Ще имам близнаци! Тема с продължение 40

• 48 439
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 840
Ми да, нещо такова беше. Аз я избрах заради столчетата за кола и адаптерите, защото така ги качвах с асансьора сама и нас.

# 841
Дориян е тежка количка, да! Но пак казвам много съм доволна.

На мен Джордан ми харесва на външен вид, ще опитам да я намеря някъде в Пловдив за проба. С асансьори не съм сигурна дали ще се съобразявам. Ние сме на втори етаж, като за да хвана асансьор от първи трябва да се качат 10-Тина стъпала. Отделно е от онези с решетките и не обичам да влизам вътре 🤣
У нашите асансьорът пак е от старите, 65 см е измерила мама и това много стеснява изборът. Но предполагам, че няма да ходя при тях, ако няма никой вкъщи и все някой ще слиза да помогне да вземе едното дете, докато аз се оправям с количката и я сгъвам. Над това ми е основната дилема.

# 842
Здравейте, днес бях на преглед при док, който искам да изражда малките калпазанки. По 2400 и 2500 са, нямам никакво разкритие и никакви индикации за раждане .. направо се опулих 😳😄 викам док аз едвам ходя .. е все пак каза, че поне следващите 2 седмици няма да родя, в 35г. с. съм

# 843
Супер звучи! Големи бебета ще имаш Heart перфектната седмица за близнаци е 37+ за да се водят доносени. какво стана с настинката, мина ли ти?

Здравейте, днес бях на преглед при док, който искам да изражда малките калпазанки. По 2400 и 2500 са, нямам никакво разкритие и никакви индикации за раждане .. направо се опулих 😳😄 викам док аз едвам ходя .. е все пак каза, че поне следващите 2 седмици няма да родя, в 35г. с. съм

# 844
Даа и дано с раждането всичко е ок, че на 90% ще е нормално. Настинката мина да, правих изследвания и се оказа, че няма нужда от антибиотик, а да не говорим, че днес док ми каза да бъда внимателна имало много ковид 🙄

# 845
Да, пази се! Ние цялото семейство бяхме юли с ковид, точно сега са баба ми, леля ми, племенника, братовчед ми болни.
Децата го изкараха мега тежко, бяхме в болница, под карантина в една мизерна стая с едно легло 4мата, не питай как сме спали, двама възрастни с две деца, за цяла седмица и без баня, защото имаше само обща на отделението, а ние сме карантинирани. 2022г карах ковид бременна в ковид отделение 12 дни, сега пак ми беше тежко с 40 градуса температура. Та много внимавай, пази се тия две седмици, пълно е с вируси.

Даа и дано с раждането всичко е ок, че на 90% ще е нормално. Настинката мина да, правих изследвания и се оказа, че няма нужда от антибиотик, а да не говорим, че днес док ми каза да бъда внимателна имало много ковид 🙄

# 846
Мале милите .. аз го карах 2 пъти дано не го потретям 😬

# 847
Ние за количка се спряхме на Avec Cavoe , тип едно над друго са кошчетата, просто от другите нищо не ме грабна, единствено Bugaboo ,но
4 000лв. + не ни се даваха 😄
Другата седмица и аз ще раждам, в началото на 37г.с ме плануваха, доктора мислеше и още да чакаме, но плацентата е узряла,водите намалени,шийката от 6 седмици ми стои на 2см, така че повече нямало смисъл да чакаме,та да видим.. единствено малко ме притеснява спиналната упойка,че ще знам какво ми правят и ще чувам, но и това ще преживея 😄

# 848
Раждането е супер, не се притеснявайте, даже е вълнуващо и приятно! Пожелавам ви като ви пуснат упойките бързо и леко да се възстановите! 🍀

[quote author=Stefi.9 link=topic=1637946.msg48635858#msg48635858 date=1727972635]
Ние за количка се спряхме на Avec Cavoe , тип едно над друго са кошчетата, просто от другите нищо не ме грабна, единствено Bugaboo ,но
4 000лв. + не ни се даваха 😄
Другата седмица и аз ще раждам, в началото на 37г.с ме плануваха, доктора мислеше и още да чакаме, но плацентата е узряла,водите намалени,шийката от 6 седмици ми стои на 2см, така че повече нямало смисъл да чакаме,та да видим.. единствено малко ме притеснява спиналната упойка,че ще знам какво ми правят и ще чувам, но и това ще преживея 😄
[/quote]

# 849
И аз бях със спинална, говорих си с анестезиолога и въобще не чувах лекарите, ако той не ми казваше от време на време какво се случва, кога ги вадят и по важните неща, нямаше да разбера дори. Не се тревожи, нещата звучат по страшни от колкото са всъщност. Леко раждане и бързо прибране вкъщи на всички заедно!

# 850
Не лови чак толкоз много спиналната. Хакват ви солидна доза фентанил, затова не усещате нищичко. Аз отказах фентанила поради принципи и си ми беше баят болезнено. Едва дочаках да ме зашият, накрая беше нетърпимо, на няколко пъти ми прилошаваше.

# 851
Не лови чак толкоз много спиналната. Хакват ви солидна доза фентанил, затова не усещате нищичко. Аз отказах фентанила поради принципи и си ми беше баят болезнено. Едва дочаках да ме зашият, накрая беше нетърпимо, на няколко пъти ми прилошаваше.

Това за секцио или нормално става въпрос?

# 852
Хм, това за първи път го чувам, (фентанил). Преди секциото ми пуснаха система, около час преди това, после в операционната само упойката в кръста ми сложиха. Според мен анестезиолога е много важен. Аз родих в Надежда, там са ми слагали няколко пълни упойка също . Винаги съм се чувствала добре след това. Буквално отивам за манипулация, приспиват ме и 30 мин след буденето пия кафе и си тръгвам. Все едно нищо не е станало. За сравнение, във Видин имам една пълна упойка, след която цяла нощ повръщах жлъчни сокове. А и като цяло анестезиолога на раждането беше страхотен, много ме разсейваше, за да не ме е страх, успях да се отпусна и да си говоря с него. Направо ме разсея и успокои много добре.

# 853
  • Пловдив
Мен вчера една жена ме наплаши, че упойката я е пуснала посредата. После предозирали. Надявам се да случа на добър анестезиолог.

# 854
Имам две раждания - секцио и двете със спинална. И двата пъти нищо не чувствах. Първия път анестезиоложката беше супер, много си говорехме с нея. Втория път(с близначките) бях много притеснена, не заради раждането, други проблеми имаше, та едва изчаках да си видя децата и да знам, че всичко е наред. Огромното облекчение и радост след като ги видиш няма равно с нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт