Естетични процедури за лице и тяло – 54 тема

• 69 840
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
  • Там където
Това Jalupro Hydra бустер ли е
ами май да.. от леката артилерия е Simple Smile не е Радиес, Скулптра или Хармоника

# 181
Момичета, моля, препоръчайте ми процедура за премахване на стрии по бедрата и място за извършване на самата процедура.

# 182
  • София
Здравейте!
Сега в Дерма акт има промоции. Харесала съм си пакет Sassy, който включва карбонов пилинг и лазер Дженезис. Как мислите, дали има смисъл? Това, към което се стремя е изчистени пори, намалени, изравнен тен.
Четох, че лазерът обаче провокира образуване на колаген чрез затопляне, а аз избягвам затоплящи процедури поради риска от стопяване на мастна тъкан - в случая дали има такъв риск, както при апаратните процедури от типа на HiFu и Morpheus или при Дженезис затоплянето е твърде повърхностно и няма опасност, както при RF?
Достатъчни ли ще са две процедури през две седмици, както е в пакета, или за да има ефект ще трябва редовно да се правят?

Другото, което ме интересува, е къде правят PRF? Защото в Дерма Акт виждам само PRP и се питам защо при условие, че е добра клиника? Има и PRP Magellan там и се зачудих дали така не са кръстили PRF-а?

Последен въпрос - от д-р Мария Тончева имате ли наблюдения? Тя също прави процедура подобна на PRP/PRF и ми се иска да разбера дали е по-близка до PRF? От това, което чета разликата между PRP и PRF е много голяма, защото от второто има трайни резултати при правене веднъж, два пъти в годината, за разлика от първото, което се налага да се прави по-често.

# 183
  • София
PRF правят в Скин лайн.

# 184
Аз имам час за  PRF в Скин лайн през април, ще споделя по-нататък

# 185
  • при Arctic Monkeys
Не, не е като реакция, просто ми се изгубиха сякаш контурите на лицето, едно по овално, по... не знам как да го определя.
А качество на кожата.. ужас, направо не мога да си го обясня.
Много странно.. аз пък съм с чудесна кожа, по-малко пори, линии,  около очите нямам особена промяна, но какво да се прави. Никакъв обем нямам, даже смятам да боцна малко директно в назо и марионетни, със слабо лице съм.
Махнаха ми се капилярите след лазера, доволна съм, даже не мога да повярвам, че ги няма най-сетне.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 11:08 от karmacoma

# 186
Аз съм при др.Георгиевски за Ботокс и ми държи по 6-8 мес.
Интересно ми е по какъв начин слага ботокса Георгиевски, че държи толкова? Нали уж всички в Дерма акт работят по един начин? Аз щях да ходя при Присадашка във Варна, но за беда се разболях и ми се размина. И все така си имам нужда от ботокс.

# 187
Записах си час при него да видим.

# 188
  • София
Аз имам час за  PRF в Скин лайн през април, ще споделя по-нататък

Да, сподели. Интересно ми е - използва ли канюла, чист PRF или с добавки /или по избор на клиента/, какво е усещането, слага ли под очите и вече, разбира се, разгръщането на ефекта във времето.

Пожелавам успех!

# 189
Момичета, това каква процедура е? https://www.facebook.com/share/v/EAS8HvML1MA4BnY3/

# 190
Здравейте, момичета! Кого бихте препоръчали за оперативен фейслифтинг? Извинявайте, но не можах да открия актуална тема само за фейслифт.

# 191
Това е фенолов пилинг, смесица от киселини трихлор и нещо друго беше, силно токсичен. Бях питала назад в темата дали някой в България го прави. Не е никак лесно.  Много опасно, прави се в амбулаторни условия и даже под венозна упойка, ако стане някакъв гаф да може да реагира бързо доктора. Както при всички други киселини и при това си има проценти . Това от видеото е 100%,  процесът е много тежък. Не си заслужава според мен възстановяването е поне два-три месеца и никак не е евтино. Ако някой ви каже, че ще се възстановите за 7-10 дни то това не е пилингът от видеото пак ще е фенолов, но крайният резултат няма да е това.

# 192
След пилинг винаги кожата е стегната и розовка.После не е точно така.Не знам този пилинг какъв е, но вярвам, че бръчките на дамата ще са пак там, може би една идея по-добре:

# 193
  • при Arctic Monkeys
Пф, егати щавенето. Не бих си причинила никога такова нещо. За три месеца хората се възстановяват от оперативни лифтинги.

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 15:03 от karmacoma

# 194
Благодаря. Попитай просто, защото ми се стори чак страшно. Все едно ти се сваля цяла кора стара кожа. Не бих се осмелила аз

Общи условия

Активация на акаунт