Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 40 261
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
Ан, поздравления, корема ти изглежда  доста стегнат. Защо не опиташ в горната част на бедрата, направо към дупето Relaxed Хубавото на пролутекса и прогестан декс, че могат да се поставят и мускулно и подкожно, тоест винаги се усвояват.

# 361
Напълно нормално е да се получават синини, понякога и буци(това вече е след неправилно инжектиране) след много продължително приложение. Аз лично препоръчва Хепароид, който може да се редува с Арнигел и гел с арника на Мустела. Аз вкъщи имам Арнигел, но до сега не съм се мазала, защото нямам изразени синини. Имам много бледи синки, едва забележими, което е нормално с по 3 инжекции на ден. Ключът е в БАВНОТО инжектиране и леко разтривам 🍀
Скрит текст:
Извинявам се за снимката на моето шкембенце 😅 Нарочно е със светкавица, за да се види лекото синеене.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 20:38 от Kactus

# 362
То си е зеленеене Smirk В задното бутче Laughing Много рядко се обазуват синини, чак като нацелите някое капилярче, което става рядко Innocent

# 363
Фрида, благодаря ти, но след третото дете така и не се върнах във форма 😁
Никой не ми е казал, че може мускулно.
Ама и в дупето имам проблем и не дават не медицинско лице да ми поставя, та пак не става.
Ще видим резултата и ще говоря с доктора какво да правим, а на корема до колко над пъпа мога да ги поставям?

# 364
# 365
  • София
Kaktus благодаря! Моите синки се получиха, още когато още мед. лице ми ги поставяше. После лелите научиха мъжа ми къде и как да поставя инжекциите. В корема бием Клексан, в дупето - прогестерона.

Скрит текст:

# 366
  • Варна
Няма как толкова рано да ви покаже теста, не се обезкуражавайте. А симптоми пък съвсем е рано да имате. Моите се засилваха с нарастване на ЧХГ, освен това “симптоми” има и заради прием на прогестерон.

Има как,напълно е възможно,всичко е до организъм,ако хормоните работят добре ,защо да не стане по-рано,5ти ден първи тест две черти,втората много бледа,6 ден втори тест две черти втората една идея по-добре,9ти ден трети тест 2 черти ясни,всичко е възможно 🙂

# 367
Mamamishka, определено имате нужда от мазило 😁 Моят корем почти няма синки, а трите инжекции на ден ги поставям сама в корема - Пролутекс по 2 и Енокс. На мен също ми посинява, когато ми ги слага медицинско лице 🤣  Пробвай с това, което ти препоръчах ❤️

# 368
Няма как толкова рано да ви покаже теста, не се обезкуражавайте. А симптоми пък съвсем е рано да имате. Моите се засилваха с нарастване на ЧХГ, освен това “симптоми” има и заради прием на прогестерон.

Има как,напълно е възможно,всичко е до организъм,ако хормоните работят добре ,защо да не стане по-рано,5ти ден първи тест две черти,втората много бледа,6 ден втори тест две черти втората една идея по-добре,9ти ден трети тест 2 черти ясни,всичко е възможно 🙂
Трянсфера ви на 3дневни или на 5 дневни ембриончета беше?

# 369
  • Варна

Трянсфера ви на 3дневни или на 5 дневни ембриончета беше?

На 5 дневни 🙂

# 370
Здравейте, мили момичета! Нямах намерение да споделям нищо, докато нямам сигурен резултат, но просто сърчицето ми е свито от страх. Освен това има определени хора, които не исках да знаят на този етап какво се случва(те не са точно в тази тема).
Най-накрая стигнах до здраво ембрионче след ПИД и имах трансфер, с качество 4АА. Това ми е 7ми трансфер и за първи път имам резултат различен от 0! НО с ниска стойност 🥺😢
На 7ми ден - 18.80 (прогестерон 10ng)
На 9ти ден - 38 🍀
Удвоява се и знам, че трябва силна вяра и молитви! Аз съм силно вярваща и споделям това с вас с молба ❤️ Моля, помолете се за мен! ❤️🍀🙏

# 371
Стискам палци, Кактус Hands Pray
От сърце ти пожелавам всичко да е наред!

# 372
Здравейте, мили момичета! Нямах намерение да споделям нищо, докато нямам сигурен резултат, но просто сърчицето ми е свито от страх. Освен това има определени хора, които не исках да знаят на този етап какво се случва(те не са точно в тази тема).
Най-накрая стигнах до здраво ембрионче след ПИД и имах трансфер, с качество 4АА. Това ми е 7ми трансфер и за първи път имам резултат различен от 0! НО с ниска стойност 🥺😢
На 9ти ден - 38 🍀
Удвоява се и знам, че трябва силна вяра и молитви! Аз съм силно вярваща и споделям това с вас с молба ❤ Моля, помолете се за мен! ❤🍀🙏

Кактусче много се радвам за теб. От кога те чакам да се похвалиш. Сигурна съм, че ще се развие добре. Вярвай!!! Стискам ти много палчета:heart:

# 373
На 9ти ден - 38 🍀
Удвоява се и знам, че трябва силна вяра и молитви! Аз съм силно вярваща и споделям това с вас с молба ❤️ Моля, помолете се за мен! ❤️🍀🙏

Стискам палци! Всичко ще е наред и с най-щастливия финал! Само вяра и много позитивни мисли! Yellow Heart

# 374
Kactus нали постоянно казваме да не спираме да вярваме. Тъй че - вярвай, че това е вашето малко съкровище и след няколко месеца ще си го гушкаш живо и здраво! Тази година много жени сбъдват мечтата си за рожба. И ти ще си от тях, аз го вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт