Отговори
# 495
Дахан ще се притесни сериозно след този случай и ще разбере, че дори и да стои далече от нея, тя пак е готова да се изложи на опасност заради него.
Което прави това дърпане безсмислено.
И аз съм на същото мнение

Скрит текст:
Нани, ти ли предрече, че Панайот ще спечели

# 496
За мен също беше пресилено и нелогично това сърдене и тази ярост на Дахан към Айдан. Той не просто я отхвърли, той при всяка среща се държеше с нея отвратително. " Ти сега да ти благодаря ли искаш?". Тук сценаристите пресолиха манджата и още тогава ми се видя нелогично всичко това. Дано сложат малко ред. Дори и да не я иска, няма нужда да бъде груб с нея при положение, че тя прави всичко за него.

Скрит текст:
Не съм стигнала до оценките, но то журито винаги си има собствено виждане, различно от това на публиката. Миналата победа на Мария беше абсурдна. За първи път се съгласих с Фънки относно Енрике. Аз съм голяма фенка на Енрике, откак бях на 12 години и даже на концерт съм му ходила. Никога не се е държал като Азис на сцената, Аръков го преигра. Мария голяма възхвала отново. Като видя оценките сигурно ще се хвана за главата😱
Скрит текст:

# 497
Дахан ще се притесни сериозно след този случай и ще разбере, че дори и да стои далече от нея, тя пак е готова да се изложи на опасност заради него.
Което прави това дърпане безсмислено.
И аз съм на същото мнение

Скрит текст:
Нани, ти ли предрече, че Панайот ще спечели
Ох, Да,
Ама...
Скрит текст:
аз и журито гледаме различно предаване....харесах Зомбори, Елена, Панайот и Иво - постара се, наистина не разбирам оценките ...

# 498
Момчето се умори от всички проблеми,които му се струпаха на главата.

Добре,че е мама, да го изслуша и успокои.

"Може би проблемите продължават да се трупат само защото чакаме.
Объркан съм.
Сякаш съм в тунел.
Това е защото проблемите идваха един след друг.Нека бъдем търпеливо,сине!
Може би проблемите идват,само защото ги чакаме.
Нещо трябва да се направи.
Ние сме заседнали."
Скрит текст:
Аз харесах най-много Зомбори и Елена, но и с победата на  П.Панайотов съм Ок.
Другите бяха трагични.
Момичета, благодаря ви за приятната компания!
Лекичка! Hug

# 499
Пак на любовна вълна се включвам.  Тук идва въпроса защо се държи така? Много съм объркана, много от думите които казва на останалите ме карат да мисля,че я обича и защитава. Все пак е наясно какво прави, с какви хора е замесен и колко е уязвим ако има любима. Той има  близки и роднини,но тях няма как да ги отблъсне, нали ?  Детето и Шенгюл са и дълг към приятел. Пък и не трабва да забравяме,че се е променил, не знаем дали сме видяли всичко през което е преминал. Времето през което са били разделени  с Айдън  може да е превърнало любовта в спомен за нещо недоиживяно, болезнена рана, което няма как да продължи отново. А емоции около нея няма как да не изпитва, особено ако е застрашен живота й,  защото тя му е била мнота близка.
Ще сглобим картината когато получим всички парчета от пъзела. В младините си много от нас правят грешки за който съжаляват,  когато вече е твърде късно.  И аз мисля,че държанието му е много пресилено и грубо спрямо нея, но дали  любовта му е голяма, ината или характера е труден? Той е многопластов образ.
Загубил е  вяра в хората и няма доверие на никого, това е нещо страшно. Преодолява се тредно, но дали Айдън  или Лейля ще го накарат да вярва отново в тях? Не мисля,че тази девойка може да направи нещо повече за да му докаже любовта си.  Ако не може да я оцени язък за него. Joy  

Нези. Чудесна е Бусе. Но Лейля  да прави каквото ще прави и да си  ходи. Joy
Лека и спокойна.

# 500
Момчето се умори от всички проблеми,които му се струпаха на главата.

Добре,че е мама, да го изслуша и успокои.

"Може би проблемите продължават да се трупат само защото чакаме.
Объркан съм.
Сякаш съм в тунел.
Това е защото проблемите идваха един след друг.Нека бъдем търпеливо,сине!
Може би проблемите идват,само защото ги чакаме.
Нещо трябва да се направи.
Ние сме заседнали."
Скрит текст:
Аз харесах най-много Зомбори и Елена, но и с победата на  П.Панайотов съм Ок.
Другите бяха трагични.
Момичета, благодаря ви за приятната компания!
Лекичка! Hug

Тя и мама като че ли го забрави, а и той нея. Нещо нямат много връзка последните епизоди. Дано малко и върху семейството му да поработят, че и там все скандали.
И аз благодаря за тази вечер. Можеше и една тема Капките да отворим и паралелно тук и там😆
Аз ще ги догледам, имам още малко.
Лекичка😉

Скрит текст:
Радвам се за Панайот. Заслужава и той поне един концерт да спечели, защото очевидно това предаване не е неговото, но се старае и опитва, наравно с по-младите. Това и ще му бъде, едва ли друг концерт ще спечели. Може би му го дадоха от уважение.
Скрит текст:

# 501
Нина, аз мисля, че самия сценарист пресоли образите на Айдан и Дахан. Оттам идва и нашата обърквация. Всяка тяхна среща ни я представяха доста пресилено, не разбрах с каква цел.
Всичко можеше да е по-цивилизовано, защото тези караници и на нас ни досадиха. Всяка серия едно и също.
Тук веднага се съгласявам с Гери, че развалиха образа на Дахан.
Надявам се да си е взел поуката и да им оправи малко образите

# 502
Жаки кусури много, стига да ги търсим...
Дълъг списък може да направим, но така е съгласна съм с вас. Сигурно  затова и ние сме объркани, пресолиха отношенията и персонажите като цяло. Нека да видим на къде ще се развие историята, да се надяваме,че тогава всичко ще се подреди.

# 503
Аз откривам вина и в себе си за това да не съм много доволна.
Гледала съм го и в телевизионни образи и от такива по платформите. Обаче винаги като е било в телевизия аз имам много за гледане и не обръщам внимание на детайлите. Това са едни 2 часа на серия и като свърши едната , пускам следващата. Нямам време да се замисля. Сега гледам в петък и имам цял уикенд да гледан отново с превод и да виждам проблемни моменти. Че то аз Ферия дори половината не съм я гледала. Слагах слушалките и почвах да чистя и готвя. Пък какво е на екран нямах идея.
За платформите няма да коментирам, защото там има цялостна идея, режат и лепят цяла година и там е като един филм дълъг 8 серии.
Поне са тръгнали в една по-добра посока.
Мисля утре да ви питам за нещо, което ме смущава. Но това утре.

# 504
Гери, 🤔
Чакам с нетърпение, интересно ми е какво ти се върти в главата! 🙂

Момичета,

Лека нощ Simple Smile

# 505
Здравейте,
Исках да ви питам за убийствата на Дахан. Аз продължавам да не разбирам защо той иска да се изживява като съдник. За мен това е безкрайно нередно. Не мога да намеря моралното в това, което се случва на екрана. Да, раздава справедливост, но в какво го превръща тя. Уби онзи, който убиваше животни. Но не превърна ли и себе си по този начин в чудовище? Това беше мъчителна смърт.
Разбирам защо уби онези тримата пред Лейля. Самозащита. ОК. Но какво правим с охраната на Екбер? Застреля двама съвсем хладнокръвно и ги подмина сякаш нищо не се е случило.
Ако те искат да изграждат образ на честен убиец, трябва да са много по-внимателни с действията му. В първите серии той убиваше само при самозащита и набелязаната жертва. Другите раняваше. Това вече го няма. Но какво се учудвам. То и Енвер го изкараха такава душичка, че да го заобичаме и да му съчувстваме, а реално си е и той хладнокръвен убиец, наркотрафикант и кай знае още какво.
С това ви занимавам рано рано, но ми е в главата от няколко дни, а не исках да притеснявам и вашите умове през нощта.

# 506
Добро утро!
Гери, още в началото споменах,че не ми харесва, как се заиграват на тази тема.
Това може да бъде подвеждащо и опасно.
Какво значи честен убиец?
Вярно е, че сам по себе си екшънът е филмов жанр, в който  един герой е въвлечен в серия от предизвикателства, които изискват физически подвизи, много безумни битки, преследвания и отмъщение.
 Героят трябва да побеждава.
Често,обаче  едно убийство води до друго, а това създава единствено порочен кръг от омраза и смърт.
Според мен това е и причината Дахан да не бъде щастлив, защото трупа в себе си единствено омраза и навреждащи чувства.
От тук и гнева към Айдан. По някакъв начин това е гняв към самия него,  защото вече не може да бъде същият човек.
Да си наемен убиец( независимо от каузата) не е работа с работно време.
Не можеш да се прибереш вкъщи, да си обуеш чехлите и да станеш мил и добър.
Защото не си в мир със себе си, чувството за вина те изяжда.
Виждаме,че Дахан е постоянно напрегнат, изнервен, постоянно тактува с крак ,хапе устни...
Извършвайки тези убийства, той не се освобождава от гнева си, а само го засилва...
С Енвер, като че ли се случва точно обратното. Той се опитва да е добър. И може би заради това, успяваме да забравим какъв е всъщност.

# 507
Добро утро! Coffee

Гери, не че искаше, но започна от поетия ангажимент да връща парите на приятеля си.
След като се издължи, продължи да се прави на Робин Худ, защото явно реши, че убивайки лошите, прави добро на обществото. Той и Мениджъра му каза: На теб май ти хареса...

# 508
Добро утро.
Напълно същите въпроси се чудя и аз. Защо убива като няма добра подбуда за лъжа, да не говорим за убийството?  Вчера писахме за гнева спрямо Айдън, но този гняв е постоянен . В никакъв случай не подкрепям насилието под  каквото и да е форма. Според мен трябва да разкрият през какво е преминавал в армията?   Сценариста трябва да се стегне  и да напише нещата логично,особено за гг.

# 509
Ето затова роптая срещу сценариста. Почти всичко е нелогично, няма да коментирам, колко неща останаха в нищото. Да седне, да си поразмърда мозъка и да започне да пише смислени неща. Стига е писал епизод за епизод, ами да си направи обща концепция за сериала. Ние досега не разбрахме какво гледаме, екшън, драма или социална дейност.

Общи условия

Активация на акаунт