Седмокласници 2023/2024 - тема 8 - здрави нерви и дълбоко дишане

• 41 556
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за новата тема.И аз я бях пропуснала.🤪
 Прочетох всичко до тук и продължавам да следя.
Синът ми беше на 17.03 на пробен в СМГ. Мога да споделя ,когато му го върнат. Излезе само с чернова на преразказа.

# 91
  • София
Взела съм си отпуска 3 дни през ваканцията, за да решаваме задачи. Ще й дам 3 дни почивка и това е. Ще почиваме и двете след матурите. Аз май съм дори по-изморена от нея.

# 92
Аз ще го освободя за три учебни дни, за да покара ски, той заслужава. Дано после няма проблем с наваксването на материала.

# 93
  • София
През цялата ваканция ще е на ски лагер в Австрия. Няма да пипне нищо учебно. Ако има домашно от училище, ще се опита да го напише в съботата преди да замине. Колкото успее - толкова. Има нужда от почивка.

# 94
  • София
Ваканцията е определена да се местим в нов дом. Нека се види с приятели, кино, паркове, планината... трябва да поеме малко въздух. Дори и абитуриентката ще получи извинителна бележка (точно на време го гласуваха).

# 95
  • В Страната на чудесата
Ваканцията е определена да се местим в нов дом. Нека се види с приятели, кино, паркове, планината... трябва да поеме малко въздух. Дори и абитуриентката ще получи извинителна бележка (точно на време го гласуваха).

Вече е официално прието, така ли да разбирам? Бих му оставила дните за периода преди матурите.

# 96
Да, от днес.
И аз мисля, че децата точно в този момент имат нужда от почивка, за да не прегреят.

# 97
И ние ще почиваме, ще сме на екскурзия. Всички имаме нужда вече.  Децата съм ги изпуснала,  но ми е доста натоварено на работа и чакам ваканцията повече от тях. Има резултати от олимпиадите по география, литература и химия, за който следи.

# 98
През цялата ваканция ще е на ски лагер в Австрия. Няма да пипне нищо учебно. Ако има домашно от училище, ще се опита да го напише в съботата преди да замине. Колкото успее - толкова. Има нужда от почивка.
И моят план е подобен. Даже съм решила седмица преди самите изпити да не учи нищо.

# 99
  • при моите любими
И аз тъкмо планувах почивката и ми пратиха дати за пробните от Междучасие. Сега им се обадих да сменим датите. Сигурно им е удобно точно ваканцията, но на мен не ми е.

# 100
Наборката ще е на спортен лагер от 4 до 7 април, така че това ще ѝ е почивката.
На последния пробен по математика на ПЧМГ няма грешки от сметки и пренасяне на знаци и е много доволна от себе си.

# 101
  • София
Ще ходи на курс по химия в НПМГ за ваканцията. По нейно желание. Инак не си дава много зор. Най-важният въпрос от 5 дни насам е, дали да не си подкъси косата с 10 см. Joy
Пътуванията са планирани вече, всичките за лятото след истерията...
Казвам си,  че повечето учебна година мина , щерка ми не се е притеснила изобщо и не виждам как ще се  притесни.. и то това е добре де...
колко са високи? 170 см- 43 кила ; към 41 номер обувки. Това е момиче Cold Sweat  Cold Sweat плаша се...

# 102
Cabo San Lucas 40, вече свикнах с реалността, че съм "малка майка", макар че съм със среден ръст  Simple Smile)

# 103
Ваканцията ще се наваксва с пробни матури по БЕЛ и МАТ, че от много домашни и контролни по другите предмети, все време не остава.
Дъщеря ми е 155 см и е много слаба. Обувки се сменят най-често, засега е 38 номер
П.П. Някой има ли тестове само върху материала за безгръбначни животни?

# 104
Имам ваучер за отстъпка от 50 лв. за практикумите на Регалия, който няма да ползваме. Ако някой проявява интерес мога да му предоставя кода за отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт