Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 39 435
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Честито на всички с положителни резултати и стиснати палци за всички останали! ☺️🫶🍀🙏❤️

# 121
Anichka.bs При мен имаше болки като при цикъл, но бяха ниско и много леки, даже бих казала дискомфорт може би се притъпяват от ношпа, който приемам. Но днес вече са по-високо, 5-ти ден съм и са си ясно изразени в коремната област, което ме притеснява.

Eeebbb при мен си е постоянна, все едно имам колит/гастрит нещо такова
Според мен е нормално да има стомашно-чревен дискомфорт преди всичко заради всички лекарства които приемаме, поне при мен са една шепа.

# 122
Аз първите две седмици имах ежедневно поносими болки, след теста останаха само болките в гърдите, около пъпа (травмирана та част от инжекциите). И сега имам дни, в които няма никакви болки и има дни , в които  сякаш съм в пмс. Но май най- важното е да няма зацапване …

Момичета, някоя от вас да е имала болки над/около пъпа след трансфер?

# 123
Bebko bmw може ли да споделиш какви вливки са ти правили за контракциите, тъй като ми предстои трети трансфер и имам същия проблем?

# 124
Bebko bmw може ли да споделиш какви вливки са ти правили за контракциите, тъй като ми предстои трети трансфер и имам същия проблем?
Ох за съжаление не помня името на лекарството,две ампули бяха сложиха ги в една банка физиологичен разтвор и ми я вляха.Но процедурата трае много дълго 4 часа.Казаха ми че трябва да се влее много бавно защото има опасност от сърцебиене и вдигане на кръвно за щастие нямах проблеми.Съжалявам че не си спомням името на ампулите дадоха ми ги от манипулационна.Но честно да кажа няма особен ефект пак си ги имах контракциите първите дни по слаби бяха от предния трансфер но ги има за съжаление.Лежане му е майката след трансфера когато имаш проблем с контракциите.Успех

# 125
Ох за съжаление не помня името на лекарството,две ампули бяха сложиха ги в една банка физиологичен разтвор и ми я вляха.Но процедурата трае много дълго 4 часа.Казаха ми че трябва да се влее много бавно защото има опасност от сърцебиене и вдигане на кръвно за щастие нямах проблеми.Съжалявам че не си спомням името на ампулите дадоха ми ги от манипулационна.Но честно да кажа няма особен ефект пак си ги имах контракциите първите дни по слаби бяха от предния трансфер но ги има за съжаление.Лежане му е майката след трансфера когато имаш проблем с контракциите.Успех

По обясненията и на мен ми слага доктора същата вливка и се казва генипрал. На мен ми помогна за контракциите, но пак беше неуспешен трансфера.

# 126
Здравейте, днес май направих голяма глупост. За първи път минавам през инвитро. Днес, шесто ден след трансфер на петдневни направих един уринарен тест за бременност на Surecheck и беше отрицателен. Имах теста вкъщи и ме мъчеше любопитството.

Знам че е рано, но се надявах поне на бледа черта и нищо. Сега започвам да губя надежда и ме хваща страх за следващ тест. 😔

# 127
Същото ми вливаха, 4 часа, не помня името обаче, и също така не забелязах ефект. Имах си слаби контракции следващите дни, даже веднъж пих но шпа. Трансферът обаче беше успешен.

# 128
Здравейте, днес май направих голяма глупост. За първи път минавам през инвитро. Днес, шесто ден след трансфер на петдневни направих един уринарен тест за бременност на Surecheck и беше отрицателен. Имах теста вкъщи и ме мъчеше любопитството.

Знам че е рано, но се надявах поне на бледа черта и нищо. Сега започвам да губя надежда и ме хваща страх за следващ тест. 😔

Pipilotina, мАни ги тези Шуър чек. Те не се славят с много висока чувствителност и изобщо не са подходящи за ранно тестване!  А 6 ти ден след трансфер е много рано за какъвто и да е тест. Изчакай до понеделник, пусни си кръвен и после да ни се похвалиш с едно хубаво трицифрено ЧХГ! Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 129

Аз вчера също се изкуших с един такъв тест и ми излезе отрицателен. Само, че аз съм на ден 9. Опитвам се сега да си внуша, че всичко е наред, просто при някои по-рано им показва. Сега ще чакам до кръвния ми тест в понеделник. Пожелавам успех на всички ни ❤

# 130
dalena xs Доста обезверяващо е да видиш отрицателния резултат, но след всички истории, които изчетох, до преди кръвния тест и проследяване на ЧХГ май нищо не е загубено. 🍀🍀🍀 Истината е, че е изключително трудно да се справим с цялото чакане.

KanelaKanela Благодаря много за куража! Надявам се наистина да има промяна в резултата.

# 131
Дами, в началото на темата има развитие на ембрионите по дни след трансфер. 
Не се стресирайте излишно, изчакайте възможно най-дълго докато дойде момента на кръвен. Аз на 11 ден трябваше да направя кръвен и аз като вас не издържах и направих домашен и ми излезе много бледа втора чертичка… но при някои имплантацията е по късна и отрицателния тест съвсем може да не е обективен… Стискам ви палци и дай Боже скоро да се похвалите с високи стойности 🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏

dalena xs Доста обезверяващо е да видиш отрицателния резултат, но след всички истории, които изчетох, до преди кръвния тест и проследяване на ЧХГ май нищо не е загубено. 🍀🍀🍀 Истината е, че е изключително трудно да се справим с цялото чакане.

KanelaKanela Благодаря много за куража! Надявам се наистина да има промяна в резултата.

# 132
Здравейте, честито на всички, които вече са видели чертички, тестове или сакчета и сърчица. Желая една спокойна и безпроблемна бременност с пухкав финал.
Записвам се и аз на 26 ще ми бъде трансфера на 5 дн. бл. замръзен, почина си, поспа 2г и е време да се събужда на топло, чакат го 2 ма братя и 1на кака  ☺️
Ще ви следя тихичко, докато видя и аз теста.
На всички, които все още не са успели пожелавам съвсем скоро да им се сбъдне тази съкровена мечта. ❤️

# 133
Браво, момиче! На 26 си с три деца и се стремиш към 4-то. Успех!

Здравейте, честито на всички, които вече са видели чертички, тестове или сакчета и сърчица. Желая една спокойна и безпроблемна бременност с пухкав финал.
Записвам се и аз на 26 ще ми бъде трансфера на 5 дн. бл. замръзен, почина си, поспа 2г и е време да се събужда на топло, чакат го 2 ма братя и 1на кака  ☺️
Ще ви следя тихичко, докато видя и аз теста.
На всички, които все още не са успели пожелавам съвсем скоро да им се сбъдне тази съкровена мечта. ❤️

# 134
Явно е гинипрал, приложиха ми го на предишния трансфер, но нямаше резултат.
Сега ще видим какво ще измислят и дано да е успешен трансферът🙂Благодаря 🙂

Bebko bmw
[/quote] Ох за съжаление не помня името на лекарството,две ампули бяха сложиха ги в една банка физиологичен разтвор и ми я вляха.Но процедурата трае много дълго 4 часа.Казаха ми че трябва да се влее много бавно защото има опасност от сърцебиене и вдигане на кръвно за щастие нямах проблеми.Съжалявам че не си спомням името на ампулите дадоха ми ги от манипулационна.Но честно да кажа няма особен ефект пак си ги имах контракциите първите дни по слаби бяха от предния трансфер но ги има за съжаление.Лежане му е майката след трансфера когато имаш проблем с контракциите.Успех
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт