АВГУСТинче, плод на любовта голяма, е златото на тати и на мама!

• 12 183
  • 279
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мама Дидка - може да си вземе също Биопарокс /мисля, че така се казваше/ - локален антибиотик, който се пръска в гърлото и носа. Не е опасен за плода. Аз бях болна в петия месец и с това се лекувах. Витамин С-то обаче на мен ми казаха, че може да пие само по 1 разтворимо хапче или 1 ампула на ден.

# 256
Много е пусто днес тук въпреки лошото време. Къде се загубихте всички?
Ние се разходихме за около час и половина. Тони заспа бързо, но после направихме грешката да седнем на кафе и в точно се настанихме и почнаха да мъкнат каси с безалкохолно и ми събудиха детето. Та се наложи да го държа в ръцете, а той се оглеждаше любопитно. Да обаче после като го сложих в количката и се почна един рев до вкъщи. Ако не духаше този гаден вятър щяхме да го носим,но не посмях да рискувам и на бърз ход се прибрахме в къщи.
Сега ще разгледам малко снимки на татковците  Mr. Green да изплакна очите. Ама те всички много  хубави. Laughing

# 257
Наистина е много пусто днес тук Rolling Eyes.А аз така раз4итах да ми правите компания в този безумен работен ден ....CrazyАКо не беше ветото за алкохола, щях да сипя по едно 4е да сбера дружината Wink

# 258
Ето ме най-накрая Hug
Едва сега Ви изчетох,тя темата вече ще привърши,ама аз все пак да се разпиша Joy,абе тя мойта свеки много говори бре,немога от нея нищо да напиша/добре,че тази вечер и е последна/-утре мъжа ми се връща,че иначе съвсем ще "изперкам" Mr. Green
Тя Elionkata преди няколко дни ми пожела "весело изкарване",ама да Ви кажа хич не ми беше весело Twisted Evil
Сега и аз да се отчета: В четвъртък бяхме на консултация-вече Даяна е 7,450кг. и 64см.,биха ни и 3-та ДТК /ама много ревахмеее и тъкмо се успокои  и педито ни прати да и вземат кръв и реването започна наново/ Rolling Eyes,във вторник трябва да занеса урина и пак да ни снимат за луксация,дано и при нас всичко да е наред,че като чета някои мами какво са преживели тези дни Cry,стискам палци при всички сладурчета изследванията да са ОК.
Разгледах снимките на татенцата Party,ама между тях има големи сладури Peace,но няма да казвам кои са,да не си изям боя hahaha

Имам едно предложение за някоя от следващите теми:
МАРТ НАБЛИЖАВА, А АВГУСТИНЧЕТО ВСЕ ПО ИГРИВО СТАВА, ако го харесвате нека Бубчето или Блу да го включат в анкетата Laughing
Приятна вечер и целувки на малките сладурчета  smile3534

# 259
  • София
Ей,ама много гадно време,бе SickТа днес се отададохме в нас на кулинарии,няма да ви занимавам с подробности. Wink
Ембер така ме шашна с историята на Вики,че в понеделник се вдигам и понасям Ина на ортопед.Направления няма,така че ще си плащам,макар че сега точно ще ми дойде нанагорно Crazy
Сега ще пусна анкета за заглавие,чакам и други предложения Naughty
Взех,че и аз качих снимки в албума с татковците /color]ТАТИ ИВАН.А понеже той сега е в Сандански да монтира иконостаса на една църква,който той направи,като си дойде ще ви покажа и снимки на самия иконостас PeaceОт нас целувки и лека нощ на всички!!! Heart Eyes Hug

# 260
Честито на шестмесечните рожденичета   bouquet

Мама Дидка на бебе Влади, аз през бременността съм пила оспамокс 1000 (по предписание на док де) и за гърло съм смукала стрепсилс.

Dreams, и аз май станах фенка на мъжо на cvetyab  Grinning Ама cvetyab, злато, не се сърди то е щото е по-пикантен твоя мъж  bouquet И щом вече си го заела, а ние не разваляме семейства  Grinning гледам Марио младши му е одрал кожата, дали да не кандидатирам Али за снаха и при вас   Blush Че и в Маями може да я заведе детето,  няма да я държи в Русчук само я  Wink     Heart Eyes

Айде цунки за сега, псоле ако се сетя нещо пак ще пиша  Heart Eyes

# 261
Мама Дидка на бебе Влади, аз през бременността съм пила оспамокс 1000 (по предписание на док де) и за гърло съм смукала стрепсилс.
     И аз това вземах,бях в 4ти месец Peace
  При нас няма ново за писане и затова само си ви чета.Ама вие ме стреснахте с тези иследвания и ортопеди TiredТук никой не ни праща на снимка или ортопед,май ще трябва сами да отидем,че да съм по спокойна.
 Ама като гледам и татковците хубави,то затова дечицата са толкова сладки Grinning
bubcheto15На тази снимка от родилното ли излизаш с късата пола newsm78
Че къде го носи това съкровище Rolling Eyesхич не ти личи че си раждала LaughingБраво Peaceах,как искам и аз да се подкъся вече Sadама 10килца имам още да смъкна Embarassed
     Честито и на мини рождениците! smile3525

Хайде лека и дано бебоците спят спокойно! Heart Eyes

п.п. Нещо не ми се получи цитата,ама надявам се се разбира Embarassed

# 262
  • у дома
Честити половин годинки на бебчетата и целувки на Гого от Ния  Heart Eyes   bouquet  baby_neutral

днес нямах време за форума, но утре ще в изчета и пиша повече  Peace преди малко се прибрахме от кръчма, снимки - и тях утре ще кача  Mr. Green

лека нощ  Hug

# 263
И аз имам тема, ама малко късно се включих,
но ще я напиша все пак Joy

ФЕВРУАРИ ВЕЧЕ ОТМИНАВА, АВГУСТИНЧЕТО НА КИЛОГРАМЧЕТА НАДДАВА

цунки на малките месечинковци, които празнуват половин годинка!!!

# 264
Привет,мами!

Ето я и почерпката от Гого с home-made тортата му:

Честита половин годинка и на сладката Нора, Вики и Сами!

Хайде до после, че сега трябва да папаме!

# 265
  • София
Добър ден от нас! Hug
AndyB , и ти май влизаш в отбора на мамите-факирки - какви са тези торти Heart Eyes Laughing
Честито на днешното половин годишно сладурче Елена!   bouquet
Татковците наистина били много хубави Blush Може и аз да покажа нашия, ама се чудя да го питам ли дали може Thinking Вие искахте ли съгласие? Laughing

# 266
Честита половин годинка на празнуващите бебчета   bouquet Да са живи и здрави и много засмени! Heart Eyes

AndyB, тоя Гого голям хубавец, пу-пу  Heart Eyes Мерси за тортичката  Wink

И аз имам повод да почерпя  Blush Татко ми днес има рожден ден. Да ми ми е жив и здрав  Grinning! И по тоя повод ви слагам скромна почерпка, знам че е забранено вече...ама какво да правя, като ми се прииска да почерпя   Mr. Green

п.п. Elwing, изобщо не съм го питала слънце, първо го изтипосах - после му ги показах снимките  Mr. Green  Естествено, че точно на тия снимки които аз съм избрала не се хареса, а представям си каква суетня щеше да падне ако го бях питала   ooooh!

# 267
  • София
Като гледам,аз и във форума май съм от най-малките,та освен и от вас да искам прошка друго не ми остава Mr. GreenКато дойде Заговезни и от сутринта до вечерта все ходя и искам прошка,че нали само братовчед ми е по-малък в рода Crazy
Валка,аз пък не виждам почерпката Crossing Arms newsm78
Елли,от родилното,мила,излизам на снимката,по-малко от 72 часа след раждането ни изписаха Twisted Evil
Анди,тортата е уникална,засрами ни всички с поръчани торти и опроверга слуховете,че не си ползваш кухнята Joy
Elwing,даже и още не знае,че съм го изтипосала мъжа ми в албумчето.Слагай да гледаме,че ни е интерсно Peace
Отивам да помагам за приготвянето на семейния обед,че сега ще се изсипат гостите и като се почне едно искане на прошка... Heart Eyes

# 268
Здравейте, момичета! HugАз отново съм на работа и денят е #CrazyДнес е Прошка и искам да поискам такава от вас, ако някога съм засегнала  някоя от вас по някакъв повод Hug
Елвинг- да не те е страх от полицията Wink, 4е да искаш разрешение JoyЯ го изтипосай твоя хубавец тук Wink
Хайде- отивам да поработя, 4е да ми остане после време и за форума Grinning
ХУбав ден ви желая  bouquet

# 269
  • у дома
Привет момичета  Hug
Ето малко снимки от вчерашната кръчма
ЦЪК  Mr. Green  Joy
И ние ще редуваме един ден месно, един ден зеленчуково, ама все още без жълтък.  Peace Също така денем да сме седнали, колкото се може повече  Peace бяхте писали преди време, но съм забравила и  не ми се рови – къде се появяват обривчета, ако бебето има алергия? Пъпчиците накуп ли са?  newsm78
Честита половин годинка на Елена  baby_neutral  Hug
Ember стискам палци, колкото се може по-бързо Вики да се оправи и да му махнете каишите  Praynig Elwing радвам се ,че вече спите повече  Hug аз не съм питала таткото Wink сложих снимките и после му показах другите татковци  hahaha Eliona, важното е, че сте намерили апартамент и няма да са у вас  Hug  Joy
Най-хубавата почивка е седмица на море и после седмица на планина  Mr. Green rosetoboseto, задължително ще си направим купон август  Peace adrianska дано се оправите по-бързо, много е гадно бебчето да е на антибиотик  Praynig Ralka Balka, теглене, мерене, преслушване на гърдички, гледане на гърло, венците, противохепатитната ваксина, каза, да започваме с месни пюрета, да седим повече, пита по колко пъти на ден акаме, проверява главичката - вече сме на по една капка вигантол и в общи линии това беше май newsm78 При нас урината и кръвта, следващия месец  Peace AndyB, я си признай тортата твое дело ли е или на таткото  Joy  hahaha  val_stef, почерпката липсва  newsm78

Аз май съм от по-дъртите, така че момичета – ПРОЩАВАМ ВИ  Hug  Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 14:56 от blueeye®

Общи условия

Активация на акаунт