Отговори
# 105
Дахан имаше и две-три якета. Wink
А какво ще кажете за безработната Айдан?
Тя колко палта извади! Бяло,червено, розово, зелено...може и да пропускам някое. Grinning

# 106
Безработната Айдан живее в дома на шивачка, явно за това няма проблеми с облеклото.

# 107
Дахан имаше и две-три якета. Wink
А какво ще кажете за безработната Айдан?
Тя колко палта извади! Бяло,червено, розово, зелено...може и да пропускам някое. Grinning
Да бе. Уж живееше при Юксел и всичко остана там. От полицията си взе чантата. Дахан едни джапанки и взе и и плати билет за автобуса, а веднага беше пременена с обувки дрешки и палта.

# 108
Виж, Солетко,горкия все с едно и също яке си ходи...

# 109
Той като само солети яде, не се капе и не е нацапан.

# 110
Той като само солети яде, не се капе и не е нацапан.
Не се капе, ама се бие! Wink

# 111
Интервю с Бусе Мерал

Бусе Мерал отговори на нашите въпроси!
ЛЕЙЛА ИМА МНОГО ДА НАУЧИ ОТ ДАХАН, А ДАХАН ИМА МНОГО ДА НАУЧИ ОТ ЛЕЙЛА.

Г-жо Бусе, добре дошли в нашето семейство СЕГА! Влязохте в Gaddar, един от най-обсъжданите телевизионни сериали на този сезон, с героя на Лейла. Как се разви този процес? Как се почувствахте, когато Лейла дойде при вас?

Много благодаря, хареса ми. Много съм горда от себе си, че участвах в успешен и визионерски канал като NOW и играх герой като Лейла. Що се отнася до това как се чувствам, в последните ми проекти играх герои, които действаха с висока агресия и гняв и не можеха да вземат здравословни решения, но Лейла е много различна от героите, които съм играла досега, тя има настроение и живот, които са напълно противоположни на всички тях. Това естествено е различно преживяване за мен и предизвиква желанието ми да уча.

И така, коя е Лейла? Можете ли да ни разкажете малко за вашия характер? Има ли характеристика, която ви кара да се свързвате с нея?

Като Бусе никога не съм обичала показността. Лейла също е обикновен човек, който живее много за себе си. Първо, това, което ме приближи до нея, беше простата й личност. Лейла е жена като дете. Мисля, че най-големият фактор за това е сладкото приятелство, което тя има с баща си, и тази връзка е много подобна на моята връзка с баща ми. Тези прилики ме сближиха с Лейла, направиха ме по-лесно да я разбера и прегърна и най-важното, много се развълнувах, когато прочетох сценария.

Има два важни героя, които ръководят живота на Лейла; баща й и Дахан. Как бихте описали връзката на Лейла с тези двама герои?

Връзката на Лейла с баща й беше много искрено приятелство. Животът й с баща й беше нейното безопасно място. Днешното й спокойствие идва оттам. Това е много често срещана ситуация за Лейла. Със смъртта на баща си Лейла трябваше да излезе от рамките на обикновеното и да се отдалечи от зоната си на комфорт. Това я накара да се сблъска с някои трудни реалности на живота. Докато се чувстваше слаба и беззащитна, Дахан се появи в живота й и се превърна в защитен щит. Мисля, че Лейла има какво да научи от Дахан, а Дахан също има какво да научи от Лейла.

Работите с много силен екип в сериала, както пред, така и зад камерата. Какво друго мислите, че може да е причината Gaddar да е една от най-забележителните творби на този сезон? Как може публиката да се свърже със сериала?

Професията, която правим, е екипно усилие, моите колеги и съотборници, всички служим на една и съща цел. Целта ни е работата ни да бъде добра, да има значение и, разбира се, нашите зрители да намерят частица от себе си в героите, които гледат. Всички, включително и аз, служат на тази цел. Също така, като играч, който се присъедини към този отбор по-късно, никога не съм се чувствала отчуждена и бих искала да благодаря на всички за това. Чувствам се голям късметлия, че работя с тях.

Вие сте един от младите и успешни играчи в индустрията. Как се разви вашето приключение? Спомняте ли си момента, в който казахте „Искам да бъда актьор“?

Първо, много ви благодаря, че ме описахте като успяла. Аз съм човек, който вярва, че тайната на успеха е никога да не казваш „Аз успях“. Вярвам и чувствам, че пътят, който ще ме отведе до успеха, е да бъда гладна за постоянно учене. Аз съм човек, който уважава всички клонове на изкуството и обичам да се занимавам с тях. Мога да рисувам и да свиря на инструмент, но интересът ми към актьорството винаги е бил по-голям. Нямам много амбициозна история. Взех решение и работих усилено, за да го осъществя. Дойдох на училище и се обучавах за професията си и, слава Богу, успях. Сега Лейла е в центъра на професионалния ми живот... Simple Smile Колко съм щастлива, че се занимавам с професията, за която мечтая.

И така, как определяш да си актьор? Кои са любимите ви части от работата ви? Или има моменти, в които имате трудности, какъв е вашият начин да се справите с тях?

Преди всичко актьорството ми помогна да опозная себе си. Моето актьорско приключение, което започна с разбирането и приемането на характер, ме превърна в по-чувствителен, разбиращ и съпричастен човек. Благодарение на актьорството започнах да слушам хората не за да им отговарям, а за да ги разбирам и видях, че мога лесно да разрешавам и най-неразрешимите ситуации. Мисля, че игрите ме доведоха до ниво по характерен начин. Разбира се, има части от него, които намирам за трудни. Мога да се сблъскам с емоции и ситуации в сценарии, които никога преди не съм изпитвала... Хващала съм много моменти в такива ситуации, в които героите, които играя, ме учат какво да правя и какво да не правя. Това много ме радва и ме кара да държа по-здраво на професията си Simple Smile

Какъв характер бихте искали да дадете живот в бъдеще? Вълнува ли ви мисълта да изиграете герой, който ще разшири границите ви в кариерата ви?

Имах шанса да играя много герои, но мисля, че няма край на героите, които един актьор иска да изобрази. Вярвам, че героите, които искам да играя, ще продължат да се увеличават до края на живота ми.

МЕЧТИТЕ МИ СА НАЙ-ГОЛЯМАТА МИ ТАЙНА!

Е, нека поговорим за Бусе Мерал, когато не играе Simple Smile  С какво се занимаваш освен с актьорство, как предпочиташ да прекарваш свободното си време?

Както казах в предишните въпроси, аз съм прост човек. В свободното си време обичам да рисувам и да прекарвам време с инструментите си. Хранят ме по много позитивен начин. Имам и основна група приятели, които ценя много. Обичам да прекарвам време с тях.

Лейла е ветеринарен лекар и е доброволец в приют. Какви са отношенията ви с животните? Имате ли домашен любимец?

Животните са тема, към която съм много чувствителна. Нещата, които видях напоследък, ме натъжават много. Хората ценят любовта един към друг според техните позиции, статус и финансови доходи. Това не може да е любов... това не е истинска любов. Въпреки че хората се смятат за по-висши от тях, аз мисля, че животните са по-добри. Те са тези, които обичат безусловно и без никаква полза. Ние, хората, имаме много, много неща да научим от животните; Ако някой търси духовност, любов и лоялност, ще бъде достатъчно да погали главата на животно и да го погледне в очите...

Обичате ли да мечтаете? Има ли цел, за която мечтаете в момента?

Моите мечти са най-голямата ми тайна със самата мен. Не обичам да споделям мечтите си. Много вярвам в злото око. Има само едно нещо, в което съм сигурна; Ако човек има смелостта да си представи и каже това, за което мечтаете, ще получи чудесна магическа помощ и то ще се сбъдне. Да можеш да вярваш без притеснение е тайната на успеха. Ако има вяра, няма тревога, ако има тревога, няма вяра Simple Smile

Преди да приключим интервюто, нека зададем последния ни въпрос. Ще има ли някакво развитие в близко бъдеще, което да развълнува вашите фенове? Simple Smile

Мога да кажа, че има добри неща, които се развиват в процеса. Аз също съм много развълнувана, надявам се да мога да докосна душите на хората и да служа на светлината с нови развития в моята кариера.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 16:08 от cvetansk

# 112
Много е сладка Бусе!
От това,което казва за героинята си ,обаче, ми се струва ,че може и да няма неочаквани обрати. Wink

# 113
Следя Бусе откакто участва в Легендата, от 2021г. и никога не ме е разочаровала, и като актриса, и като човек. Четейки това интервю за сетен път се убеждавам колко нежен и фин човек е тя.

# 114
Да,Цвети и на мен ми направи такова впечатление!
Но оставам с впечатлението, че героинята и няма да се промени или поне не много.

# 115
Нези, от казаното в интервюто и на мен ми прави това впечатление, но нямаме идея какво ще ни сюрпризира сценариста.
Прави впечатление и това, че казва, че взаимно има какво да научат един от друг Лейля и Дахан. И реално е така, тя трябва да се научи да не е чак толкова доверчива и мила с всички, а той трябва да се поотпусне и да започне да гледа на живота и от хубавата му страна. В това може би се изобразява и привличането на Дахан и Лейля, вътрешната нужда и на двамата от баланс в реалността.

# 116
Нези, от казаното в интервюто и на мен ми прави това впечатление, но нямаме идея какво ще ни сюрпризира сценариста.
Прави впечатление и това, че казва, че взаимно има какво да научат един от друг Лейля и Дахан. И реално е така, тя трябва да се научи да не е чак толкова доверчива и мила с всички, а той трябва да се поотпусне и да започне да гледа на живота и от хубавата му страна. В това може би се изобразява и привличането на Дахан и Лейля, вътрешната нужда и на двамата от баланс в реалността.
О, да, това още в началото го коментирахме,че може би мъж като Дахан има нужда от жена като Лейля, която да го балансира. Hands V

Днес  Fatih Berk Şahin(Рузгяр)има рожден ден! Tada Tada Tada

# 117
Бусе е невероярна и като човек, и като актриса.
Колкото пъти съм я гледала, все различни персонажи е пресъздавала и навсякъде е била на много високо ниво....универсална актриса, нищо не й се опира
Много е земна и скромна като човек, а няма да коментирам какво прекрасно излъчване има.
И аз като чета, няма да има много промяна в ролята, кавато ни се искаше.
Тук ше бъде сигурно: той гони, тя бяга ....Joy

# 118
Здравейте.
Нямах търпение за започне проекта, заради тематиката на сериала,  Чаатай и  Сюмайе. Не съпоставям сериала  с Вътрешен човек, но  ми напомня на него и определено много ми харесва.  Отдавна  чета и двете групи, реших да се включа, непоканена.
Бусе е много красива, гледала съм я в Легендата, харесвам много Сюмайе, следя кариерата й. Имам известни забележки към сценария на сериала.
Искрено се надявам сценаристите  да не забъркат любовен триъгълник, любовна драма.  Не, заради предпочитанията ми, а заради фокуса на сериала. Имат много добри актьори, сюжетни линии, музика, само малко идеи и фокус им трябва за да не пропиляват потенциала. Поне моето усещане  клони натам.

Иначе като цяло образа на Лейля  ми е много сладникав, някои неща много странни в държанието й, неадекватни. Вижда ми се съмнителна, не се вписва в заобикалящята я среда. Пък  и с такъв баща е останала чиста момина сълза?
Горя от любопитство да разбере накъде ще ни водят сценаристите в любовния живот на Дахан,  като цяло екшъна,драмата и хумора около него.
Дано не разтягат локуми в сълзи и излишни драми.
Аз определено съм фен на #AyDag... Но ако сценаристите са решили  да няма такава двойка, здраве да е . Blush
Но какво ще  правят с Айдън, отмъстителна и преследваща бивша,ще е кофти?

# 119
Аз явно съм издънката в тази тема😆
Нито Бусе ми харесва, още по-малко образа й. Безкрайно, отегчително скучен образ, с поведение на 5 годишна. В началото се надявах да има развитие при нейния образ, сега вече съм сигурна, че ще си остане все така скучен. Отделно, такъв образ никак не подхожда на мъжкар като Дахан. На него му трябва силно, смело момиче. При това малко по-умно. Лейля за момента го играе като детенце, след което родителя все трябва да тича.
Отделно Бусе никак не ми пасва с Чаатай. Като визия, химия и физика.
Момичето може да е супер мило и добро. Не съм я гледала другаде, но в този сериал определено не ми се вписва. Даже нямам търпение да намери друга посока и да тръгне нанякъде, може би в друг сериал😀 Не знам какво ще я правят сценаристите, но, ако не й отредят някаво развитие и я оставят в това положение, повече ще загубят, отколкото да спечелят.
Казах си го, не ме е много срам😬

Общи условия

Активация на акаунт