Естетични процедури за лице и тяло – 54 тема

• 74 124
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
За всеки продукт най- важен е инжектора, как поставя ма каква дълбочина, как разрежда и всичко. И най- топ продукта в некадърни ръце може да направи голяма беля.
Скулптра както казах е одобрена първоначално като лечение на загуба на мастна тъкан по лицата на болни от Хив, първо за лека и средна загуба, по късно я подобряват и стаяа за тежки загуби.
Аз прсоеочитам продукт който е на пазара от 99 и му се знаят дългосрочните поразии или плюсове.
Но пак казвам риск винаги има. Или стареем като катедрали или с поемаме риска 😅

# 391
При мен пък нещо Хармониката се държи странно.Сложих в ноември и декември по една доза на страна, в декември беше инжектирана по-към слепоочията.В началото от ХК всичко беше идеално - хидратация, сочност, лифтиране.След около две седмици напипах няколко топчета.Към момента едното почти се разнесе.Усещам кожата си доста уплътнена и тежка / даже се зачудих дали не са фибрози някакви/.Когато си правя масаж на лицето, кожата ми някак пламва - зачервена и все едно живва.Даде ми нов овал на лицето, странен, смалени са ми очите и лицето ми като цяло се разшири.
Дали бих сложила отново?Хм, май не!
ПП Правих и три-четири ПРП / фен съм /

# 392
  • София
С ботокс на чело, гневна и пачи крак, ежедневните масажи на цяло лице приемливи ли са?

# 393
# 394
Моя позната има сложени две Хармоники - след първата всичко е окей, след втората (сложена година по-късно) има бучица под едното око, стои като мигрирал филър.
При един и същ инжектор.
За момента противоречивите отзиви спират и мен, това няма разграждане.

# 395
Аз съм с две хармоники / по една на страна/ слагани през месец, вече почти година съм ок, нямам забележки никакви. Мисля да ги подновя след 2-3 месеца

# 396
От Радиес на шия имам аз бучки. Според доки е от неправилно разреждане. Има си значение и кой и как прилага даден продукт.
Оф, точно исках да слагам Радиес на шията.
Сега се разколебавам...

# 397
И аз половин година след Хармоника към супер. Планирам още една скоро

# 398
От Радиес на шия имам аз бучки. Според доки е от неправилно разреждане. Има си значение и кой и как прилага даден продукт.
Оф, точно исках да слагам Радиес на шията.
Сега се разколебавам...
Слагала съм 5-6 пъти Радиес, вкл. на шия, нямам проблем.

# 399
🩷🌸🩷

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 19:53 от JACKLIN*

# 400
  • София
Бре, Жаки, топ е положението- нямаш ни бръчка, ни пора, порцеланова кожа, стегнат контур, разкош! Ама старта ти беше слабо лице нали? Че се замислям и аз ама съм с големи бузи и лице и даже минимален обем не е за мен.

# 401
Жаки, страхотна си! Веждите да са високо само с ботокс ли поддържаше?

# 402
Бре, Жаки, топ е положението- нямаш ни бръчка, ни пора, порцеланова кожа, стегнат контур, разкош! Ама старта ти беше слабо лице нали? Че се замислям и аз ама съм с големи бузи и лице и даже минимален обем не е за мен.
Скулптра не прави обем.
Жаки- перфектна си, красота!

# 403
Нееее, нямам ботокс от него ми падат и ми се сменя цялата физиономия. Имам нужда вече, но ме е страх.
Тука нещо съм вдигнала веждИте не са ми чак така😅 Едната ми  е по виско, особено ако съм по емоционална яко я вдигам🥸🥸🥸🥸

# 404

Аз отдавна казах, че от Радиес имам от едната страна под скулата едно подуване.

Общи условия

Активация на акаунт