Ще имам близнаци! Тема с продължение 40

• 43 455
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 365
На мен също ми прилича на празен сак. Може да са били две и едното да е спряло развитие и да се резорбира. Т. нар синдром на изчезващия близнак. Позната беше така, дори тогава прена теста се беше объркал от изчезващия и й дадоха грешен пол.

# 1 366
И аз имам две приятелки, които бяха така  ,със синдром на изчезналия близнак. Изкараха си успешна бременност с едното бебе и сега си имат много будни дечица. Много често се среща , но се хваща само ако прегледа е бил ранен. Това ми е направило впечатление. И двете ми приятелки бързаха за първи преглед и отидоха почти веднага след положителния тест. Ако бяха отишли по късно ,  8, 9 гс , нямаше и да разберат ,че е имало второ.

# 1 367
Аз на 5г.с и на 7г.с също съм била пак на преглед,тогава нищо не са ми казали, но днеска бях при друг АГ понеже моят е в отпуска и тя ми видя другото,но не ми каза какво може да е.... Попита ме само дали и преди са виждали нещо, казах ѝ че не са. Другата седмица ще си при твоя АГ, там може да те огледат по-добре ми каза само.

# 1 368
Здравейте! Присъединявам се в очакване на момченце и момиченце, в 5 месец съм. Имат си кака на 5 годинки.

Много се зарадвах, че съществува такава специализирана група Simple Smile Дано не съм пропуснала обсъждане, но се чудя за спането и кошарите. Не искам да спят в една обща, но не и да са съвсем разделени. Засега не намирам друг вариант, освен Chicco nex2me twins. Имате ли по-умни идеи? Дайте ги насам Simple Smile

# 1 369
Прочетете тази тема отначало и предходната, неведнъж е обсъждано, а и може да получите отговори на въпроси, за които дори не сте се сетили да попитате. Поне при така беше с предишните теми, които прочетох.
Аз съм писала и преди, моите спяха в една кошара до 1-вия месец, след това всеки в отделна със сваляща преграда на Чиполино  
Лен.
Лека бременност и успешен финал! Simple Smile

# 1 370
Защо не искате да спят в една кошара? Щом имате кака, знаете, че в началото са статични и няма вероятност да се наранят. Като им умалее, хем ще знаете какво искате и къде да сложите втората. Тези неща Next to me, са малки и са за първите месеци. Но както си решите.

# 1 371
И аз мисля, че тези малки кошарки не са удобни за близнаци. Моите бяха в легла 60/120 см, с функция люлка. Първите 3 месеца бяха в 1 легло, после ги отделих. Даже тук бях питала как да разположа леглата им. Исках да са едно до друго, но ме разубедиха. Сложих ги в двата края на стаята и мисля, че беше правилното решение.

# 1 372
  • Пловдив
Моите са на един месец и са в една кошара. Вече им е малко тясно, когато са една до друга и ги слагаме в двата края.

# 1 373
И ние бяхме със стандартни кошари , 60/120 , но са си спали всеки в отделна , имахме място за тях до спалнята и не виждах смисъл да са заедно в този случай. Иначе имахме за път 2 малки  кошари некст ту ми , на 4,5 месеца им станаха малки. Бяха ни подарък , иначе не бих купила за толкова малък период.

# 1 374
Нашите са на почти 2 месеца и си спят в отделни кошари 60/120 ,но им купихме матрачета на Coconababy! Отделно имам възглавница за близнаци понякога през деня ги слагам там да са заедно. Но в матрачетата се чувстват доста добре.

# 1 375
Ние имахме гнезда с дръжки ,много удобни, носех ги с тях из целия апартамент. Трябва да готвя с мен в гнездата  , трябва да чистя, пак с мен из стаите.  Когато имаха много колики , съм ги слагала до мен на спалнята , пак в гнездото. Беше ме страх да спят до мен без гнездо , да не ги смачкам. Та полезно ми беше. Ето го модела.

# 1 376
Моля, пуснете нова тема.

# 1 377

Общи условия

Активация на акаунт