Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 40 171
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Защото е със срок до края на месеца 😁 Не мисля, че следващият ми трансфер ще е по-скоро от 2-3 месеца.

Може да ги продадеш/подариш на някого, чрез групата ФБ групата  Инвитро България.

# 526
Благодаря, ще погледна. ☺️❤️

# 527
Здравейте , чрез 300 мъки днес намерих резултата : прогестерон 32,2 нг/мл ,  естроген 1006 пг/мл. Лекар сега няма, дори в понеделник. Приемам само циклогест 400 2х1.  Нямам изписан естрофем. Въпрос : според вас резултата горе-долу ок ли е, или ще се наложи нещо в терапията да се промени? Благодаря
История : Икси, с стимулация , къс протокол, трансфер на 6-дневен свеж ембрион , днес ден 4ти след трансфера.

# 528
Здравейте , чрез 300 мъки днес намерих резултата : прогестерон 32,2 нг/мл ,  естроген 1006 пг/мл. Лекар сега няма, дори в понеделник. Приемам само циклогест 400 2х1.  Нямам изписан естрофем. Въпрос : според вас резултата горе-долу ок ли е, или ще се наложи нещо в терапията да се промени? Благодаря
История : Икси, с стимулация , къс протокол, трансфер на 6-дневен свеж ембрион , днес ден 4ти след трансфера.

Супер са ти хормоните, не се притеснявай. Нали пиеш витамини?

Естрофем е добре да се използва при ЗЕТ, при свеж трансфер, не е необходим, защото естрадиола е много висок, заради стимулацията. Това си е моето мнение и веднъж ми го изписаха преди СЕТ, но аз категорично отказах да го
пия.

# 529

Супер са ти хормоните, не се притеснявай. Нали пиеш витамини?

Естрофем е добре да се използва при ЗЕТ, при свеж трансфер, не е необходим, защото естрадиола е много висок, заради стимулацията. Това си е моето мнение и веднъж ми го изписаха преди СЕТ, но аз категорично отказах да го
пия.

Благодаря много за отговора , да, пия витамини Елевит.

# 530
  • Пловдив
Момичета, от днешната инжекция фраксипарин, ми стана огромна синина, една синьо-лилава и сега като я видях е станала още по-голяма. Досега винаги са ни ставали синини, но малки, не толкова ярки. И сега направо се притесних да не съм направила някоя беля. Възможно ли е да съм спукала вена? Не знам какво да правя...

# 531
Някое капилярче по скоро.
Не се притеснявайте.
Момичета, от днешната инжекция фраксипарин, ми стана огромна синина, една синьо-лилава и сега като я видях е станала още по-голяма. Досега винаги са ни ставали синини, но малки, не толкова ярки. И сега направо се притесних да не съм направила някоя беля. Възможно ли е да съм спукала вена? Не знам какво да правя...

# 532
Няма стрално от факсипарина винаги посинява.Днес ми е 12ти ден на тези инджекции и вече търся място по корема,което не е толкова синьо-лилаво да ги поставям.Имам и бучки и сърбеж и всичко е в рамките на нормалното според лекарите.

# 533
Аз затова от деня на трансфера съм на клексан. Няма синини. Редувам четно и нечетно число. На единия ден в ляво, но другия в дясно.

# 534
Здравейте,

Утре е 9ти ден от свеж трансфер на едно 5-дневено. Ако пусна тест дали ще покаже?

Нямам абсолютно никакви симптоми, даже гърдите не ме болят и не съм била подута…..

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 08:57 от Faith195

# 535
  • София
Пускай смело щом е 5-дневен, аз точно на 9-ти ден пуснах първия и вече показваше ясно. Успех 🍀

# 536
Утре е 9ти ден от свеж трансфер на едно 5-дневено. Ако пусна тест дали ще покаже?

Нямам абсолютно никакви симптоми, даже гърдите не ме болят и не съм била подута…
На мен на осми ден след 5-дневен СЕТ ми показа дори уринарния тест.

# 537
Момичета, ако трансфера ми беше на 1ви април в 11,30, то днес кой ден ми е, 6 или 7? Дали кръвен тест би показал? Освен ПМС симптоми, нямам нищо друго. Гърдите ми са спокойни. Правих домашен тест Престо-отрицателен. Не знам защо си го причиних. От сутринта само ми се плаче и съм се сдухала много. Дайте ми кураж и вяра. Heart Датата за теста ми е 11.04 от клиниката.

# 538
veli86 с толкова много хормони в организма ти е нормално да ти се плачи. Денят на трансфера е нулев. Следващият е 1-ви и т.н., т.е. днес ти е 6-ти ден. Изчакай до сряда/четвъртък за кръвен.
Напълно нормално е уринарен на този етап да не покаже бременност.

# 539
Кактусче,много съжалявам,че опита при теб завърши с биохимична! Но не се предавай. Аз също съм с няколко неуспеха. Последният ни опит завърши с биохимична,което за мен беше истинска победа-за първи път видях резултат,различен от 0. Вярвам,че това е знак,че идва и нашето време!
Съжалявам за  отрицателните тестове на всички момичета. Бъдете силни и дано скоро всички се радваме на така желаните бебчета 😊

Общи условия

Активация на акаунт