Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 40 140
  • 722
  •   1
Отговори
# 570

Не издържах , 8 ми ден на 2 , тридневни ембриончета . Прогестерона е доста висок , з слагам овули циклогест .Пуснах кръвен .Рано е но... Ако някой има наблюдение да каже , дали има надежда Simple Smile

# 571
Леле и мен едва ме свърта да не мина пред лабораторията. Поне да си знам.
Аз пак да питам, симптоми при отрицателен тест имали ли сте?
Пожелавам на всички момичета с - тест, това да им е последния такъв, а с +, живи и здрави бебета!

# 572
И на мен ми е трудно да се сдържам. Още от първият ден на трф, имам Пмс .кръста , корема , гърба , яйчниците.Абе постоянно все едно ще ми идва мц. Дори не пия нош па , никой не ми каза че може .и си търпя.
quote author=veli86 link=topic=1638051.msg47862121#msg47862121 date=1712570980]
Леле и мен едва ме свърта да не мина пред лабораторията. Поне да си знам.
Аз пак да питам, симптоми при отрицателен тест имали ли сте?
Пожелавам на всички момичета с - тест, това да им е последния такъв, а с +, живи и здрави бебета!
[/quote]

# 573
Снузи, супер си е теста! Flowers Four Leaf Clover Да се похвалиш, кога ще ходиш на преглед.

# 574
Здравейте, 11 ден след ЗЕТ - резултат <0.100.
Искам да попитам преди трансфер правили ли са ви някакви тестове, защото при мен само се изписа прием на естрофем и циклогест без да съм изследвала каквото и да е? Това е втори неуспешен трансфер.

Съжалявам много. Тук на деня на трансфера също така няма никакви тестове . 3-4 дни след трансфера се изследва прогестерон и естроген.

# 575
Момичета, пуснах тест-3,10 mIU/ml. Мисля, че е отрицателен. Пише рефертна стойност по-малко от 10-нямс бременност. В My lab пуснах изследването. Днес е 7ми ден.

# 576
И аз да се включа.
Днес, 7ми ден след ЗЕТ, ЧХГ е 2.73.
Ще тестваме все пак и на 10тия ден да видим.
Ако е отрицателен, ще минаваме към Турция...
Това ни е втори трансфер.
Първият СЕТ беше положителен, но заради некомпетентност (не знам дали е това или нещо друго (съмнява ме да е некомпетентност след като репродуктивния ни е доцент)), в 7 г.с. не се чу сърдечна дейност... Казвам некомпетентност, защото имам тромбофилия и мутации, които не бяха изследвани преди ЕТ.
За мен, започнеш ли инвитро процедура, то тези изследвания трябва да са задължителни!
Аз също съм ядосана, защото в деня на трансфера 02.04. Докторката видя тсх 10.6 и супер много се притесни, но не каза нищо, само ми изписа еутирокс.

# 577
Не се настройвай , това е 7 ми ден , все пак .Ти си  на 5 дни ембрионче. Нали .Изчакай още малко .
Момичета, пуснах тест-3,10 mIU/ml. Мисля, че е отрицателен. Пише рефертна стойност по-малко от 10-нямс бременност. В My lab пуснах изследването. Днес е 7ми ден.
[/quote]

# 578
Ами като чета по форумите и във фб групата, жените на 7ми ден имат над 20.

# 579
От дни не спирам и аз да чета , но има различни ситуации. Има жени с мн ниско чхг и пак имат успех .Още малко тр да изчакаш. Така или иначе скро ще разберем по кой път ще вървим 🥹

link=topic=1638051.msg47862992#msg47862992 date=1712582508]
Ами като чета по форумите и във фб групата, жените на 7ми ден имат над 20.
[/quote]

# 580
Момичета , отрицателен ли е? На 11 ден на 5 дневно. Каква е тази никаква стойност?? Моля за съвет 🙁

# 581
На мен ми се струва положителен!
Момичета, моля за мнение и за моите 3 единици?

# 582
  • София
Вели - резултат 3 за 5 дневни ми се струва отрицателен. Може да си пуснеш пак, но не изглежда добре..

Магиз - същото е, много ниско.

# 583
На 7ми ден за бластоцист трябва да е над 35-40. Моят на 7ми ден беше 18.80, след това се удвои, после съвсем малко още се покачи и след това започна да пада. Има случаи на късна имплантация, но те са по-скоро изключение. Все пак е добре да се пусне отново тест след 48часа. Лекарствата не се спират преди да се направи тест на 9ти - 10ти ден за бластоцист и 11ти-12ти ден за тридневен(без да броим деня на трансфера).

# 584
На 7ми ден за бластоцист трябва да е над 35-40. Моят на 7ми ден беше 18.80, след това се удвои, после съвсем малко още се покачи и след това започна да пада. Има случаи на късна имплантация, но те са по-скоро изключение. Все пак е добре да се пусне отново тест след 48часа. Лекарствата не се спират преди да се направи тест на 9ти - 10ти ден за бластоцист и 11ти-12ти ден за тридневен(без да броим деня на трансфера).
на 9ти ден на 3 дневно, имах 27 резултат, вече е на 5 и половина Blush
И ако на 7ми ден е над 40, уринарните тестове би трябвало да хванат бременност нали?

Общи условия

Активация на акаунт