АВГУСТинче, плод на любовта голяма, е златото на тати и на мама!

• 12 183
  • 279
  •   1
Отговори
# 225
Голямо ЗДРАВЕЙТЕ на всички! Знам че не съм писала отдавна, но докато изчета всичко пропуснато и охлювът се шмугна в храстите  Laughing. Тези дни нашия педиатър ми лази по нервите, и което е по-страшното ми поставя диагнози от които ми се изправя косата. Добре че не съм от много шашкащите се майки. Току що му натрих носа и приключих за тази седмица с него, но още съм му бясна  #2gunfire и се чудя с кого да се скарам  #Cussing out, затова ще взема да звънна на свеки ей така за здраве и се включа пак след малко като се успокоя. Сега влязох само да кажа КУ-КУ и да поздравя месечковците.

Честито на ТОКИ, Никола, Виктор и Александър! Да сте здрави и  весели деца и да си отстоявате твърдо позициите!

P.S. Аз защо си мислех, че Гого и Токи са родени в един и същи ден? Анди, нали дойдохте заедно с Емел в отделението?

# 226
Привет отново! HugАз излизах малко гарнизон, 4 еми писна вкъщи Crossing Arms.А и тия дни се усещам 4е съм доста нервна и не знма защо все на моя си го изкарвам Twisted Evil, та викнах бава4ката и излязох за 2 часа.ПИх кафенце  и хапнах торти4ка с една колежка  и сега се 4увствам зна4ително по-добре Peace.Дари  е поспала малко и сега и тя е пълна с енергия Crazy.ДОве4ера ще имаме гости( "скъпия се обади да ме уведоми" #2gunfire)., та отивам поне да поразтребя малко.За ве4ерята- той да му мисли като си ги е канил Grinning

# 227
P.S. Аз защо си мислех, че Гого и Токи са родени в един и същи ден? Анди, нали дойдохте заедно с Емел в отделението?
Да, заедно дойдохме  Laughing, но Гого така се беше заинтаил че ще се ражда на 17-ти и взе че се роди точно в 00:05 часа! АндиВ ако има грешка в часа поправи ме.  Laughing  

# 228
Днес въпреки мрачното време излязохме за 1 час на разходка и Тони заспа веднага като излязохме и продължи и в къщи да спи в количката до 3. Успях да сготвя набързо и да си почина.
Забелязах че tintin ни четеше по едно време. Дано да се включи и да каже как са с малката Михаела.

Спирам че мрънкаме и отивам да му забъркам кашата.

# 229
Аз съм твърдо за излета в планината. Имам и едно предложение искате ли Август месец да си направим един голям общ Рожден ден - може в някой парк или в някое бебешко заведение като "Зеления Носорог" или нещо такова?

А това беше моя идея също,ама си казах хайде да не избързвам че има още половин година,аз определено съм за!
А за алергиите,ами ако захранваш по постепенно и по малко няма да имаш проблеми.Не винаги по рано означава по добре,а и това не е съзтезание,всеки трябва се ръководи само и единствено от своето дете!:)

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 18:02 от MamaMargo

# 230
  • варненка от София
Включвам се само с едно питане към даващите жълтък мами. Как започнахте с жълтъка. Знам, че се дава по четвъртинка през ден в зеленчуковото пюре, но ме интересува как започнахте със захранването.
Четвъртинка като за начало ми се струва много, не започнахте ли с по-малко количество или направо дадохте четвърт жълтък?
Моля споделете опита си. Смятам от другата седмица да започна с жълтъка, но се чудя как точно да стане това нещо.

# 231
Здравейте и от нас!
Ние днес ставаме на половин годинка, черпя ви с въображаема торта    newsm38 .
Сашко пък от както се е родил му тече нослето и му е запушено, какво ли не изкапах и накрая му взеха един секрет от носа и се оказа, че е пълен с коки. Та сега антибиотик  Sad . Но дано поне да му мине.
Честита половин годинка и на другите празнуващи днес.     newsm67 Tada

# 232
Марулка, моето педи каза да запо4на с троши4ки жълтък.Докато достигна до 4етвъртинка за месеца.И на мен ми се струва много да се запо4не с 4етвъртинка или половинка направо. Другата седмица го по4вам, както и месните пюрета. Педито каза да редувам един ден зел. пюре с жълтък , а на другия ден- месно пюре.

# 233
Марулка, моето педи каза да запо4на с троши4ки жълтък.Докато достигна до 4етвъртинка за месеца.И на мен ми се струва много да се запо4не с 4етвъртинка или половинка направо. Другата седмица го по4вам, както и месните пюрета. Педито каза да редувам един ден зел. пюре с жълтък , а на другия ден- месно пюре.
Peace Нашето педи днес ми каза абсолютно същото... Peace  Peace

# 234
Честито на всички половин годишни сладурченца  newsm51

Дани, радвам се че всичко е наред  Peace Успокой се сега и налей по едно  Mr. Green

За изследванията като ви чета и започвам да се притеснявам и аз. Бях ви писала, че ние не сме ходили на консултация от 2 месеца вече и започнах да се чудя дали с бебка всичко е наред, дали е здравичка,  дали изследванията и ще са ок  Rolling Eyes Кви ли не глупости не ми минават през акъла  Confused Иска ми се вече да отменят грипната и тук, за да идем на консултация и ние  Sunglasses

За жълтъка аз още не давам. Голямо четене и за него четох във форума, че реших да го забавя  Rolling Eyes

Има ли и други като мен (от по-големите бебета) дето не дават още жълтък?

# 235
Дани, забравих да ти кажа Laughing-днес като ходих до Кандиларов да взема излседванията на Дари ме питат за ЕГН-то newsm78.ПО4нах да умувам, и накрая по рожденната дата го извадиха.КАзвам аз  07,08,2006г, и те ми викат- Найа.. JoyАз се усмихнах и лаборантката и тя се хили и ми вика- познавате ли се.Та- казах 4е Найа ни е приятел4е Flutter.Май с теб сме ходили по едно и също време да правим изследванията. Как не сме се засекли....

# 236
  • София
   Здравейте момичета  Simple Smile
   Напоследък ми остава време само да ви прочета.
   Честито на всички месечинковци днес     bouquet
   Относно жълтъка аз също не давам, но по принцип аз тепърва почвам да ги захранвам и сме все още от седмица на няколко лъжички оризова каша. Мисля ако ще давам да е към осми месец някъде.
   Относно взимането на урина няма да имам проблем т.к днес например сме почти цял ден с един два пропуска, тоест не съм хванала някое пиш. За това кога пишкат малките мога да дам следния съвети. Задължително след сън, така че просто когато трябва да вземете гледайте да ги хванете веднага след като са се събудили и няма да имате проблем  Simple Smile  Ние след сън съвсем послушно за една минутка най-много се изпишкваме в легенчето или над тоалетната и сме готови. Също така може и десетина минути след кърмене. Това не е слагане на гърне защото ние дори още не седим, а и аз не настоявам да свършат нещо , просто знам кога им се върши нещо и предпочитам да не е в памперса. Единствено това ме спасява за Ники която е със страшно нежна кожа и от най-малкото нещо се зачервява. С едно изпишкване и през ноща дори на сутринта си се събуждаме сухи.
    Надявам се всички на които предстои да правят изследвания да минат безпроблемно и резултатите да се добри  Simple Smile
    За Зиртека доколкото четох упътването не мисля че се дава ей така профилактично, но според мен това важи са всяко едно лекарство. Така че не мисля че който и да е педиатър би следвало да изписва нещо  просто защото му се струва така  #2gunfire #2gunfire

# 237
Ей, с това ембарго за картинките няма кой да налее по едно в петък вечер.  Laughing
Айде да налея, нали дребен стана на половин годинка. Мен ми се пие нещо по твърдо:

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 20:11 от Dreams

# 238
  • София
   Дриймс мерси много за почерпката. Отивам да си сипя и аз нещо, но малко...

# 239
Ха наздраве Wink.Аз ве4е съм на второто Blush.И ми се услажде....леле- утре съм на работа Crazy.Майната й- утре щ ем у мисля.ДАри си легна преди малко и ве4е спинка.А ние  с татито може да с е вихрим Peace

Общи условия

Активация на акаунт