Отговори
# 1 155
Симеон от Игри на волята 3 ли беше?
Оноя който се изпокара с Елизабет, отиде на острова на отшелника, ядеше жаби и накрая взе че се върне напомпан с грошове?

# 1 156
Линк към интервюто на Туджаров с Джулиана:
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/sled-kato-napusna-ost … za-ot-igrata.html
Не е нужно да си токсичен "мъжкар" с поведение на люлинска батка с анцуг и диагоналка, за да поставиш някого на мястото му.
Е Дзами не е такъв. Ама онзи е класически дразнител и то не се трае. Другият вариант е да си мълчи, както правят и другите. А Дзами защитава И ТЯХ реално. И за кошницата, и в спора за социализма. Другите си трайкат и търпят излиянията на таксиджията.

# 1 157
  • софия
Симеон от Игри на волята 3 ли беше?
Оноя който се изпокара с Елизабет, отиде на острова на отшелника, ядеше жаби и накрая взе че се върне напомпан с грошове?
Същият.
 Относно Дзами, по синхроните на останалите участници се видя, че и двамата натоварват племето с войната си кой е по по най. Голям зор кой да изпъкне. И сега тази златна гривна, когато отиде при Гогов, още повече ще възпали Дзами. Ще има циркове между "мачовците".

# 1 158
А дали другите искат да ги защитава? Гогов не е положителен герой, но и  Дзами не ми е бял герой.

# 1 159
Това е, защото от продукцията са много широко скроени - канчета, преписване - нищо не е забранено - кой както може да заобикаля правилата.
Какъв е изводът - колкото си по-хитър и безочлив, толкова по-далеч можеш да стигнеш. Дали не е така и в живота?

Със сигурност проблема не е на Ивайло, но с канчето някакси играта се обезсмисля. Да бяха махнали огъня и играта да печели, този който пръв намери канчето Satisfied
Недомислица от продукцията тук, може дори да са пропуснали, че има канче там

# 1 160
Покрай нашенските реалити формати "мъжкар" почва да ми звучи като мръсна дума. В моите представи мъжкарите, освен физически и ментални качества, говорят малко, но съдържателно, не изпадат в менторски, обвинителни или обяснителни режими.

Пореден интересен и много дълъг епизод. Изморява ме гледането, макар на запис и на дози.

Не ми хареса молбата на Георги да не пращат Секулички на елиминации, защото дъщеричката му имала РД. Първо, дъщеричката му ще види тази молба, което пак е унизително, второ - епизода няма да се излъчва на рожденния ѝ ден и съответно изобщо не е необходимо детето да разбира, че това се е случило на този ден. Този момент също показа и минусите на това да влизаш в подобно предаване с предварителни приятелства.

Към момента Кирил ми е най-антипатичния играч. Дзами, който се смята за изключително силен, не би трябвало да се притесянва от него. Съответно, излишно беше да се кара на Гогов, който реално пак се съобрази с неговата уговорка да не посочва хора от лагер 3 и  с желанието на лагера им да посочи Кирил за изгонване. Е, ако не беше го въртял толкова, Джулка нямаше да има време да размисли и да предложи тя да излезе, но пък така видяхме колко наистина не е харесван Кирил, а и вероятно от самото предаване искат бавене на крайните думи с цел повече съспенс.

Вече окончателно разбрахме, че в игрите всичко, което не е забранено, е позволено. Не е честно, ама и в живота е така. И така блесва истинските лица на играчите - дали играят само по писаните правила или следват и неписани.

# 1 161
  • София
Епизод 3
и ви изчетох до началото на епизод 4.
Определено мисля да наваксам още днес, дано успея, ще е трудно, ама ми предстои и уикенда. 😊

Трети пореден много добър епизод. Изобщо дотук премиерната седмица е топ!

Не мога да вляза в главата на Мимо-Гарсия и няма как да съм сигурен на 100% дали този ход бе изцяло негов или съгласуван с останалите (в крайна сметка му го приеха), но това бе възможно най-доброто на този етап с цел номер 1 да съхрани най-близките си (Нина и Яна и по-спецално 'мама' Нина) и лагера си като цяло. Кани най-слабата от лагер 2, двете топ жени Мая и Бистра + лидера на лагер 1 и златногривния Дзами, ама само ако той се съгласи (както и че те от лагер 3 ще гарантират споразумението) да има временен акт за ненападение между двата лагера за поне седмица напред. Така хем могат да вземат златната гривна, хем си гарантират спокойствие за тази седмица, че техен човек няма да бъде извикан в битка за елиминация.
НО, все пак има едно малко препъни камъче. Битката за златната гривна ще е преди битката за спасение. Т.е. в последния момент тя може да смени притежателя си. Но пък дори и от тази гледна точка, шансът е 2 към 1 в полза на лагери 1 и 3 срещу лагер 2. Реално ще имаме Бистра и Гогов срещу Георги. Който и да победи измежду Бистра/Гогов ще изпрати в битка за спасение: Секулички, Кирил и Джулияна. Мисля, че това е ясно за всички, ако не е, то ето сега разяснявам. Ако пък Георги победи и стане златногривен е ясно, че в битка за спаение ще отидат Нина, Яна и Кирил/Секулички (който от двамата изяви желание). Защо? Ами защото няма да рискува нищо, тъй като Георги като златногривен ще го спаси накрая дори и да остане без синя гривна.
Та общо взето това е положението към момента. Лагер 1 пък изобщо не е застрашен, защото там всички са с 3 гривни или повече! Но пък сключиха съюз с лагер 3, нещо което няма как да не подразни лагер 2, които даваха мекички на лагер 3, ама ето че сега само те ще са на пангара, освен ако колелото не избере техен човек да решава за 24 часа.

За игрите
И двете игри ми харесаха, особено втората за баланса. На първата игра защо казват, че ще има плуване? Хора, много ви моля не се излагайте!!! Плуване няма, има газене във водата. СМЯХ!
После обаче с това балансиране с кубчетата беше яко. Интересно, че Дзами се оказа доста трениран. Отвя момичетата на мрежата и после и при пренасянето на водата на главата върху гредата. Бистра спечели играта на люлката с балансирането на кубчетата, иначе беше последна. А пък в игра 2, Дзами буквално ги отвя. С такова представяне според мен ще вземе страха на много от мъжете и едва ли ще го канят на битки, освен ако той самия не иска, когато изборът е в техния лагер (ама пак не е сигурно, защото би трябвало и другите мъже да ходят и да трупат гривни, а не да играят за него).
Поздравления на Бистра за страхотния и усет при коварната везна/люлка и браво на Дзами генерално за представянето му и в двете игри. Мисля, че дотук блесна най-много от всички участници, включително и Георги.

Дзами обаче преигра сякаш. Или харесва Мая наистина или играе стратегически с цел да го харесат от другите два лагера, ама така настрои не малко хора от своя отбор срещу него. Но тъй като това не е Сървайвър, не е толкова важно, защото няма да има съвет с тайно гласуване. Заформя се обаче нещо като коалиция на Еляса (този е много хитър и коварен, внимание с него) с жените от лагер 1 + къртицата Кънчо от лагер 3, който е близък с Еляса извън шоуто.

Шериф и Марина правилно дават малки дажби храма, защото следващите припаси са след 3 седмици и ако изядат сега храната после ще гладуват с дни. Но тук въпросът е защо тогава даваха по цели мекици на играчите от лагер 3? И защо се съгласиха с това (май тогава само Грозденка бе против) а после мрънкат? В смисъл питам Кирил... А ако не е бил съгласен, а не е излъчено е вече друг въпрос.

Не ми хареса как Тренера е прибрал гривните на Грозденка с цел превъзпитание. Това вече показва лично отношение. Интересно дали би прибрал по същия начин гривните на Марина или Георги. Примерно...
Но разбира се мога да попитам и Грозденка, защо изобщо си сваля гривните, докато се къпе, толкова ли и пречат? Аз разбрах, че тя си ги е оставила и май след това не си ги е сложила веднага, а се е шляела насам-натам без тях и по-късно се е присетила. Не знам, поправете ме ама мога и да бъркам. Както и да е, дребнаво е това решение на Емо и не мисля, че може да превъзпита човек на +20 години. Тези неща се изграждат в първите 7 години така да го кажем и след това, но в по-малка степен. Така по-скоро може само да създаде излишно напрежение в лагера си. То така и стана. Самият Тренер сподели на синхрон, че е съжалил за действието си. Ама то за това първо се мисли и после се действа.

Харесаха ми много Берке и Биляна. Хаха, нека Кирил да си мисли, че той не е проявил интерес към девойката и за това така е станало и не се е получило между тях. Доообреее. Grinning
Грозно е обаче да се остави на ревността да го води и да ги изправи в битка един срещу друг. Това ако го направи ще се превърне в огромен злодей (за самия формат визирам).

Хареса ми и как Влади пожарникаря показва на своите хора как да оцеляват в дивото.

Новородените птиченца бяха много сладки.

Това с медузата беше много гадно. Разказвали са ми, че 'морските оси' са много отровни. За съжаление сега Ина ще си има белег за цял живот. Е, ще остане спомен от Филипините. Нещо като татуировка. Не е болка за умиране.
Ама да, колкото е по-екзотично и красиво, толкова е по-опасно за съжаление. Но това е положението.

# 1 162
Много жалко че цели 4 дни няма да има О100Г, но пък така ще се насъбере материал. Понеделнишкият  епизод ще бъде много наситен. Подозирам че интригата ще се се завърти върху Кирил. Ако новият човек влезе в лагер 2 Кирил веднага ще се присламчи около него, да му промива мозъка.

Около Киро са възможни няколко сюжета
-Война с Шариф и всички които го подкрепят заради храната (за мен това е най-вероятният сюжет)
-Война с Георги, който е убеждавал да спасят Секулички, а не Кирил (ако Кирил узнае за това) и разбира се - със Секулички
-Война с Гогов че не го е спасил
-Война с лагер 1 и най-вече Дзами, че са искали отстраняването му.
-Война на Кирил с Берке за Биляна и отмъщение срещу Биляна, че предпочита Берке - по любовна линия. Това не ми изглежда вероятно, Кирил не ми прилича на романтична душа, но ако озлоблението го подгони по линия "ревност" най-много да вкара Берке в лагера на Шариф, Георги и Секулички срещу себе си и тогава той ще е сам срещу всички в лагер 2 и лагер 1

Около Кирил ще стане "горещо" продукцията сигурно ще му удари едно рамо, за да остане. Може да се падне някоя по-силова битка

# 1 163
Според мен новият човек ще отиде в лагер 3, защото там има най-много нужда. А и в Лагер 1 и 2 има достатъчно мъже лидери и няма да приветстват нов алфа Simple Smile

# 1 164
Според мен новият човек ще отиде в лагер 3, защото там има най-много нужда. А и в Лагер 1 и 2 има достатъчно мъже лидери и няма да приветстват нов алфа Simple Smile
Сто процента новия ще влезе при Мимо, дори смятам, че неслучайно са подбрали 3ма човека с профил на оцеляващи. Още от сега го виждам как ще им подобри условията и построи убежище

# 1 165
Ако перифразирам Гогол
"Мъжкар- това звучи мръсно"
В моите думи мъжкарят е човек, който говори прямо, държи си на думата и не го е страх да се бори за убежденията си/мястото си в обществото
В разбиранията на голяма част от българските мъже "мъжкар" е бабаит, които се перчи с мускули и релеф, постигнати чрез стероиди; крещи на момичета, заплашва по-слабите физически че ще ги натупа и умира от страх, като разбере че може да изгуби
Типични "мъжкари" в ИВ бяха Веселин от сезон 1 и Николай Бедрото от сезон 5. Кирил ми е копи-пейст на Ники Бедър - с  визия на мутра, голям на бабаитлък, малък на дела.

# 1 166
  • Другата България
Сто процента новия ще влезе при Мимо, дори смятам, че неслучайно са подбрали 3ма човека с профил на оцеляващи. Още от сега го виждам как ще им подобри условията и построи убежище
Същото мисля и аз, да видим дали ще излезем прави.

За дължината на епизодите вече се писа - само първите три бяха по три часа.
От снощи стават по два, колкото е и продължителността на епизодите на ИВ, като се махнат рекламите - около час и половина игрово време.

Що се отнася до Гогов, не помня дали писах - според мен той ще направи съюз с Кирил и заедно ще “борят“ Дзами.

# 1 167
Мери Ан, това развитие бе много вероятно до снощи. Обаче снощи Кирил първо лиза обувките на  Гогов, после тръгна да му се заканва. Говореше как ще иде в техния лагер, после си остана в своя където го мразят. Не твърдя че съм прав, но мисля че Гогов видя истинското лице на Кирил. Той може да съжалява че се стигна до тази война, но според мен  за него няма вече път назад - отношенията с Кирил са драматично скъсани.

# 1 168
  • Другата България
Всичко това много бързо ще се промени според мен.
Особено, след като влезе новия играч, и ако наистина отиде в лагер 3.

# 1 169
  • София
Е, чак да е кофти да отидеш до Филипините, пък било и за една битка. Не мисля. Имали са време и за кеф.

Общи условия

Активация на акаунт