Отговори
# 90
Здравейте!
Остават ни броени часове, за да видим какво са ни подготвили от Gaddar,
ще продължат ли с хумора, ще разплетат ли история или ще ни хвърлят в дълбокото с нова.

ПП. Нези, аз поне Снежанка разбрах, че името на змийчето и дори не се изненадах. Преди доста години имах чисто черна котка, която се казваше Пуканка, на кратко му викахме Пукчо, затова и за Снежанката не се замислих дори, че може да не съм разбрала.

ПП. Честита рожбичка на Танер.
И аз така, Цвети. Като чух "kar kız"- "снежно момиче"( kar е сняг на турски), си помислих,че това е името на змията. Wink
Така или иначе, това не е толкова важно.
Важното е коя всъщност е истинската змия!
Защото в живота има много ситуации, в които тя много добре се прикрива и не можеш лесно да я усетиш.
Надявам се да не се случва това с Дахан и Лейля да не му е устроила капан.

# 91
За мен лично ще е интересно Лейля да излезе друга. Не, че не харесвам и сегашния й образ, но Бусе съм я гледала как ти се усмихва и в следващия момент може да стреля по теб, много реалистично й се получават тези моменти. Направо ще е голяма загуба ако не се възползват от тези й умения. Макар че като гледам, сценариста май не се възползва от силните страни на никой от актьорите, за да напише сцени подобаващи за всеки от тях.

# 92
Цвети, абсолютно съм съгласна с теб!

ИГ gaddartvresmi и nowtvturkiye: ЕПИЗОД 9 ТАЗИ ВЕЧЕР‍🔥
Аy yapim Now tv Turkiye

Скрит текст:

# 93
Картите за тази вечер са раздадени!
Дано сценаристът да ги изиграе добре!

# 94
Gaddarday

И аз искам Лейля да стане друга.
Добрата Лейля си свърши работата, видяхме едно друго лице на Дахан, достатъчно.
Вече трябва да я вкарат в друг коловоз, за да стане интересно, защото любовната линия, ще върви само към разруха на образ и сериал. Ние не искаме да гледаме любовна драма., нали?

# 95
Според мен тази линия приключи
(ако изобщо е била замисляна).
Лейля трябва да  я вкарат в друг коловоз.
Например да се съюзи с Гьокхан против Дахан. Все пак той е убиецът на баща и!
Другото интересно нещо е каква ще е ролята на момичето до Müdür.

# 96
Момичето на Мениджъра ще го разберем чак в епизода, защото този път не ни дадоха никакъв жокер.
Почват да си взимат поука, че не трябва всичко да издават предварително и фраговете бяха разбъркани, задаващи въпроси.

# 97
Да! Така е много по-добре!
На мен ми е интересно да предполагаме какво ще се случи и после да видим дали сме били прави. Wink
А може пък Дахан да разбере,че Лейля не е тази, за която му се представя и той пръв да се разочарова от нея и да се отдръпне.
В крайна сметка той толкова пъти я помоли да помисли за нещо или някой, който може да има информация за баща и, а тя все едно и също повтаряше.
А сега, изведнъж,  отиде при някой, с който баща и е свързан...

Ние си мислим,че са я дрогирали или упоили, но може тя сама да е решила да се преструва на такава ,когато Дахан я откри.

# 98
Ние си мислим,че са я дрогирали или упоили, но може тя сама да е решила да се преструва на такава ,когато Дахан я откри.
Хич не го допускам това.

# 99
Хич не го допускам това.
Е,защо? Ако всъщност не е тази,за която се представя, може да се опитва да го заблуди...

# 100
То при тоя сценарист всичко може, но по скоро е дрогирана. Довечера ще разберем.

# 101
Епизод 9 в снимки, втора част Camera

# 102
Нека не си мислим, че Дахан все с едни дрехи ходи. Има кафяв и зелен шлифер. Имаше и черен, но му го надупчиха на гърба.

# 103
О, на Дахан целия му гардероб сякаш е подновен и дънките изглеждат много нови. Значи все пак взима заплата.

# 104
О, на Дахан целия му гардероб сякаш е подновен и дънките изглеждат много нови. Значи все пак взима заплата.
И за бръснар пари има. Толкова чакам да му порасне косата…

Общи условия

Активация на акаунт