Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 40 182
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте , и аз ще се включа , чета от часове Simple Smile трансфер направихме  на 31.03 - днес е 5.04. на 3 ти ден 2 ембриончета. Къркори ми коремът постоянно. И естествено съм като луда купих тестове , лентички ...
Направих Престо сутринта , бледа 2 ра линия .Разбирам  отговора ви Аничка.Трябва поне до 8 мият ден да изчакам и да пусна кръвен .Благодаря .

Изпитанието ин витро не ви е научило на търпение. 8-ми ден на 3-дневен е като 6-ти за 5-дневен. Рано! Прекалено рано. Те първа е настъпила имплантация.
Преди 10-ти ден за 5-дневен или 12-ти ден на 3-дневен няма смисъл. И да има бременност резултатът ще е нисък и ще трябва да правите повече кръвни изследвания, които допълнително ви стресират.
Утре е Великден в католическия свят. Пожелавам ви живи и здрави "чудеса" за празника!

# 511
5 ден за 3 дневни е доста рано, имате ли чхг инжекция?
Здравейте , и аз ще се включа , чета от часове Simple Smile трансфер направихме  на 31.03 - днес е 5.04. на 3 ти ден 2 ембриончета. Къркори ми коремът постоянно. И естествено съм като луда купих тестове , лентички ...
Направих Престо сутринта , бледа 2 ра линия .Разбирам  отговора ви Аничка.Трябва поне до 8 мият ден да изчакам и да пусна кръвен .Благодаря .

Изпитанието ин витро не ви е научило на търпение. 8-ми ден на 3-дневен е като 6-ти за 5-дневен. Рано! Прекалено рано. Те първа е настъпила имплантация.
Преди 10-ти ден за 5-дневен или 12-ти ден на 3-дневен няма смисъл. И да има бременност резултатът ще е нисък и ще трябва да правите повече кръвни изследвания, които допълнително ви стресират.
Утре е Великден в католическия свят. Пожелавам ви живи и здрави "чудеса" за празника!

# 512
Здравейте, моето ЧХГ за съжаление е с по-ниска стойност 🥺 Надявам се до 3 дни да спадне напълно и да се изчистя безболезнено.
Сани, тази доза е добре, не взимай на своя глава допълнително прогестерон.

Много ти благодаря за съвета кактус и много съжалявам за резултата ти. Силно вярвам , че на теб и на всички който още чакаме и пробваме , скоро ще ни се усмихне късмета.

# 513
Май да  рано е , имам инжекции Зарзио о.1 мл. И прегнил .Редувам ги един през ден .Сега пак направих тест .Едва доловима линия ,почти няма .Много ми е странно защото намалява линията от теста вместо да се увеличава.Днес ако не броя първият ден от транфера ми е 6 ти ден.Ядосах се малко .

# 514
Май да  рано е , имам инжекции Зарзио о.1 мл. И прегнил .Редувам ги един през ден .Сега пак направих тест .Едва доловима линия ,почти няма .Много ми е странно защото намалява линията от теста вместо да се увеличава.Днес ако не броя първият ден от транфера ми е 6 ти ден.Ядосах се малко .

Тестът позитивира от прегнила, някъде в интернет имаше таблица след колко дни се изчиства. Но при положение, че слагате през ден, съвсем нормално да имате позитивен уринарен. Защо си го причинявате?

# 515
  • Пловдив

При 3-дневни, тепърва на 8ми ден след трансфер започва да се синтезира ЧХГ в кръвта. На първата страница на темата е описано. Прекалено е рано за кръвен, камо ли за уринарен тест.

# 516
Много ми се иска да е така.Че така се ядосах .Повече няма да правя тестове. На 8 ми в понеделник , ли да отида на кръвен ,или да се стегна и да изчакам поне 10 ти ден ?

# 517
  • Пловдив
Много ми се иска да е така.Че така се ядосах .Повече няма да правя тестове. На 8 ми в понеделник , ли да отида на кръвен ,или да се стегна и да изчакам поне 10 ти ден ?

Според мен изчакай 10ти ден.

# 518
Здравейте, след биохимичната ми остана инжекционен прогестерон. Ако някой има интерес, да ми пише на л.с. ☺️❤️❤️❤️

# 519
Здравейте, след биохимичната ми остана инжекционен прогестерон. Ако някой има интерес, да ми пише на л.с. ☺️❤️❤️❤️

Защо не си ги задържиш до следващият път? Не знам защо много жени разпродават лекарствата си след трансферите си.

Хайде, задръж ги, че ще ти донесат късмет. Hug

# 520
Здравейте,
Първи ден след трансфер съм и трябва да започна лекарствата, но не виждам да ми е изписан естрофем. На предишните винаги съм го пила. Възможно ли е да са забравили да го изпишат?

# 521
  • София
Ако сте на естествен цикъл, няма естрофем.

# 522
Мисля, че така се води, ЗЕТ на естествен цикъл, защото не съм пила естрофем до трансфера, но си мислех, че след трансфера се започва приема му. Явно съм се объркала. Благодаря за бързия отговор🙂

Ако сте на естествен цикъл, няма естрофем.

# 523
Аз бях със стимулация,но поради хиперстимулацията ми спряха естрофема и линоладиола още 3 дена преди пункцията.
Всичко зависи от нивата на естрадиол и е индивидуално.

# 524
Защото е със срок до края на месеца 😁 Не мисля, че следващият ми трансфер ще е по-скоро от 2-3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт