Идва в ДОБРИЧ празникът на Любовта, на която плод са нашите деца (21)

• 13 473
  • 272
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ!!!

# 211
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! ДА Е ЖИВ И НАЙ- ВЕЧЕ ЗДРАВ И ДА РАДВА ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕ СИ baloni

# 212
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МАРТИ!
МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 213
Здравейте! Вече от Добрич....

Първо, искам да се обърна към МАРТИ...
Да си здрав и силен като Крали Марко, палав като всички Патиланци взети заедно, щастлив като всички деца на твоята възраст!

Второ, да честитя на Мама Блу малката принеса! Геройски си се справила, браво! Да расте здрава и много обичана! Големи емоции ще са сега при вас, искрено ви завиждам  Simple Smile

От вчера сме тук и познайте на кого се "хвърли" Денис едва стъпил на центъра?.. На Дима  Simple Smile Позна ли си я, какво?... Та Мими, спокойно, добре сме, днес даже пак бяхме на Дървения град, вярно в необичайно за нас време, но бяхме сами, явно всички деца спяха следобедно... Ан Джи, и аз се чудех на кого се усмихвам и си мислех в същото време коя е най-близката аптека да си купя ПАМЕТ-хапче... Следващия път ще се спра  Flutter
Утре ако не ходим на представлението на тати, със сигурност ще се видим с някои от вас... Някой беше питал за него, излезе, премиерата беше докато ние бяхме в болницата, т.е. преди около месец и аз се измъкнах по пантофи да го гледам. Ще има още няколко изигравания в Добрич и това е. Ако някой иска да го гледа - утре, неделя и понеделник. "Синята брада" се казва...

Лека нощ! До утре!  luvbed

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МАРТИ!Теа да ти е жив и здрав и много да го слушате smile3525 newsm59

# 215
  • Емаесесаесесапипиа
Честит рожден ден на Марти!!! Весел празник на цялото семейство!

Сутринта бяхме на консултация. Наддали сме с цели 1,5 кг - дебеланка и сега е близо 6200 г. Много се гордея с нея. На мама бузанчето.  В крайна сметка й сложиха живата ДТК с капките през устата. Сутринта питах в няколко аптеки около Първа градска, но никъде нямаха другата ваксина, а и понеже педиатърката не ми я препоръча, а дори обясни, че нямала опит с нея, реших да не си усложнявам живота излишно. До сега с другите ми две деца нямаше проблеми. Лекарката дори не беше чувала да се въвеждат новите ваксини от здравната каса (абе нещо много се разминаваме с тая жена напоследък Sad. ). Следващият път обаче сигурно ще купя другия вариант, защото Деси определено дава реакция: цял ден е неспокойна, не е вдигнала още температура, но не се успокоява да спи сама, а се гушкаме непрекъснато и пищи безпричинно, много нехарактерно за нея и сега очаквам една безсънна нощ.

# 216
И от мен със закъснение:
Честит Рожден Ден,Марти!Пожелаваме ти най-вече здраве,много подаръци и весели игри!
Честит празник,Теа!
  bouquet

# 217
  • Добрич
С голямо закъснение Embarassed

Честит рожден ден на Марти!!!

Теа,   bouquet   bouquet   bouquet

# 218
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!

# 219
Здравейте.Ей това време взеха,че познаха,че ще се разваля.Дано повали малко сняг,че да се порадват децата.Момичета незнам дали сте влизали в сайта на Цвети.Операцията е минала успешно,тумора е отстранен напълно.Сега се надяваме да се възстанови бързо.

# 220
Здравейте.Ей това време взеха,че познаха,че ще се разваля.Дано повали малко сняг,че да се порадват децата.Момичета незнам дали сте влизали в сайта на Цвети.Операцията е минала успешно,тумора е отстранен напълно.Сега се надяваме да се възстанови бързо.
Това е чудесна новина-ще се моля да се възтанови бързо Цвети!Времето е наистина гадничко-дано наистина повяли сняг.Лек ден на всички!

# 221
Добро утро! Познаха, че ще завали. Ето по едно кафе че да се постоплим kaffeetrmker_2 Ние нак не сме спали - избило ни 5 зъбче. Simple Smile

# 222
  • Добрич
Добро утро!То вече обяд... Laughing
Много пуста ни е темичката.Времето наистина е много студено.
Гала,мерси за кафето.
Алекса,наистина много хубава новина за Цвети-бързо възстановяване! Peace
С голямо закъснение-Честит рожден ден на Марти!!!!!Да ви е жив и здрав и само хубави моменти желая!!!
Мама Блу,радвам се за теб,'звучиш' много добре ,влязла в ритъм.Сигурно е много весело във вас,още повече ,ако и Раденка си е дошла.Много ви се радвам!!!!
Ние сме добре.На Рая и изкочиха два кътника,а чакахме да се покажат горе двете зъбчета след резците,ужасно е надута там от няколко вече месеца.,а то....луда работа..
До скоро Hug

# 223
Теа, да ти е живо и здраво момчето!!!  bouquet
Нашето ежедневие си тече...аз имам проблеми с гърдите и ми назначиха физиотерапия, но добре че малката помпи..вече направи бузи Mr. Green
Радена не я приема за човек още Grinning..то горкото се обърка коя му е къщата...скоро си я прибираме окончателно.

Радвам се за Цвети..чух по новините...

# 224
  • гр.Добрич
Уж студено навън, пък никой не пише? Да не са ви замръзнали пръстчетата? Laughing Само да няма болни.
Днес водихме малкия за противохепатитната ваксина и изследвания. Дано всичко да е наред.
После му намерих бавачка и пийнах едно кайвенце.

Общи условия

Активация на акаунт