пълни ТВ време с всякакви неособено интересни неща. На всичко отгоре, в понеделник ще вкарват нов играч, което значи че след 5 епизода и 14 часа съдържание, се връщаме с 30 играчи. Не е сериозно просто.

- Самата концепция със златната гривна е интересна, но веднага беше компрометирана от продукцията. Не може цяла седмица да казваш колко е силна, какво влияние дава, да се борят всички за нея и в един момент като дойде избора, се оказа че не е точно така. Гогов си посочи кой да отпадне, при което друг играч, просто се отказа, отсвири му избора и делегитимизира целия процес. Какво пречи това да се случва още пъти и човекът с тази гривна да търпи само негативи, без да взема решенията. За да се избегне този проблем, продукцията трябваше според мен да каже така: "Златногривният взема решението кой да си тръгне. В тази връзка Кирил отпада, защото такава е волята на Гогов. Ако, Джулиана иска да си ходи, тя може да си даде гривната на някой от другите 28 играчи и е свободна да го направи, но тя не може да изменя решението на притежателят на златната гривна".

- Поради многото ТВ време, има адски много кадри от лагерите, част от които са безсмислени и пълнят време. За сметка на това, голяма част от играчите имат по 1-2 синхрона за толкова време, което е ужасно.

Като образи следя Вера, Еляса, Кънчо и Бистра. Гогов и Дзами доста ме дразнят с поведението си, а са основни персонажи. Грозденка, опитва да прокарва как е жертва, защото е циганка, което дори не ми се коментира.

Надявам се да живне малко темпото, за да станат самите епизоди по-интересни за следене.

И понеже, докато пиша този коментар, съм пуснал видеото на Outcast, една бележка към него Laughing

Не знам как можа да сравниш Грозденка с Парвати. Ясно, че контекстът има значение, но все едно да сравниш Вихрен Сандански с Реал Мадрид.

# 1 146
Май само мен не ме дразни Дзами. По-експресивен е, но много правилно реагира и казва същите неща, които бих казал и аз в дадените ситуации. Например:
-Относно крадлата на кошницата - от първия епизод. Мега наглост. Кошницата не се е напълнила сама!
-Относно спора му с дъртия тюфлек, който възхваляваше социализма и не даваше никой да каже гък по въпроса, особено възползвайки се от това, че по-младите са родени след 1989 и няма как да го затапят, дори и да искат.
-Относно спора му пак със същия... дето никога не изслушва. Точно той (Гогов) е от хората, които вечно иска да говори и да не изслушва никого. Задава въпрос и не изчаква да чуе отговора, а още на втората дума започва да говори върху отговарящия. Познавам такива хора, комуникацията с тях е невъзможна. В противен случай, трябва да слушаме 99% монолози. Те са си самодостатъчни!

не знаем кой е Димо и коя Ралица и т.н.
Най-малкото Димо и Ралица са известни отпреди да водят ИВ, участвали са в сериали. Не съм гледал "Откраднат живот", където тя е била някаква докторица, но този сериал го даваха 6 години, все някой ще да я е видял там.

# 1 147
Аз Симеон в игрите изобщо не го харесвах, после бях гледала подкаст мисля с него, с птицата и тогава малко се посмекчи нехаресването ми. Според мен той е точно за такова предаване, тип Сървайвър, гривните. Не ми е Любимец, но ще ми е интересно да видя как ще се справи тук, където играта е главно социална.
Островът е много приятна изненада, харесва ми, че водещият има лека интеракция със зрителят, харесва ми, че водещите са ТАМ, Диляна се видя, че обикаля около играчите.

Снощи не ми допадна това канче, поне да бяха донесли 3. То така беше ясно, че който грабне канчето вече е на 80% победител. Изобщо не трябваше да го има или трябваше да има за всички, за да е най-коректно.  Щеше да е готино да има по примерно 3 съда и всеки да може да се ползва по веднъж само например. 🤷🏻♀

# 1 148
  • София
Епизодите няма да са така дълги, само в началото, докато ги опознаем.

На мен ми харесва, че виждаме повече от отношенията им и от лагерите. Винаги ми е била интересна и тази част от предаванията - как оцеляват, как са си направили лагерите. В американските Сървайвъри се пропуска, но се радвам, че при нас го има.

Единственото, което досега не ми хареса, беше това с канчето и то в игра за отпадане. Беше на късмет кой ще го вземе, а аз не харесвам отпадане заради късмет, участниците трябва да имат шанс и да има възможност за обрат.

# 1 149
На мен също не ми допада да влизат нови играчи в последствие, дори и като резерви, защото някой е отпаднал по медицински причини и трябва да се запълни бройката. В случая го правят, за да се засили интереса към предаването и го разбирам, та единствено поради тази причина приемам до някаква степен този туист. А и поне новият човек влиза в началото на втори цикъл, а не на 3-4 примерно.

На Симеон му върви в тези предавания все да се бори за мястото си в предаването, същото беше и в игрите. Лошото тука е, че и тримата пътуват толкова време за една игра, а накрая само 1 от тях ще влезе явно.

# 1 150
Много добре върви предаването, гледам с интерес Hands Clap
Харесва ми, че няма съвети, където най-силните да бъдат нарочени от стадото и отстранени, както например се случи с Ники Мартинов и добре че той имаше втори шанс. Присъства елементът на групово (или еднолично) определяне на застрашени и отстраняване, но пък те имат възможност да се защитят. Както го стори Секулички и в този ред на мисли, не ми хареса емоционалното изнудване, което направи Георги, отивайки в другото племе да се моли за него. Освен това много по-достойно е и дъщеря му ще се гордее повече, ако той победи в играта за оставане, а не то да му е подарено от съжаление.

Гогов ми е много анти. Дразня се и на преписването му, но само по себе си това също вкарва интрига в играта.

Джули взе правилно и изненадващо решение. Кирил заслужаваше много повече от нея да остане, а и има повече опции за успех, казвам го колкото и да не ми е приятен.

Интересна ми е тенденцията и ще видим дали ще се задържи, как играта/колелото сякаш подкрепя изявените лидери и по-силното племе. Готино е че "съдбата" или "случайността" са с толкова важна роля! Simple Smile Много ми е любопитно какви избори ще прави този "играч".

Бистра е невероятно чаровна, за сега много я харесвам от жените. Моника също ми е приятна.
От мъжете все още държа на Александър и Георги, Мимо ми е интересен, а Дзами имаше някои добри прояви. Старейшината е ок, но в случая с Грозденка ме подразни.

# 1 151
Ето и линк от участието на Туджаров в "Преди обед", обсъждат Гривните:
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/govorim-za-vrazhdite- … 00-te-grivni.html

# 1 152
Мен също не ме дразни Дзами, даже го харесвам. Отговорен е и изглежда мъжкар. Не се страхува и да си отстоява мнението. Лидер е. Малко сглупи със златната гривна, защото не се сети, че следващият носител ще избира бедните, но като не мисли...
Лично на мен ми е един от фаворитите от мъжете.

Май само мен не ме дразни Дзами. По-експресивен е, но много правилно реагира и казва същите неща, които бих казал и аз в дадените ситуации. Например:
-Относно крадлата на кошницата - от първия епизод. Мега наглост. Кошницата не се е напълнила сама!
-Относно спора му с дъртия тюфлек, който възхваляваше социализма и не даваше никой да каже гък по въпроса, особено възползвайки се от това, че по-младите са родени след 1989 и няма как да го затапят, дори и да искат.
-Относно спора му пак със същия... дето никога не изслушва. Точно той (Гогов) е от хората, които вечно иска да говори и да не изслушва никого. Задава въпрос и не изчаква да чуе отговора, а още на втората дума започва да говори върху отговарящия. Познавам такива хора, комуникацията с тях е невъзможна. В противен случай, трябва да слушаме 99% монолози. Те са си самодостатъчни!

не знаем кой е Димо и коя Ралица и т.н.
Най-малкото Димо и Ралица са известни отпреди да водят ИВ, участвали са в сериали. Не съм гледал "Откраднат живот", където тя е била някаква докторица, но този сериал го даваха 6 години, все някой ще да я е видял там.

# 1 153
Ами разбира се. И онази фраза "ще ти ударя един ъперкът, честно" много ме накефи. Някои хора от друго не разбират. Бившият военен, тюфлекът-комуняга трябва да разбере, че ще се съобразява с другите. Не е вкъщи, да командори всички и да се чува само неговата дума. Да не говорим за шмекеруването, за преписването и после за лъгането, за нелепите обяснения и оправдания... Дъно на дъната!

# 1 154
Не е нужно да си токсичен "мъжкар" с поведение на люлинска батка с анцуг и диагоналка, за да поставиш някого на мястото му.

Общи условия

Активация на акаунт