Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 39 522
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
С уринарни само в деня на предполагаемия цикъл и при закъснение.

# 586
Момичета, съжалявам много, но според мен са отрицателни. С положителния ми тест до 7г.с бях с чхг 251 на 8 ден, а с биохимичната ми бременност бях с 14.9 на 7 ден. Пожелавам на всички ни това да са последните мъки 🍀

# 587
Благодаря Ви, мили момичета! Да се тръшкам ли, да плача ли, смисъл няма. Продължавам напред!
Та в този ред, може ли още следващия месец да се направи нов Зет?
Няма да спирам лекарствата, ще пусна тест и на 11.04, но отписвам опита. Реалист съм.

# 588
Може да се направи трансфер още другия месец ако всичко е наред. Аз изчаквах между трансферите, но и това не беше в полза. Успех 🍀
Благодаря Ви, мили момичета! Да се тръшкам ли, да плача ли, смисъл няма. Продължавам напред!
Та в този ред, може ли още следващия месец да се направи нов Зет?
Няма да спирам лекарствата, ще пусна тест и на 11.04, но отписвам опита. Реалист съм.

# 589
Здравейте, нормално ли е да имам болки в яйчниците след трансфер ? Приемам: естрифем- перорално+вагинално, утрогестан-вагинално, аспирин, неофолик, ношпа, дуфастон и фраксепарин. За първи път правя инвитро ЗЕТ и съм доста притеснена ..

# 590
Здравейте, нормално ли е да имам болки в яйчниците след трансфер ? Приемам: естрифем- перорално+вагинално, утрогестан-вагинално, аспирин, неофолик, ношпа, дуфастон и фраксепарин. За първи път правя инвитро ЗЕТ и съм доста притеснена ..
Мисля, че е нормално. В 9та г.с. все още имам болки в яйчниците от време на време, а в дните точно след трансфера си се обаждаха всеки ден.

# 591
Момичета може ли някоя от вас да ми разкаже как протича подготовката за ЗЕТ?след неуспешен СЕТ този месец доктора ме вика утре,имам замразени,но не знам какво предстой.Първа прицедура ми беше.

# 592
Препоръчва се да се изчака един цикъл след неуспешния трансфер/биохимична бременност.

# 593
Извикаха ме на 2-ри ден на МЦ. Изписаха ми хормони (естрофем 3х1) за контролиран цикъл и после на 10-тия имаше нов преглед. След това имах на 16-тия, бих си хориомон (не помня на кой ден) и на 18-тия ден трансфер.
Като отидеш на 2-ри ден на МЦ ще ти кажат как ще процедирате. Важно е на прегледа да няма задържан фоликул.

Момичета може ли някоя от вас да ми разкаже как протича подготовката за ЗЕТ?след неуспешен СЕТ този месец доктора ме вика утре,имам замразени,но не знам какво предстой.Първа прицедура ми беше.

# 594
  • Пловдив
Момичета, съжалявам за отрицателните тестове! 😕 Пожелавам ви успех следващият път и не се предавайте! 🤗

Днес е 7-и ден след трансфер и не усещам нищо в момента. Миналата нощ през нощта имах чувството, че всеки момент ще ми дойде. Вчера следобед, за няколко часа, усещах същото. Бяха типичните ПМС-симптоми. Утре ще ходя до лабораторията и да видим...

# 595
Аз бях убедена,че всеки миг ще ми дойде.С адски болезнен цикъл съм.Без 4/5/6 Аулина дневно просто от леглото не мога да стана.Нито спазмалгон,нито нурофен,нито ношпа ми действа.От третият ден до осмият-деветият имах същите болки,както и при останалите три неуспешни трансфера.Бях убедена,че пак ще видя 0,а се оказа положителен.Вече съм в 11 г.с и засега всичко е наред.От две седмици нямам никакви болки и единствения симптом остана честото уриниране.

# 596
  • Пловдив
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
След като родих и спрях да усещам цикъла, но за сметка на това, когато съм в овулация, задължително пия но шпа. Понякога не мога да седна.
Днес нищо не ме боли, не ме придърпва. Но всеки организъм си е различен де.

# 597
Днес ми е четвърти ден от третия трансфер. На предишните два имах страхотни контракции още от деня на трансфера, въпреки че на втория ми правиха вливка и двата бяха неуспешни. Сега пак ми вливаха гинипрал и ПМБ са много леки. Не знам какво да мисля, надявам се да е за добро и събота теста да е положителен.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 12:06 от DSSS

# 598
Виждам че доста от вас , даже всичките , имат симптоми след трансфер. Аз имам леки придръпвания през ден, през два, някой път леко през ноща- но абсолютно нищо друго. Днес 7ми ден след СЕТ.  Дали е знак че няма да е успешен трансфера ? Т.е симптомите задължителни ли са ?

# 599
  • Пловдив
Нищо не е задължително. Някои жени имат, други нямат симптоми. При някои трансферът е успешен, при други не. Така че... пожелавам ти успех! Кога ти е датата на теста? Моята е чак на 14-и, но в болницата винаги казват след 12 дни. Няма значение дали 3- или 5-дневен ембрион.

Общи условия

Активация на акаунт