Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 40 292
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
Толкова много ви благодаря 🥺❤️❤️❤️

# 376
Кактусче толкова много искам да ти случи и ти стискам всички възможни палци Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

Подкрепям казаното от Аничка и вярвам, че терапията ти е подходяща! Прогестеронът ми се вижда нисичък. Ти нали слагаш две инжекции пролутекс на ден?

Слагай и вагинален прогестерон, много помага.

# 377
Фрида ❤️ Да, в момента поставям 2×1 инжекция Прогестан Декс 25, а от 7-ми ден включих и 1 свещичка Циклогест на обяд. Изненадах се от ниския прогестерон, а съм с 2 инжекции на ден 🤔 с Циклогест вдигам бързо прогестерона, дано моето малко чудо да навакса и да се роди здравичко 🙏🍀☺️

# 378
Дано Господ бди над тебе и твоето малко чудо! Амин! Hands Pray

# 379
  • София
Кактусче, всички стискаме всевъзможни палци! ❤🍀 Дръж ни в течение как вървят нещата, всичко ще е наред и ще имате най-чудните Коледни празници тази година ❤

Сега сте при д-р Тургут, нали?

# 380
Кактус силно стиснати палци имаш от мен мила , всичко ще е наред. Вярвай !! 🤞😇🙏🙏

# 381
Безкрайно много ви благодаря ❤️🥰☀️🥺
Да, при доктор Тургут съм, моят вълшебник 🍀

# 382
Напълниха ми се очите със сълзи…..
Успех желая и на двете ни от сърце! Нека това е твоето чудо ❤
Безкрайно много ви благодаря ❤🥰☀🥺
Да, при доктор Тургут съм, моят вълшебник 🍀

# 383
Кактусче, много ме зарадва. Сигурна бях, че ще се похвалиш скоро Hug всичко ще се развива перфектно Heart

# 384
Кактусче, всички ти стискаме палци! Изпращам ти позитивна енергия от Преподобна Стойна, където бях в Събота! Късмет ти желая от сърце Heart

Здравейте, мили момичета! Нямах намерение да споделям нищо, докато нямам сигурен резултат, но просто сърчицето ми е свито от страх. Освен това има определени хора, които не исках да знаят на този етап какво се случва(те не са точно в тази тема).
Най-накрая стигнах до здраво ембрионче след ПИД и имах трансфер, с качество 4АА. Това ми е 7ми трансфер и за първи път имам резултат различен от 0! НО с ниска стойност 🥺😢
На 7ми ден - 18.80 (прогестерон 10ng)
На 9ти ден - 38 🍀
Удвоява се и знам, че трябва силна вяра и молитви! Аз съм силно вярваща и споделям това с вас с молба ❤️ Моля, помолете се за мен! ❤️🍀🙏

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 15:32 от patencce1

# 385
  • Пловдив
Стискам палци, Кактусче! ❤️

# 386
Успех, Кактусче!

# 387
Здравейте, мили момичета! Нямах намерение да споделям нищо, докато нямам сигурен резултат, но просто сърчицето ми е свито от страх. Освен това има определени хора, които не исках да знаят на този етап какво се случва(те не са точно в тази тема).
Най-накрая стигнах до здраво ембрионче след ПИД и имах трансфер, с качество 4АА. Това ми е 7ми трансфер и за първи път имам резултат различен от 0! НО с ниска стойност 🥺😢
На 7ми ден - 18.80 (прогестерон 10ng)
На 9ти ден - 38 🍀
Удвоява се и знам, че трябва силна вяра и молитви! Аз съм силно вярваща и споделям това с вас с молба ❤️ Моля, помолете се за мен! ❤️🍀🙏
Успех, късмет и много вяра! Всичко ще бъде наред. Вярвай!🍀🍀🍀🫶🙏

# 388
Всичко ще е наред, Kactus, щом сте взели мерки навреме за прогестерона. Имай вяра! Удвоява се както трябва, затова ще имаме вяра и ще стискаме палци. 🍀🙏🤞🍀

# 389
Кактусче много се радвам да прочета каквото прочетох!❤️❤️❤️

Изпращам ти само позитивни мисли и се моля тава да е твоето бебче. Имаш всички шансове! Особено щом е с ПИД ембриочето.
Нека тази слънчева пролет да е бебеносна за теб. ❤️❤️❤️🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт