Седмокласници 2023/2024 - тема 8 - здрави нерви и дълбоко дишане

• 41 562
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Имам ваучер за отстъпка от 50 лв. за практикумите на Регалия, който няма да ползваме. Ако някой проявява интерес мога да му предоставя кода за отстъпка.

+1

Aз съм си взела отпуска за априлската ваканция. Ще чепкаме и по НВО-тата, ама умерено. Имаме нужда от почивка, но още нямаме планове.
Наборката е 165 см, ок. 50 кг, 37 номер (мускулеста, спортистка).

# 106
  • София
Имам ваучер за отстъпка от 50 лв. за практикумите на Регалия, който няма да ползваме. Ако някой проявява интерес мога да му предоставя кода за отстъпка.

Здравейте, ако още няма никой проявил желание, с удоволствие ще го използвам:) Благодаря!

# 107
Моята наборка е 170 см 49 кг и носи 39 към 40 сега си чакаме новите маратонки на Найк!

# 108
И на мен ми пратиха датите за пробните към Междучасие - на 1ви и 7ми април. Записах го и към тази школа Ния на пробни на 21 и 28ми април. Ще споделя впечатления. Обещаха и подробна статистика.
Моят явно се е поуморил и се опитва да скатава Smile - от 4 дни ми обещава да направи тест и все не стига до него. Не че нещо съществено прави. Grinning
Запазила съм къща в планината за ваканцията - ще съчетаем някой друг планински преход с културен туризъм. Дано да стигнем и до обсерваторията в Рожен. Ще вземе някой сборник, ако случайно иска нещо да реши, прочете. Иначе съм доволна от него - на пробния в НПМГ изкара 95.5 точки.  Очаквам аз провал по БЕЛ - опитва се, но не му се получава преразказа, но пък иска да го водя в къщата на баба Илийца Grinning Планувала съм и на отворените врати в НПМГ да отидем.
Като ръст и преди съм споделяла - дребен е - 152-53 см и 44 кг Rolling Eyes Още няма нито акне, нито мустаци Smile

# 109
Моето момиче е  158 см и не знам килограми, лятото беше 34-35кг, носи S размер, обувките - мина на 37 номер. Ваканцията само частните уроци по БЕЛ и физика и химия остават, няма да преучи. Аз съм два дена на работа, при това не последователни, така че сме си градски. Относно отсъствията от училище не  дава и дума да се издума дори за лекар. А ми се иска в седмицата на НВО да й пусна три дена, не сме ползвали нито един. Тя обаче не приема идеята.

# 110
  • Sofia
Наборката е на спортен лагер през ваканцията. Няма да я занимавам с нищо. Радвам се, че приеха това с 15-те дни отсъствие по семейни причини. Със сигурност ще се възползваме периодично. От месец влачи хрема, секрети, кашлица - ту се подобри, ту отново се влоши. Даже иска да я водя на лекар, а аз мразя Relaxed Тя е малко хипохондрична.

Cabo San Lucas 40, манекенка отглеждаш ти Heartpulse

# 111
  • София
Моята девойка е 176 см., 52 кг. През ваканцията мисля да съкратим уроците по БЕЛ, по мат. в школата имат занятия.

# 112
Ваканцията на екскурзия и вкъщи. Другата седмица ще имат пробни в училище. Освен с училище и с размерите закъсва, 149см, 32-33 кг, 37 номер.

# 113
  • София
Наборката е на спортен лагер през ваканцията. Няма да я занимавам с нищо. Радвам се, че приеха това с 15-те дни отсъствие по семейни причини. Със сигурност ще се възползваме периодично. От месец влачи хрема, секрети, кашлица - ту се подобри, ту отново се влоши. Даже иска да я водя на лекар, а аз мразя Relaxed Тя е малко хипохондрична.

Cabo San Lucas 40, манекенка отглеждаш ти Heartpulse
  абсолютен макарон. Joy  Висока слаба... Ние сме високи с баща й, ама чак 41 номер обувки за момиче и то може още да расте крака й , няма такова "чудо" в цялата рода Head Band

# 114
Ваканцията на екскурзия и вкъщи. Другата седмица ще имат пробни в училище. Освен с училище и с размерите закъсва, 149см, 32-33 кг, 37 номер.
Струва ми се, че при ниските хора и номерът на обувките е от малките, поне сред роднини и познати е така - дами 150-155  и носят 33- 34-35 номер обувки. Може би ще порасне още на ръст, просто кракът да изпреварва 🤔
Лорентин, колко сантиметра е прибавила  последната година?

# 115
Не знам за тийн-а, ама аз имам нужда от ваканция. Направо се скапах от тестове, контролни, проекти ( по рисуване ... ), чувствам се като пъдар все да го проверявам успял ли е с всичко. Че и без това поведението му не е от най-примерните и го гледат под лупа.
Ваканцията ще решаваме задачи, никъде не можем да мръднем, защото на мен тогава ми е много натаварено работно. А и вече го записах на пробни в Междучасие на 01 и 07 април.
Иначе на ръст и номер на обувки е супер Grinning висок е 178 см, обувки - 45-46 номер, а за килограми не знам.

# 116
Моето е около165 см, 47-48 кг. Казва, че е втората най-ниска в класа. 39.5 номер обувки. На мен ми се струва нормално, но щом е една от най-ниските, явно децата днес са по-високи от нас на техните години. Горни дрехи и обувки еднакви с мен носи.

# 117
  • София
Ваканцията ще сме вкъщи. Издирваме каква е причината за една травма на набора, заради която не може да тренира футбол, но ниц - след 2 ЯМР и камара процедури, нищо.
Дъщеря ми е 164 см, 47 кг, 39-и номер обувки- и тя, като на мартеа, мускулеста, спортистка.
Синчето-наборче е 162 см, 42 кг, 38 номер.
А са близнаци, той дори е "батко" Joy

# 118
Ваканцията ще сме вкъщи. Издирваме каква е причината за една травма на набора, заради която не може да тренира футбол, но ниц - след 2 ЯМР и камара процедури, нищо.
Дъщеря ми е 164 см, 47 кг, 39-и номер обувки- и тя, като на мартеа, мускулеста, спортистка.
Синчето-наборче е 162 см, 42 кг, 38 номер.
А са близнаци, той дори е "батко" Joy
Моята малката е с 2 години по-малка от набора, а навсякъде ги мислят за близнаци Smiley Само цветът на очите е различен - тя е тъмноока, а той светлоок.  Както е тръгнало, скоро малката ще минава за "кака му" Grin

# 119
  • София
Моят вече ме 'подмина' на ръст - 165см. Не е от пълните - 50-51 някъде е. Обувките - мина вече в мъжката номерация, дано по-лесно намираме. Повече от година задържа на 39 номер - няма толкова големи при детските и толкова малки при мъжките. И като прибавим и високия свод - мъка.

Ваканцията сме на екскурзия.Решихме, че не е лошо да ги поразходим децата. Така или иначе никой няма да се трогне и да учи доброволно и допълнително по време на ваканция.

Общи условия

Активация на акаунт