Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 39 420
  • 722
  •   2
Отговори
# 105
Добро утро,борбени момичета.Всичко е наред.Ембриончето се развива добре,според Док даже е малко по-голямо от нормалното.Ама то при майка 1.80 и баща 1.95,как да е😁.Хиперстимулацията спада,яйчниците са намалили размера си с 1см,ТСХ вече е 2.2.Остава сами другата седмица да излезе тромбофилията,та дано и там да са добре нещата.Следващият ми преглед е на 01.04 и ще ми даде документите,за да се запиша някъде за ЖК.

# 106
Момичета пак съм аз! Според вас този тест положителен ли е?

# 107
По този начин са ми изглеждали тестове, когато съм била бременна Simple Smile

# 108
Това е на 1-2 минути сега виждам че чертата още се е наситила.

# 109
Време ти е за кръвен Simple Smile на кой ден от трансфер си?

# 110
Време ти е за кръвен Simple Smile на кой ден от трансфер си?
7 ден ми е на 2 5-дневни, утре ще отида за кръвен.

# 111
Категорично си си бременна (не си слагала инжекции, които влияят на чхг, нали?), но за кръвен можеш да изчакаш до 12 ден, защото стойността на чхг на 12 или 14 ден след трансфера е показателна за развитието на бременността...има много статии в интернет по въпроса. Естествено можеш да си пуснеш сега, след два дни и после на 12, ако нямаш търпение Simple Smile честито Hug

# 112
Категорично си си бременна (не си слагала инжекции, които влияят на чхг, нали?), но за кръвен можеш да изчакаш до 12 ден, защото стойността на чхг на 12 или 14 ден след трансфера е показателна за развитието на бременността...има много статии в интернет по въпроса. Естествено можеш да си пуснеш сега, след два дни и после на 12, ако нямаш търпение Simple Smile честито Hug
Много благодаря! Задължително ще пусна няколко пъти кръвен. Успех на всички!

# 113
Браво момичета!!!! Положителните тестове валят един след друг!!! Честито на всички и стискам палци за успешни бременности! Ръся ви с много от моя прашец! 🩵🩷🐣

# 114
Честито на всички с положителни тестове и много леки бременности!
Аз минавам да питам има ли някой с трансфер на ембрион с донорска яйцеклетка?
Аз сега ще чакам един месец и ще правим пак трансфер сигурно началото на май.
Не успявам да направя лигавица. Половин година се мъчих и стигнах до 9.2
Направихме трансфер, но не стана.
Ако някой има съвети за лигавица,ще се радвам да споделите🍀

# 115
Аз съм с донорски,но лигавица 9.2 е добра едва ли размера и е причина за неуспеха.Аз също имах неуспешен трансфер с донорските сега вече съм с положителен резултат,но в петък ми е първия преглед ще видим как вървят нещата.Молим се всичко да е наред докрая.

# 116
Момичета, някоя от вас да е имала болки над/около пъпа след трансфер?

# 117
Аз съм с болки още от началото след трансфера, сякаш ще ми дойде цикъла, сега съм бременна и болките продължават от нарастването на матката. При всяка жена е различна чувствителността и усещанията. Отделно гърдите. Ама с този прием на естроген и прогестерон не очаквах друго като ефект.

# 118
Аз също съм с болки около пъпа и леки болки в корема, като пробождания ги усещам.

# 119
Anichka.bs При мен имаше болки като при цикъл, но бяха ниско и много леки, даже бих казала дискомфорт може би се притъпяват от ношпа, който приемам. Но днес вече са по-високо, 5-ти ден съм и са си ясно изразени в коремната област, което ме притеснява.

Eeebbb при мен си е постоянна, все едно имам колит/гастрит нещо такова

Общи условия

Активация на акаунт