Майски бебета 2024г. - Тема 10

• 37 878
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Аз преди си мислех,че 3х2 е максималното.Но чета за жени на системи с магнезий в болница,там сигурно са по-големи дозите.Та незнам и аз  Grinning

# 616
Кое от двете млека?

А за лосиона и аз го помня, че каза Елена, че не е хубаво за лятото и по спомен, че интензивното мляко е подходящо винаги.

Аз взех млякото като се водих по лекцията за хигиена на Училище за родители Ма-Ма. Реших да взема като за начало козметика на хип - крем против подсичане, душ гел, мляко и крем за лице.
По спомен олиото не беше много подходящо за топлите сезони, защото загрява и за това не взех него, а се спрях на млякото.

Момичета, някоя купила ли е козметика на Хип? Има 20% намаление в Софармаси, но не знам какъв продукт да взема за тялото - има тоалетно мляко, лосион, олио... Не знам кое е подходящо. Някоя може ли да помогне?

# 617
Интензивното мляко.
Точно по тази лекция се водих за козметиката. Ясно е, че просто ги спонсорират, но така и така не можем да предвидим коя козметика как ще понесе на бебчето, заложих на нея точно защото с лекциите на Елена поне имам някаква насока какво да взема, че иначе съвсем ми е тъмна Индия какво точно е необходимо Joy

Кое от двете млека?

А за лосиона и аз го помня, че каза Елена, че не е хубаво за лятото и по спомен, че интензивното мляко е подходящо винаги.

Аз взех млякото като се водих по лекцията за хигиена на Училище за родители Ма-Ма. Реших да взема като за начало козметика на хип - крем против подсичане, душ гел, мляко и крем за лице.
По спомен олиото не беше много подходящо за топлите сезони, защото загрява и за това не взех него, а се спрях на млякото.

Момичета, някоя купила ли е козметика на Хип? Има 20% намаление в Софармаси, но не знам какъв продукт да взема за тялото - има тоалетно мляко, лосион, олио... Не знам кое е подходящо. Някоя може ли да помогне?

# 618
Мале, какви дози пиете 🫣
Аз си пия само 2 таблетки сутрин и нямам никакви по-силни втвърдявания, само леки при натоварване.

# 619
АГ ми е казала, че максималната доза е 3х2 и аз съм на нея. За първи път чувам за прием 4х2. Вливка на магнезий е може би по-бързо усвояемо, от колкото да е по-голяма доза. Предполагам само.
Никога не са ми искали рецепта за Магнерот. Изненадахте ме. Трябва да си потърся моята за всеки случай. Утрогестан взех 8 опаковки от приятелка за 8-9 лв/бр и не се занимавам. Дано ми стигне до края. Предполагам, че последния месец ще ми го спре.

# 620
  • София
И аз взимам без рецепта Магнерота. Лошото е, че не го намирам във всяка аптека. Утрогестана също го взимах свободно. Най-много се радвам, че спрях именно Утрогестана. Толкова ми беше омръзнало да го слагам.

# 621
И аз много се надявам да ми спрат в 9ти месец всички лекарства.

# 622
Препоръчвам всичко с помпа да е 😊

Магнезий на Биолектра го спрях като си довърших двете опаковки,пих заради схващане на крака и малко след това 😁единствената която го в спряла сиг.🫢
Имам втвърдяване,но не е фатално нямам болка ....всъщност до какво води това дори нз.. стрии?

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 07:34 от Mimi9999

# 623
На мен точно вчера АГ ми каза, че максималната доза е 3х2. Иначе и на мен за Магнерот никога не са ми искали рецепта. Не ми е и давал АГ такава. Само последния път в аптеката, понеже не помнех Магнерот или магнерич, споменаха че Магнерот-а си се води като лекарство или нещо такова (не хранителна добавка), но като ѝ казах с оранжевото по опаковката ми го даде без проблем.

# 624
Оказа се, че вече ми е напълно невъзможно да се обезкосмявам. Дали е голяма трагедия ако отида така на преглед? Дали ще направя някакво лошо впечатление 🤔

# 625
Оказа се, че вече ми е напълно невъзможно да се обезкосмявам. Дали е голяма трагедия ако отида така на преглед? Дали ще направя някакво лошо впечатление 🤔

Не вярвам. Това все пак е личен избор, надали си единствената Simple Smile

Аз откакто съм вкъщи нямам толкова стягания, да не кажа изобщо и магнезия го пия много от дъжд на вятър. Основната причина е, че увеличих желязото и ме мързи да смятам колко време е минало между тях.

# 626
Да и аз така все смятах....
И на мен ми е трудно ...крача се в банята ама трудно после с едно огледало на леглото ....😰

# 627
Lucy, аз предната бременност имах забрана по едно време да се обезкосмявам. Абсолютно никой не е реагирал по никакъв начин, а ме гледаха повече от 1 лекар.
Също не винаги съм била изрядна, когато ми се е налагало да отида до спешен кабинет и отново никой нищо.
Според мен стига да поддържаш хигиена им е все тая, а по-възрастните доктори са били и свидетели на зараждането на тази мода 😀

# 628
Мале момичета даже не знам как си го причинявате със самобръсначка, не за друго ами то абсолютно нищо не се вижда там, че дори и с огледалце ми звучи много трудно и рисково Joy

Аз по принцип си ходя на кола маска (то и там вече не е лесно с кикерченето Joy ) , но преди последния преглед нямах време и баш тогава решиха да ми взимат секрет Joy

Смятам да отида още веднъж и то ще си издържи до края.
Препоръчвам, да, по-болезнено е, но е работа точно за 10-15 минути и после 2-3 седмици забравяш

# 629
Ами на мен от лазера са ми останали много малко косми и реално със самобръсначката е много лесно, буквално на усет го карам Grinning Ако почна нещо друго ще се върна в изходна позиция, а въпреки хормоните засега нещата са ОК. На краката даже нищо нямам, а много се притеснявах, че ще се прецака целия резултат.

Общи условия

Активация на акаунт