Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 40 151
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
brilliantinaaa ❤️❤️❤️

# 541
Денят на трансфера е нулев. Следващият е 1-ви и т.н., т.е. днес ти е 6-ти ден
Денят на трансфера е първи. Така се броят в болницата, така се броят и в статиите, свързани с ембриотрансфер.

# 542
Денят на трансфер е нулев! Първи ден е денят след трансфера. Така е правилно. ☺️
Имам цели 7 трансфера в различни болници и винаги денят на трансфера е ден 0, независимо по кое време на деня е направен самият трансфер. Успех! 🍀

Скади, не си прочела първата страничка на темата, там е написано развитието по дни след ембриотрансфер.

# 543
Здравейте,
ЧХГ на 8 ден след ЗЕТ трансфер на
6 дневно ембрионче ми излезе 70, дали да си пусна и на 10 ден, или да си изчакам 14 ден и да не бързам?

# 544
Аз мисля, че спора е излишен. Всички сте прави, а положителния тест е положителен и на 7, и на 8 ден.

Стискам палци всчки да имате положителни резултати следващият път Flowers Melon Flowers Grapes Flowers Four Leaf Clover

Кактус Heart Nature FireworksHands Pray

# 545
70 си е положителен, може след 48ч да пуснеш, ако се удвоява нещата вървят на добре 🙏🍀🥰
Здравейте,
ЧХГ на 8 ден след ЗЕТ трансфер на
6 дневно ембрионче ми излезе 70, дали да си пусна и на 10 ден, или да си изчакам 14 ден и да не бързам?

# 546
  • Пловдив
Хайде някоя вече да се похвали с +тест, да вдъхне малко кураж и надежда. 🙏🏻🤗☺️

# 547
И аз постоянно отварям темата да проверя за някакви хубави новини. Хаха

# 548
Включвам се на 10 ден след ЗЕТ - отрицателен.
Продължаваме напред!
Успех на всички! 🍀

# 549
  • Пловдив
И аз постоянно отварям темата да проверя за някакви хубави новини. Хаха

Първо чакаме твоят +тест и после моят 😉

# 550
Терминатор, успех следващия път! Heart
Момичета, искам да Ви кажа, че Ви се възхищавам! Не знам как и къде намирате сили да продължавате напред! Аз съм се разтресла от нерви. Емоциите са много силни!
Успех Ви желая на всички!

# 551
  • Пловдив
Вели, кога реши да направиш кръвен?

# 552
Амиии не знам, дали ще покаже вече? Реално днес започва 8ми ден след трансфера ми. Имам си менструални болки от време на време. Уринарен тест-отрицателен. Гърдите ми са меки, без промени, нямам болки там.

# 553
  • Пловдив
Амиии не знам, дали ще покаже вече? Реално днес започва 8ми ден след трансфера ми. Имам си менструални болки от време на време. Уринарен тест-отрицателен. Гърдите ми са меки, без промени, нямам болки там.

Трансферът ти не беше ли на 01.04? Днес е 7ми ден. Уринарният от днес ли е? Според мен е рано за него.

# 554
Да, на 1 април ми беше трансфер на 5 дневно. Ми не знам как да ги броя, едни казват от дата на трансфера 1ви ден, други, че това е 0 ден. Не знам. Ако съм 7ми ден днес, рано ли е за кръвен?

Общи условия

Активация на акаунт