АВГУСТ мина и замина, а дзверо празнува половин година!

• 9 049
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
забравих да ви питам, по колко време стоите в паяка ???

# 256
хайде и на тортата по случай нашата половин годинка!

# 257
  • София
Музикалното гърненце струва 8.50лв,има всевъзможни цветове,Ина седи в него адски стабилно и го купих от...Бамби Mr. Green Twisted EvilАма много ни е хубав този магазин ша знайте Party
Вигантола наистина изчезва,не се знае за колко време,така че ако ви е на свършване търсете и купувайте,че ни нам какво ще правим newsm78
Жълтък ядем от както Ина направи 5 месеца,но не понеже не наддаваме стремително.Ина на 5 месеца беше горе-долу 6.400,ама сме в абсолютно всички норми.Не мисля,че четвърт желтък през ден може да окаже толкова съществено влияние върху теглото ThinkingСега за малко спрях да й давам,че й излезе едно лишейче на гушката,ама се оказа,че не е от това.
Дидка,Либеро са прекрасни,никога не съм имала проблеми и не ги сменям за нищо на света.Смятам да спра да ги ползвам кто откажа Ин от памперсите Joy

# 258
nadinkoАз започнах от 5тия м. по 5мин.и сега 5,10мин сутрин и следобед.Има напредък,в началото не знаеше за какво става дума,а сега се ходи,само че настрани Joy

# 259
  • София
Гледам, че идва време за нова тема и ми хрумна следното

Първата красива мартеничка връзваме на АВГУСТинската ръчичка!

# 260
  • варна/виена

Добро утро мами и бебета.
 Ние понесохме добре и втората ваксина и тежиме 9 кги сме високи 71 см,ама така е като си хапваме добре от всичко и по много. smile3502 smile3502
Може да се обръщта,но го прави мнооого рядко,нищо на мързи wait
Надига се и сам да сяда,но му тежи дупето,затова за сега тренира само коремните мускули Joy
И ние ползваме вече 4 на пелените.Бях чела някаде ,че те пропускали,когато са малки,а ако са големи нямало проблем.
Не мисля ,че децата трябва да се возят в колата без специалните им столчета и обезопасени с колани,пак и тук е забранено и глобите са солени.
Много ми е трудно вече да влизам в темата ни,май попрекаляваме с честитки и почерпки.
Баба Марта бързала,на Августинчето първа мартеничка вързала

# 261
Добър ден и от нас........
Бубче-мерси за инфото...До сега си мислех,че млечните каши са с КРАВЕ мляко.........Щом са с АМ,мисля да почна да давам... В зеленчуковите пюрета май бяха с краве мляко?? или пак се бъркам??
ох,след малко ще си допиша,че ре Sick

# 262
НИе излизахме до магазина с колата да напазаруваме малко,после Дари дремна половин 4ас, а аз запретнах ръкави в кухнята  chef.Дошла ми е музата за странности( ще видим какво ще излезе като краен резултат).Направих баница, тиквен сладкиш, ориз с ананас, и в момента  пилешки крилца с пепси Thinking( стискайте палци да става за ядене)
mmilena , кашите на СЛън4о са със СУХО МЛЯКО! Другите са си АМ.( то си пише на кутиите Peace).Направих пюренце за Дари за обед( грах, броколи, картоф и морков)- и от там ще 4акам отзиви дали ще й хареса Joy

# 263
  • София
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ БЕБЧЕТА ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС !!!

Madona чашката съм я сложила на slow и на Яна и трябваха 15ина минутки , за да разбере, за какво служи и много се забавлява.

На самата чашка пишеше, че позициите се използват в зависимост от характера на детето, ако е лакомо на slow,

ако е по-злоядо на fast

Megishik трябва да дръпнеш бялата приставка,която е отдолу и да я обърнеш , трябва плътно да я поставиш.

Не се шашкай толкова. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 12:12 от Нори

# 264
  • Sofia

Много ми е трудно вече да влизам в темата ни,май попрекаляваме с честитки и почерпки.

За почерпките - съгласна съм, че прекаляваме. Предлагам да спрем с тези тежки картинки всяка сутрин и вечер за кафета, алкохол и манджи (леле, ще ми фалира бара).

# 265
И аз съм съгласна за по4ерпките PeaceДори и за 4еститките си мисля 4е може да поспрем.ПОловин годинка и една годинка са си важни, разбира се, на всеки ден  по ред на номерата.....МОже да зву4а малко крайно, но пълним темата с добро утро, лека нощ, хайде наздраве и т.н.А ако пропуснем неволно някой в 4еститките- следва понякога и сърдене Rolling Eyes.Първата страни4ка на новата тама винаги е пълна с разписване- наистина е удобство за да следиш темата, но  пък се губи същинското съдържание на темата.Може да ме успрекнете, но това е мое мнение Rolling Eyes.И самата аз се вписвам във вси4ките тези категории на празни приказки Wink
Сега отивам да храня ДАри и мисля да излизаме навън. Ве4е спря да вали.Чао за сега от нас

# 266
Здравейте и от нас Hug Общо взето чета по диагонал, защото нямам много време.
Честито на всички месечинки!
За столчетата за кола ние сме с това на Мониhttp://moni.bg/uploads/BABYSAFE_BLU.JPG и съм много доволна, върши същата работа като по-скъпите модели. За кисела, аз преди да захраня с глутен му го правех от натурално царевично нишесте и добавях плодово пюре и АМ.

# 267
  • София

За почерпките - съгласна съм, че прекаляваме. Предлагам да спрем с тези тежки картинки всяка сутрин и вечер за кафета, алкохол и манджи (леле, ще ми фалира бара).

Peace Peace PeaceИ аз съм за,за половин годишнините да,ама през пост бутилка или чаша е много, те и темите ни затова свършват толкова бързо и мами,които не успяват да влизат толкова често решават,че са изпуснали нишката много и се отказват.
Да се похваля,вече имаме едно изпишкване в гърненто и много се радваше на музиката JoyА аз много й ръкоплясках Peace

# 268
Здравейте майчета и малките ви съкровища!
Ние със Стиви сме добре, гледкаме се и той упорито расте! Съжалявам че нямам възможност да се включвам по-често и да ви чета, но днес искам специално да честитя половинката годинка на нашите връстници!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ БЕБЧЕТА ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС !!! Бъдете живи и здрави и много да слушкате мама и тати и да ги радвате до безкай!
Хиляди целувки от нас!

# 269
Здравейте момичета и малки сладурковци!
Бързам да се разпиша, защото цяла седмица ни нямаше - бяхме в Хасково на гости на баба и дядо. Но вие не сте скучали, доста сте изписали. Сега започвам да чета.
И двете с Маги сме добре, и ви изпращщаме целувки. Като изчета предната и тази тема пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт