АВГУСТ мина и замина, а дзверо празнува половин година!

• 9 049
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
Saglasna- spiram s po4erpkite Peace( sori za latinizata)

# 271
  • Някъде там...
Здравейте мами:) Heart Eyes

Ние се събудихме в 12 часа , но тази нощ от 4 до 6 то не беше рев, то не беше игри.... татито се изнесе в другата стая , че трябваше да става в 6 , но и той взел, че се успал  Close. Та с бебчо като сме откъртили от 6 до 12 и още ми се нанише  Cry

За кисела -и аз съм му давала вече. Взимала съм на Биосет ябълка(ама много гаден цвят става-зелен) И си направих половината пакетче и добавих 2 прясни ябълки, пасирани. Изяде си към 190 гр. моя дундьо:)

За тези столчета Мони-ние имаме столче-кошница до 13 кг. и съм много доволна и не виждам кой знае ква разлика с някое друго.

ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЕНЦА ДНЕС! БЪДЕТЕ ЖИВИ , ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!

Айде до после,че само мрънколясва.

# 272
  • София
Момичета по повод заглавието на новата тема,тези за мартеничките са добри,ама до 1.03 има близо 20 дена,сещате ли се колко теми ще изпишем до тогава LaughingМен все ме дърпа към нещо от типа на:
АВГУСТинче,плод на любовта голяма е златото на тати и на мама
или

АВГУСТинче в месеца на любовта ни радва най-много от всички на света

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 15:21 от bubcheto15

# 273
ето ни отново.......
Марти незнайно как от 2 дни пропи вода.......Мисля,че кашата от рожкови и ориз на Нестле и идва доста сладичка........Хем я яде ,хем недоволства и и дадох водичка и си пи детето............Сега си изпи и 60мл прясноизцедено сокче от домашни ябълки
След малко ще и направя безмлечна каша с АМ.........

АВГУСТинче,плод на любовта голяма е златото на тати и на мама

На мен това ми харесва с малка поправка:
АВГУСТинче,плод на любовта голяма е на тати  и на мама.

# 274
Ето ни отново GrinningСега се върнахме от разходка. Изкарахме 4 часа в парка. Дари ми спретна голям номер- като се размрънка по никое времее- луда станах. Реших 4е е огладняла преждевременно .Имах каша в буркан4е, но...нямах лъжи4ка #Cussing out,защото в4ера нали татито беше гледа4ка и  разтоварил коли4ката от вси4ки"излишества".Та- хоидх да купувам лъжи4ка, да я мия в магазина ooooh! , 4е да си нахраня детето. ПОсле  и мина киселяшкия период и заспа. В момента продължава да спи в коли4ката в коридора.Купих й най-сетне кашата на Фризокрем- Ориз и царевица с адаптирано мляко.Утре мисля да я пробваме Peace
alexsb ,радвам се 4е се разписа Hug
didika ,друго си е при мамам и при тате Wink
Преди малко ги загледах ти якисели и на тях пише 4е са с брашно от овесени ядки Thinking-зна4и  съдържат глутен. А тия с цареви4но брашно на коя фирма са и къде мога да ги намеря newsm78

# 275
  • у дома
момичета, ще се побъркам!!!!!!! от два дни зареждам страницата на форума, но все нещо става и не мога да прочета нищо  ooooh! на всичкото отгоре компа ни забива през 10 минути  #Cussing out  (дъното ни е за смяна и нужда от нова памет, също)
успях днес след безброй рестарта с триста зора да сменя и добавя снимки!!!! съжалявам за забавянето. пуснах и анкета! - написах всички предложени заглавия, защото е по-лесно да ги има в анкетата, за да не се търсят по страниците при следваща тема  Peace

сега отивам да чета и после ще пиша по-подробно - днес бяхме на консултация  Hug

# 276
На Биосет е.Предлагат ни Диавит вместо Вигантол,дали да вземаме newsm78.В сряда ще питам също педито,понеже сме на консултация.

# 277
  • софия
Нещо ме мързи да пиша...,то ми изтекаха очите да избирам,кои снимки да поръчам он-лайн и накрая изпратих цели 370...,ама то като е 15ст.на снимка,а и нали дават 10% отстъпка над 30 лв.,та ми излезе около 50лв.,което си е евтиния.
Ама сега се чудя,колко албума трябва да купя  Sick,а готините са си цифра...
Утре и ние сме на консултация и се чудя да нося ли пишкано,след като педито нищо не ми каза...,ама като я знам,какъв е шемет най-много да ми каже на другия ден да отида пак.Тези пликчета,които се "залепват" на пишките и на пеперудките  Grinning,предполагам във всички аптеки би трябвало да ги има  newsm78...
Кайли,ми взема акъла с желанието,което има за секс,а Велмар,се спуква от готвене....явно има магьосници между нас  Joy...

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 18:10 от dani777k

# 278
  • Sofia
Браво за снимките, Дани! Аз се каня да направя това упражнение от една камара време, ама пусти мързел. Тъкмо ще кажеш дали са с добро качество, че тази цена наистина е много ниска.

# 279
Качеството е добро PeaceПОне на гланцовите( 4увма 4е има недоволни от мат, но аз не съм поръ4вала от тях).Днес следобед си взех поредната поръ4ка и утре ще ги пращам в странство Crazy
Дани, за готвенетоп ме е хванала музата , ама това не зна4и 4е ги умея нещата в кухнята Joy.Мен специално нещо не ме вле4е да си опитам днешните творения Sick.Ще видим мъжо като си дойде как ще ги приеме( ако въобще ги приеме Laughing).
megishik , не разбрах за тези с цареви4ното нишесте ли са на Биосет newsm78,щото аз днес то4но такива гледах  ама не бяха с цареви4но.
Утре и ние сме на консултация.Сега преглеждам списъка с въпроси  към педито Blush
Мерси за предупреждението за Вигантола- ще взема и аз да купя още някое шишенце Thinking

# 280
  • София
И мат снимките са страхотни,аз поръчвам от тях,защото по-не ми се съсипват. PeaceТрябва и аз да направя поредната заявка,чудя се кога ли ще ме направят VIP клиент Mr. Green Twisted Evil

# 281
  • софия
Велмар,ти направо ме уби...Аз поръчах снимките-МАТ!

# 282
Ние си хапнахме кашата без много зор
Вие по колко каша давате следобяд???
А за снимките,не се ли качват много бавно??Аз веднъж реших да поръчам онлайн и ми се взе здравето-качвах снимки 3 часа... и накрая се оказа,че тези от фотото са получили само една  #Crazy Направо полудях и се отказах от този начин.........

# 283
  • софия
А,Бубето,ме съживи   love001!

# 284
  • София
Льобов и само льобов в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт