АВГУСТинче, плод на любовта голяма, е златото на тати и на мама!

• 12 183
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.София
Пустош! Няма никой.Дриймс,ти се губеше предните дни -сега пък реши да ни напиеш  newsm24!  На Велмар поне винаги можеше да се разчита,че е някъде наблизо и като влизам по-често във форума,винаги ще има нещо за четене...
Аз се разнежих-забих се да гледам снимките и таковците. Ами че те са страхотни Peacemilena,нищо против,ама твоя хубав мъж го взимаме с нас,на планината Wink

За изпишкването на бебето безотказно действа номерът с измиването на дупето преди това( някой вече го беше написал тия дни Peace)

# 241
Аз нещо съм пропуснала тази част "тема без картинки" и се подготвям да черпя за месечинката ни на патерици цял ден  Sad. Като компромис ще сложа съвсем малко мезенце към уискенцето на Токи да не ви заболат зъбете  Joy.

А пък със здравето на Стефчо всичко е наред. Диагнозата "Бронхолит", която му постави педито се оказа невярна и едвам го принудих да си признае и да го ваксинира най-после, че от последната ваксина минаха 2 мес. и 5 дни и сериозно се тревожех. Ама се беше запънал като магаре на мост, че е болно детето и няма да го ваксинира, защото е за болница  doh. Ходих при друг педиатър, който е на по-горно ниво и го молих писмено да констатира, че детето е здраво и може да се ваксинира, а нашия педиатър "не та не аз само от Пулмологията на МА приемам опровержение". Накрая се наложи да взема мъжо с нас за респект  bash и да заплашвам с оплакване до главния лекар, че ни разиграва като маймуни. Както и да е приключихме тази одисея, но претупахме консултацията, затова моля да ми кажете как точно протече при вас последната. Мерене и теглене е ясно, разбрах и за изследвания на кръв и урина, които ще поискам да ни направят др. седмица. Друго нещо?
По въпроса за туризма съм навита да се прежаля на всякакъв немногостръмен терен с почивки за шкембенце и биричка  cheers.
Бланк, Душето    love001.

# 242
Ха добър вечер и от нас!
Честито на всички половин годишни сладурчета!!!

Ние днес бяхме на консултация след два месеца, тъй като пропуснахме предната заради грипа. Ники вече е 8550 гр и 67 см, качил е 850 гр и е пораснал с 2 см. Дадоха ни направление за кръв и урина и другата седмица ще ходим и ние. Биха му и третия Пентаксим, а другия месец ще му сложат и противохепатитната. Ще започвам с кашите скоро.
Аз с жълтъка няма да бързам, за месото ще видим на следващата консултация.

Лека нощ на всички и сладки сънища!

# 243
  • София
Добро утро мами!
Калоян вече започна само по веднъж да се буди на нощ, та редуцирах малко ставанията, но пък за сметка на това нещо съм настинала Sad и дано днес е послушен, че таткото ни е на работа цял ден.
Гледам, че обсъждате жълтъка. И аз още не съм дала. Мисля от 25-ти, когато навършваме седем месеца да дам по-малко. Вчера купихме най-накрая столче за кола. Спряхме се на Чиполино ориндж. Много е удобно.
Хайде отивам да подомакинствам, после пак.

# 244
Добро утро ,моми4ета!За мен определени не е добро.щото снощи се запихме, легнахме си в 3ч,после ни дойе музата с татито за... Blush и- сега едвам гледам TiredДари не признава извинението 4е сме купонясвали и в 7ч св събуди за млекце.ПОсле ми даде малка отсро4ка да се съвзема и към 9ч ве4е окон4ателно трябваше да ставам.А днес съм и на работа цял ден  ooooh!-не ми се мисли как ще я карам.
Ралка- освен стандартните неща педито ми каза 4е мога да я оставям седнала ве4е, да я къпя през ден...и нещатра за храните, които ве4е ти казахме( жълтък , месо ,глутен и т.н...).
Нана- 4естито стол4е Peace.Твоята одисея с избора найнскрая приклю4и,но моята продължава Thinking

# 245
  • София
Добро утро и от нас с Дейвид.Днес сме на рожден ден на племенника ми в един клуб Бамби.Мисля си обаче да го оставя на татко му да се гледат заедно,че контакта с много деца не ми се вижда удачен за момента.Тази нощ си поспахме добре за сметка на предишните когато ствах по 30 пъти на нощ.Буквално през 30мин. Не знам какво му стана на това дете,преди си спеше добре а от не отдавана започна да се буди.То не са биби,то не са чайове-абе ужас!Опитва се май напоследък да лази ама не знам кога ще успее -много е сладък.Милото толкова му е трудно.По отношение на жълтъка и аз не съм давала и смятам скоро да не му дам.Педиатърката ни е против него.И казва: защо да им даваме жълтък изобщо сега като след време ще трябва да го спираме като вреден продукт.Не знам и аз вече.Въпреки това смятам,че както всеки продукт в хранителната верига и той си има своя принос в организма на човека.Така ,че ще му дам ама може би като стане на 8-9месеца.Ами за сега това е от мен.Приятен ден на всички!И дано ни огрее слънчице че да ги изведеме малчовците навън!

# 246
  • Русе
Искам само да споделя за мамите от Русе ,че детски магазин КЕНГУРУ,които е срещу Рига  в началото на март ще се измести в ново помещение на ул.Петко Д. Петков точно до офиса на МТЕЛ в новата коооперация която отскоро се появи там  Wink
хайде лек и усмихнат ден на всички Hug

# 247
Здравейте , и от нассссс.......

Аз се разнежих-забих се да гледам снимките и таковците. Ами че те са страхотни Peacemilena,нищо против,ама твоя хубав мъж го взимаме с нас,на планината.

Бланк,ааааааа мъжо сам не го пускам...... Naughty......  Mr. Green Ще трябва и мен да вземете...  Crossing Arms
И аз тая нощ ставах 300 пъти да давам биба и т.н Марти плачеше и на сън.с биберона в уста....сигурно сънуваше как и боцкат крачето.. Sad
Аз пък не  знаех ,че жълтъка го дават по-късно като вреден и сега ще се поровя да прочета защо.......
Ралка Балка и на нас ни казаха това,което ти е написала Велмар,само че  още да НЕ давам глутен,но може млечно-зеленчуковите пюренца....

# 248
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ГЕОРГИ  Heart Eyes , ЕЛЕОНОРА, ВИКТОР И САМУИЛ!

newsm51  newsm51  newsm51

Много са готини татковците - аз съм фенка на мъжо на cvetyab, но то е логично нали се с гореща южна кръв.   Laughing Има и други дето ме кефят, ама ще си трая. Сега чакам и Мадона да качи снимки.  Mr. Green
ronkis май много от нас минаха през такъв период. Да не те отчайвам, но Токи се будеше така цели 2 месеца. И да чукна на дърво от 2 седмици спи спокойно - след тези кошмарни месеци за мен спокойно означава да се буди на 3-4 часа.  Mr. Green

# 249
  • Sofia
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ГЕОРГИ, ЕЛЕОНОРА, ВИКТОР И САМУИЛ!

Докато таткото храни Димана, да драсна и аз два реда. Забравих да ви се оплача, в четвъртък ми гориха една раничка и сега един месец ембарго на  luvbed и затова Кайли, да знаеш, че твойте постинги ще ги чета като вентилатор ,за да не се ядосвам Heart Eyes
За захранването не се включвам, че сме много назад с материала, за сега ядем само картоф, морков и тиква.

# 250
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ГЕОРГИ, ЕЛЕОНОРА, ВИКТОР И САМУИЛ!

Докато таткото храни Димана, да драсна и аз два реда. Забравих да ви се оплача, в четвъртък ми гориха една раничка и сега един месец ембарго на  luvbed и затова Кайли, да знаеш, че твойте постинги ще ги чета като вентилатор ,за да не се ядосвам Heart Eyes
За захранването не се включвам, че сме много назад с материала, за сега ядем само картоф, морков и тиква.

Честити месечинки на днешните мини рожденици!  bouquet

Eliona ще гледам да не те дразня много. Mr. Green На мен ми гориха раничка преди години и да ти кажа че 1 месец имах едно воднисто течение,което е нормално,но се неприятно като усещане.

Днес за втори път дадох пилешко пюре и Тони много го хареса.Изяде си цялото бурканче от 190 грама, а обикновено от зеленчуковите изяжда около 140-150 грама. Въпреки облачното време смятам да облека Тони хубаво и завит с дъждобрана да му пази завет да се разходим из квартала с тати.
Ох мрънкаме и ставам да се приготвяме за разходка. Simple Smile

# 251
Момичета трябва ми спешно инфо.
Моя приятелка ще ражда края на април, но в момента се чувства ужасно - висока темп., болки в гърлото, ушите и гръдния кош. Някоя от вас да знае какво може да пие горе долу. Посъветвах е да се обади на личния лекар и гинеколога си. Доколкото знам може парацетамол за температурата, ама друго може ли?

# 252
  • Някъде там...
Добър ден!

Слагам масата днес , че Вики става на 6 месеца Hug

Ето и малко да се подсладите:)

# 253
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИШНИНА НА ГЕОРГИ, ЕЛЕОНОРА, ВИКТОР И САМУИЛ!
Да са ви живи и много здрави децата само радосст да ви носят!  bouquet
MimSss с тази почерпка май ще пропусна обеда! Mr. Green
Мама Дидка на бебе Влади освен парацетамол да взима повече Вит.С и може би може да смуче хомеопатични таблетки,аз лично така се лекувах миналата зима,за гърло смуках "Хомеовокс"  newsm78Но разбира се лекаря трябва да прецени!Успех и бързо оздравяване и желая! Hug

# 254
  • София
Честита половин годинка на Гого, Нора, Вики и Сами!
Да са здравички и щастливи!   bouquet
И аз съм към болните, отново. Писна ми. Twisted Evil
Елиона, много е неприятна тази работа с раничката. Както ти е казала и Кайли - има теч след това, който аз си влачих почти 1м Sick Само дето се оказа после, че не е съвсем оправена....
Мама Дидка, и аз се сещам за това - парацетамол, витС, а също и осцилококцинум.
Ralka Balka , какви са тези премеждия? как така педито не можа да постави диагноза и по-точно - как може да си измисля нещо, дето го няма newsm78
Цунки и до писане!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт