Майски бебета 2024г. - Тема 10

• 37 882
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Трудно е с бръсненето.И аз по напипване го карам пък колкото толкова.От големия корем нищо немога да направя като хората.Почна да ме е страх да не взема да падна в банята и много внимавам като се къпя и извършвам процедурите по обезкосмяване Grinning

# 631
О, я с повече самочувствие за такива неща 😄 Ако някой лекар каже нещо по въпроса, срамота за лекаря.

# 632
С предните бременности някак повече можех да си свия корема. Сега е много твърд- мъжки 😁
Ами пътувам натам, ще трябва да го преживее Grinning

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 15:49 от LucyFord

# 633
С предните бременности някак повече можех да си свия корема. Сега е много твърд- мъжки 😁
Ами пърувам нарам, ще трябва да го преживее Grinning

Да не ти пука 😄 Успех с прегледа! Simple Smile

# 634
Аз бях чела преди че на някои мъжете им помагали 😁🫢бъзикнах моя, абсурд 😁

# 635
О аз след това упражнение излизам от банята все едно съю копала и моя все ми казва дай да ти помогна ама нещо ме спира. Иначе не е като да не ми е минавал интим с фотоепилатора като ме хванат нервите, ама тогава така или иначе няма косъмчета.

Ще се мъча и аз довечера и дано успея, на кола маска няма как да отида, защото ми е трудно да се въртя и чекна там, та ще си карам с ножче.

# 636
А незнам дали има и други, които тотално им се сменя растежа на космите. Беше ми така и с първата бременност и сега отново с вторият младеж 😅.
По принцип си ходя на кола маска на месец или 3 седмици, а като бременна толкова бавно растат и редки че ходя на 3 месеца примерно… дори ако съм ползвала самобръсначка за триъгълника ( не бременна трябва още на другия ден да мина пак), сега пак растат супер малко и тънки и мога на 2/3 седмици да мина… странна работа са тия хормони 😅!
После като родя, пак се връща като преди 😃.
( за жалост… че много е удобно така)
Иначе и сз нищо не виждам и карам на усет и на пипане при триъгълника..😃😃😃😃

# 637
И аз съм така, но главно по краката. Вярно, че преди съм ги минавала с фотоепилатор, но растежът видимо се забави  през последните месеци, за което хич не се оплаквам. Simple Smile
На кола маска не смея да ходя, че и без това през месец слагам глобули и не ми се рискува. Така че ми остава акробатиката в банята и после довършвам с огледалце. Но дори и това си е сложно, че вече изобщо не мога да се сгъна! 😁

Иначе и на мен ми е леко неудобно да ходя на прегледи без да е изрядно положението, но започвам да свиквам с мисълта.

# 638
Същото забелязах и аз първо  подмишниците по-малко са.

Ами то и след секцио първите дни едва ли ми е до махане на косми квото такова,лекарите вс са виждали

https://m.bg-mamma.com/?topic=1639254.90 тук има два коментара за дм бебешки неща

# 639
  • София
На мен ми е все тая, на лекаря също. Първо - виждали са всичко. Второ - на човек дето може да те среже и зашие или да види как се подава бебешка глава от там долу, космите са му последния проблем. Извинявайте за картинното описание.
За предното раждане вече толкова ми беше трудно да правя каквото и да е, че оставих в болницата да си ми направят тоалет. Аз не смеех, че като нищо щях да се порежа или падна в банята.

Иначе и аз забелязах още и предната бременност, че не се налага да се обезкосмявам толкова често. Хормонално е. После си става като преди.

# 640
Аз също я карам на усет с бръснача (ММ дам проявява желание да помага, ама не съм го включвала засега). Но се чудя преди секциото дали да не мина с един епилатор, поне там където ще е разреза (само ме е страх някой косъм да не се обърне).

За магнезия.. аз нали съм под граница, спряха ми Магнерота и вдигнаха Диаспорала. Обаче си взех магнезиевото олио, мажа прасците сутрин и вечер (мазно, лепне.. кофти ама се свиква). Да си кажа усещам вечер леки схващания ама леки, нищо общо с преди.

# 641
И аз я карам на усет със самобръсначката, колкото-толкова.
ММ предложи помощта си веднъж, но колкото и да сме си близки, имам някаква психологическа бариера и това няма да се отрази добре на интимния ни живот. За него може да няма проблем, но завинаги ще остане в моята глава, така че, не, благодаря 😀

Сега ходих до НМ да си взема последната (поредната) пратка с бебешки дрехи и още на паркинга ме хвана някаква контракция, но този път си беше болезнена. Не беше просто стягане, направо се превих в един момент. Случвало ли ви се е тези подготвителните да са така болезнени? Продължи около 5 минути, сега ми няма нищо, но малко се притесних сякаш

# 642
Само аз май имам някакви черни косми на бедрата отзад Confused Не са много,4-5 броя ги видях с огледалото.След раждането ще ги махам някак си.А и по гърдите имам 2-3,много странно.И аз мисля,че на докторите не им прави толкова впечатление какво е положението отдолу.Предполагам,че са наясно,че е трудно с обескосмяването с тия кореми.Неудобно ще ми е да карам ММ да ми помага в тия неща.Но той няма да ми откаже,не е от притеснетелните.Доколкото мога сама ще се оправям.
Иначе за болките,аз все казвам,че около датата на последния ми цикъл най-много ме боли.Чак се превивам и аз и ме хваща шубето.Незнам дали е случайност или има някакво обяснение,но е така при мен

# 643
Случвало ми се е, като е еднократно мисля, че няма проблем
При мен най-силно дълги и болезнени са били два пъти и то защото детето ме ядоса 😂😂😂

# 644
Идвам да мрънкам..

Подуването на ръцете продължава. Днес пуснах кръв и урина и видях, че имам следи от белтък в урината, намален общ белтък и албумин малко под долната граница.

Кръвното ми е добре, държа го ниско, но адски много се притесних. Ревах си близо час.
АГ ми се обади да преместим прегледа от четвъртък на сряда, та поне утре ще мога да коментирам с нея резултатите. До тогава ще падне рев и притеснение, а се вълнувах, че от днес влизам в 32 г.с. 😔

Общи условия

Активация на акаунт