АВГУСТинче, плод на любовта голяма, е златото на тати и на мама!

• 12 183
  • 279
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Блу,по коремчето се появяват пъпчиците най-често и са като при шарка,после има на други места.Ако има накуп някъде инцидентно избили най-вероятно е нещо друго PeaceНие също редуваме местно и зеленчуково с жълтък - четвъртинка Laughing

# 271
  • София
 blueeye® , твоята красавица ме смайва! Сега ако кажеш, че цяла вечер е седяла кротко на столчето ooooh! Ама и вие сте много смели  Peace Аз не бих изпробвала нервите на персонала и останалите посетители Joy
 velmar , развесели ме!  hahaha Той не е към тайните служби, но уж не им е позволено да ги снимат и показват  Laughing Няма да е с униформа, де  Mr. Green Май няма и да го питам.  Wink
bubcheto15 , не само за 72ч след раждането, по принцип си  Peace Heart Eyes
Момичета, и за ви искам прошка! Нищо че не съм от най-младите! Всеки греши, така че ако има нещо... Flutter
Хайде, чао засега! Ще търся подходяща снимка Laughing

# 272
  • у дома
bubche, благодаря!  Hug засега Ния няма обриви, дано и за в бъдеще, просто питам  Peace
Elwing, Ния цяла вечер седя кротко на столчето си  Joy дори като си затръгвахме, тя тогава много се разигра и искаше да останем  hahaha

# 273
Цитат на: Elwing  [b
velmar [/b] , развесели ме!  hahaha Той не е към тайните служби, но уж не им е позволено да ги снимат и показват  Laughing Няма да е с униформа, де  Mr. Green Май няма и да го питам.  Wink
Лелееееее- как си събрала снимки от сватбата JoyТова в кръга на шегата Wink
Блу, направо ме смая с тези снимки Shocked.И стол4ето ли носихте?И марулка преди беше пуснала снимки в ресторант на Шушето..тия деца от малки тръгнаха по кръ4мите Laughing
Аз се гър4а на работа, а Дари е на разходка с баща си в парка и един негов приятел за компания.Ей- ама много ми се иска да го видя отстрани каква е картинка Grinning

# 274
  • гр.София
Здравейте! 2 дена го ударихме на обществен живот.Естествено си мъкнем и бебето с нас.Установих,че на гости можем да ходим само до обяд-след това София вампирясва нещо Twisted Evil и става не за пред хора. А да идем на заведение-абсурд! Освен това,очевидно, ни трябва джип-колата ни е тясна- излизаме с багаж като че ще ходим на палатка.  Но !!!! вчера успях да вместя и фризьора, сега съм с нова глава и въпреки гадното време,настроението е супер Hug.
 Elwing, май мъжете ни работят нещо сходно...

Аз пък съм още по-голяма Wink, та и аз ви прощавам!  М/у другото, мно-ого трудно се извинявам...

И аз чакам почерпката отval_stef Wink.  Винаги ги докарва много стилни, та ще чакам..

На патерица, целувки за вчерашните " юбилярчета"- Виктор,Гого, Самуил и Елеонора!

Честита месечинка и на Елена, която празнува днес!

# 275
аз също спадам към по-младите и за това ви искам прошка! Praynig
Още не мога да ви изчета - тия дни е много натоварен форума и едвам успявам да вляза. Ако може някой да ме "светне" защо има ембарго на почерпките и за албума на татковците та да взема и нашият да изтипосам  newsm78
           Жълтък давам от няколко дена - четох, че е богат на желязо и за това. захраних и с глутен. само че не мога да разбера защо се изчаква с него. не съм чула да има алергични към хляба например  newsm78
           Ние много скитаме тези дни - по повод СВ.Валентин заедно с приятелки заведохме мъжете ни на стриптийз в четвъртък, но се оказа че в последния момент са го отменили. въпреки това си изкарахме много весело - танци-манци, мартините с черешки и т.н............. на следващия ден бях на бебешки рожден ден - т.е Ицето беше поканен, а аз бях само придружител. беше на ресторант тържеството и синчето се държа горе-долу прилично
          Във вторник сме на консултация и да видим дали сме пораснали. ние също закъсняваме с нея заради грипът.
Еми малко дълго стана писанието ми, но нали ми прощавате  Mr. Green
Ейсега прочетох за предложението за планина - еми  каня ви на гости ние си имаме в изобилие планина и една вила там на която съм израснала  - по цяло лятос  баба и дядо. а каква гъбарка съм .. .!?!

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 15:41 от bamboocha

# 276
  • гр.София
Леле-ей, разхлопа ми се сърцето,ама вие сте виновни Grinning.  "Разходих" се до албума с татковците-тоя път ги оставих за десерт( за след писане). Ми то,кой от кой по-хубав Rolling Eyes
 Бамбуча-виж албумчето ни от първа страница.
 За почерпките и картинките-единодушно( май) признахме,че прекалихме с количеството им.
 Ама, нали знаете,че по време на ембарго най-много се забогатява Simple Smile

# 277
Здравейте мацки Hug
Аз също съм от по-големите,така че и аз прощавам Mr. Green
Днес нашия татко се върна Laughingи съм много щастлива  newsm44,свеки си замина и настана тишина Twisted Evil
Да Ви попитам и аз едно въпросче Grinning,така както Ви писах че ядем кашата без проблем,от 2-3 Даяна хапва по 2-3 лъжици и неиска повече Cry,та въпроса ми е може ли да спра да давам за няколко дни каша? и ако я спра с какво да я заместя newsm78,една приятелка ми каза,че може да я заместя с пасиран банан,ама все пак искам да чуя повече мнения Wink

Spinki виждам,че ни четеш,айде вече не е ли време да кажеш новината? hahaha

# 278
  • у дома
miss_74, аз редувам плодово-млечната каша с шейк (50% на 50% - плодово пюре + АМ)  Peace

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 17:43 от blueeye®

# 279
  • у дома
ето новата тема, мацки  Mr. Green ние отиваме на гости, затова малко по-рано я пускам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт