Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 39 392
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
ellystay Смело момиче , аз вярвам че резултата от ЧХГ-то ще бъде задоволително тлъст 😇🙏🙏
И от мен имаш силно стиснати палци

# 91
ellystay Смело момиче , аз вярвам че резултата от ЧХГ-то ще бъде задоволително тлъст 😇🙏🙏
И от мен имаш силно стиснати палци

Много ти благодаря от сърце! ❤❤❤

# 92
ellystay, чакаме те с хубаво ЧХГ! ☺️🍀🍀🍀

# 93
Ellystay,успех и да се похвалиш с резултат над 100.
Аз чакам пред кабинета,понеже имам час за 8 и 30ч и се надявам след тази кашлица всичко са е наред.

# 94
И аз днес минах своя пръв преглед след кръвния тест. Видя се плоден сак отговарящ на 5 г.с. и 2 дни ( а по датата на трансфера трябва да е и 4 дни).Доктора каза, че не са проблем 2 дни. На 28 -ми  съм на преглед отново. Нещо не останах много спокойна...нормално ли е да не се види нищо в плодния сак ?

# 95
Нормално е сега да се види правилно оформен сак с жълтъчно мехурче.  Рано е още за ембрион. Към 6 или 7 седмица се вижда и ембриончето. 🍀
И аз днес минах своя пръв преглед след кръвния тест. Видя се плоден сак отговарящ на 5 г.с. и 2 дни ( а по датата на трансфера трябва да е и 4 дни).Доктора каза, че не са проблем 2 дни. На 28 -ми  съм на преглед отново. Нещо не останах много спокойна...нормално ли е да не се види нищо в плодния сак ?

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 09:07 от roscheto

# 96
Видя се плоден сак отговарящ на 5 г.с. и 2 дни ( а по датата на трансфера трябва да е и 4 дни).Доктора каза, че не са проблем 2 дни. На 28 -ми  съм на преглед отново. Нещо не останах много спокойна...нормално ли е да не се види нищо в плодния сак ?
В пета седмица не се вижда друго освен плодния сак и жълтъчното тяло. В шеста седмица може да се види пулс.

# 97
Момичета, излезе резултат.

Добре ли е за 11ти ден след трансфер. Мисля да повторя в сряда да видя как се покачва.

# 98
Всеки резултат с 3 цифри е отличен! Честито! Сега почивка, балансирана храна и лека бременност ти желая Simple Smile

Добре ли е за 11ти ден след трансфер. Мисля да повторя в сряда да видя как се покачва.

# 99
Честито, ellystay! 🥰🥰 Много се радвам за теб! 🍀🎊😊

# 100
Тихичко честито! Много хубав резултат. Flowers Four Leaf Clover

# 101
Честито и приятно мързелуване 😊😊😊

# 102
Здравейте, момичета! Записвам се и аз със ЗЕТ от 14.03. Днес ми е шести ден, имам почти постоянна тъпа болка като при цикъл и постоянно се чудя какво да мисля. Това ми е 10-ти трансфер, имам два успешни, приключили рано рано. Опитвам се да вярвам, но колкото повече наближава датата, толкова повече ме обзема безпокойството и се разклащам. Как беше при вас? Аз се чудя дали да не направя един Престо утре...

# 103
Знам, че е рано, 8-ми ден след трансфер на едно тридневно, но не се стърпях.Какво мислите

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 07:44 от Нони20

# 104
Нони20 рано е още за тест, още повече уринарен. Те отчитат бременност след кръвните, така че е излишно мъчение.

Nillaya При мен усещането сред трансфера беше като преди цикъл. Не спря да ме придърпва и наболява и корем, и гърдите. В такива моменти се чудиш определено дали всичко е успешно, но ти остава вярата. Така че - вярвай! Много от момичетата тук сбъдвахме една след друга мечтата си за дете, аз чаках 10 години за това бебе, всяка от нас си го е заслужила. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт