Седмокласници 2023/2024 - тема 8 - здрави нерви и дълбоко дишане

• 41 564
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Леле момичета, с какво ги храните тез деца? Давайте рецепти Simple Smile  Моята е дребничка 29 кг,  145 см и крак 34 номер
Ваканцията отива на зелено, брои дните .Няма търпение да си почине малко направо взе да й писва. На мен вече пък ми прелива - да идва и да минава.

# 121
  • Sofia
Имам опит с гимназисти - в 8.клас са супер разнородни - едни са вече жени и мъже, други - дечковци. Дръпват много до 10.клас, не се притеснявайте.
С моята девойка сме един калибър - тя е с 3-4кг по-лека от мен (45), на ръст сме 160см и носим 36 номер обувки. Не очаквам да расте повече Laughing Всички мои дрехи и обувки са и нейни (само да е доволна). Много неща преглъщам (като да ми носи обувкита), за да видя отпуснати свъсените вежди и трапчинките от усмивка на бузите. Много крив тоя период.

# 122
Около нея почти всички са жени. Споделям притеснението си от това, в новото училище да не стане обект на подигравка

# 123
166/~48кг/38-39номер. Със сестра си (18 г.)си носят някои дрехи, въпреки че като стил са различни, по-точно наборката й отваря гардероба и си избира, без да пита, после се карат. И трите можем да си носим обувките. Козметика всеки краде, кой каквото свари.

# 124
И моята е висока.
Вече можем да ползваме тези 15 дни, нали? Аз всъщност съм ползвала 1 ден, та 14 ми остават. Май аз се нуждая повече от почивка Grinning Ще пътуваме, така най- добре почиваме и се зареждаме

# 125
  • Пловдив
При нас, девойката винаги е била по-едра от брат си, близнак. В последните години беше 10см по-висока и 10кг по-тежка. Тази зима младежът нае сериозно да расте и в момента е вече по-висок от нея и е много, много щастлив. Отива към 170см. Кака им, 24 годишна, остана най-ниска. Миналата година си менкаха дрехите и обувките с наборката. Вече не могат. Най-суетният от тримата е младежът Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 20:18 от ilik123

# 126
Ваканцията на екскурзия и вкъщи. Другата седмица ще имат пробни в училище. Освен с училище и с размерите закъсва, 149см, 32-33 кг, 37 номер.
Струва ми се, че при ниските хора и номерът на обувките е от малките, поне сред роднини и познати е така - дами 150-155  и носят 33- 34-35 номер обувки. Може би ще порасне още на ръст, просто кракът да изпреварва 🤔
Лорентин, колко сантиметра е прибавила  последната година?
Това за дължината на крака и аз съм го чувала. Дано е вярно! На 5.03.2023г. е била 147 см. Значи 2 см за 1 год.
О, Костадинова, аз мислех, че моята е най- дребна с нейните 149, но вие сте и под нас. Лошото е, че моята отдавна е с цикъл и мина бурния растеж от 10 см за година преди 3 години и дано успее още малко да дръпне, да мине 150 см

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 20:39 от laurentin

# 127
Наистина е забавила доста ръста. Може би още 3-5 сантиметра ще добави. Може да е сладко миньонче

# 128
  • София
Да, като при кученцата. Grinning Ако на бебе куче лапата е едра, значи ще порасте много едро куче на ръст и кг. Така и при децата. Голяма лапа, голямо дете ще порасте... Joy лорентин, ако сега е 37 номер крак. Напълно прилична височина би следвало да има след 2-3-4 години... Ще дръпне детето..

# 129
Ваканцията на екскурзия и вкъщи. Другата седмица ще имат пробни в училище. Освен с училище и с размерите закъсва, 149см, 32-33 кг, 37 номер.
Струва ми се, че при ниските хора и номерът на обувките е от малките, поне сред роднини и познати е така - дами 150-155  и носят 33- 34-35 номер обувки. Може би ще порасне още на ръст, просто кракът да изпреварва 🤔
Лорентин, колко сантиметра е прибавила  последната година?
Това за дължината на крака и аз съм го чувала. Дано е вярно! На 5.03.2023г. е била 147 см. Значи 2 см за 1 год.
О, Костадинова, аз мислех, че моята е най- дребна с нейните 149, но вие сте и под нас. Лошото е, че моята отдавна е с цикъл и мина бурния растеж от 10 см за година преди 3 години и дано успее още малко да дръпне, да мине 150 см
Моята още няма цикъл .Надявам се това лято да израстне, но предполагам  няма да е много, защото и аз не съм висока.

# 130
Костадинова, това е добре. Значи по теория има вероятност да расте. Винаги има изключения, надявам се и моето и твоето да са сред тях. Преди време като ходехме на ендокринолог заради ръст и кг, че моята преди време беше пък съвсем извън норми, така ни казваха, след цикъл ще забави растежа и забави, а преди цикъл има около година с бурен растеж.

# 131
Костадинова, това е добре. Значи по теория има вероятност да расте. Винаги има изключения, надявам се и моето и твоето да са сред тях. Преди време като ходехме на ендокринолог заради ръст и кг, че моята преди време беше пък съвсем извън норми, така ни казваха, след цикъл ще забави растежа и забави, а преди цикъл има около година с бурен растеж.
Аз също я водих на ендокринолог и даде надежда,че ще расте и ,че няма нужда от хормон на растежа. Дано всичко да е наред, и да попадне между свестни деца ,за които ръста й няма да е проблем.

# 132
  • Пловдив
Наборчето от седмица си е вкъщи - днес беше на контролен преглед - има зелен светофар за четвъртък да е на училище. До тази година има един ден отсъствие поради болест (един петък в 4 клас), не знам какво се случи тази година, но това му е 3 или 4 седмица, в която е болен (от началото на учебната година) Sad Поне използва времето вкъщи и решава тестове. И идея си нямам как се движи, ще видим другата седмица, когато са им пробните в училище.
Ваканцията вече го подхващам, да решава тестовете за време и смятаме, че април и май да се запише на пробни НВО-та в различни школи.
На ръст си нямам и идея колко точно е - някъде към 155-160 може би, килограмите са му около 40+/-.
Номера на обувките му е 39 като върви вече и нагоре - доскоро "крадеше" моите маратони, вече не може, защото са му малки Joy

# 133
  • при моите любими
Да се отчета и аз с растежа на младежа. 160см, 45кг, 39/40 номер обувки. От най-ниските в класа е. Той милия страда, че е нисък. Аз съм 170, баща му 186, сестра му 175. Не мисля, че ще остане нисък, но определено е от по-дребните към момента.

# 134
  • София
Моят младеж вървеше дребничък, но от няколко месеца тръгна бързо да расте и много да яде. В момента е 162 см., 44 кг. и 42-ри номер обувки /лятото дръпна с два номера и после започна да расте на ръст/. Дърпа с по 2 см. на месец. Не съм притеснена за ръста, момчетата масово дърпат рязко в гимназията, а той е роден в края на годината, още няма окосмяване, освен пуберския мъх на горната устна, който започна да маха в мига, в който започна да се забелязва - от един месец. Гласът започна да мутира и бучи много смешно в момента. Joy
Момичетата принципно спират да растат на тази възраст, особено след идването на мензиса, но има и изключения. Приятелка на дъщеря ми, висока 176, дръпна 10 см. точно в гимназията.

Общи условия

Активация на акаунт