Идва в ДОБРИЧ празникът на Любовта, на която плод са нашите деца (21)

• 13 463
  • 272
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро мами хайде на кафето
Ние днес станахме в 6 и 30 нашто ангелче се събуди рано

# 226
  • Добрич
Добро утро и от мен!
Ани джи много рано сте станали? Wink
Хайде аз ще почерпя с какао , че иначе много кафета ще станат!
Вчера наистина беше мноооогооо студено. Дано днес да е по-меко времето и да можем малко да се поразходим, че в къщи не е работа Laughing
Хайде лек ден на всички

# 227
вие сте мръзнали а ние улучихме супер време в София вчера беше 16градуса Mr. Green
днес и тук май се очертава ветровито

# 228
Добро утро на всички! Аз сега съм на кафенце Coffee, но после ще опитаме и какаото, че вчера ходих на изследвания и трябвало да пия течтости, но съм скарана с тях, то Миши иначе на кого ще мяза.

# 229
  • Добрич
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet
/не се сещам за някой специално/

Ние тази сутрин станахме сравнително късно - 9:40, защото снощи бяхме на гости и се прибрахме в 1:00 ч. За мен е нормално, но Ванко не го бях държала досега, по-късно от 24:00 ч. Е, все някога е първи път. Детето се държа геройски  Simple Smile
Днес си направихме и разходка  Simple Smile, за разлика от вчера.

Ани, много бързо сте се прибрали  Sad

# 230
кеми не мила ние още сме в СОфия,но тук имаме нет

# 231
Честит имен ден на Теа!  bouquet  bouquet  bouquet

# 232
  • Добрич
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ТЕОДОРИ, ТОДОРОВЦИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
мамчета,коя от вас е раждала с епидурална упойка и какво ви е мнението за нея?

# 234
  • Толбухин
Честит имен ден на всички именници!!!
krasinka тук всички сме мазохиски май. newsm78

# 235
Честит имен ден на всички именници!

# 236
Привет ,мамета!Аз май празнувам днес - поне дядо ми празнува и аз покрай него.Честито на всички други именници!  bouquet

Днес най-после ходих до Изито - празнувахме рожден ден на един две- годишен  сладур.Хареса ми - просторно,приятно - даже и с малкия може да ходим - количката няма да пречи между масите.Кофтито  е,че и някои възголемички деца влизат в детския кът и майките вместо да си почиват,докато децата играят - те ги пазят от по-големите.Но нищо не можеш нито да кажеш,нито да направиш Whistling

Хайде - весел празник.С повод,без повод - забавлявайте се!

# 237
Много благодаря за поздравите и пожеланията за Марти!   Hug

Днес имам имен ден и отново повод да почерпя  Laughing.

Опитвам се да си кача снимките от диска,но компютъра нещо не го чете. Разгледахме ги с ДВД-то. Не ми се беше случвало такова нещо...
Марти онзи ден си е извадил сам любимия диск за котарака Финдъс и го е скрил някъде. Преобърнахме къщата да го търсим, но уви той е неоткриваем....Непрекъснато пита за "коте, дядо". Ще го търсим, защото му е много любим и всеки ден го гледаше.

# 238
Честито на всички именници!Аз съм раждах  с епидурална упойка ако искаш пиши на лични какво точно те интересува и ще ти обясня!

# 239
Честит имен ден, Теа! Не знам за теб, ама аз ще запомня този ден...

Днес бяхме на Шабла и празнувахме с именници, а Дени го подстригахме за първи път в живота му. Няма вече къдрици и мека бебешка коса... Ама си я запазих - ходих подир фризьорката с един вестник и събирах падащи кичури, а мъжът ми занимаваше подстригвания субект с един сешоар... Хич не разбра, усети се чак на бретона, като започна да го гъделичка...

Ще го запомня и с това, че за първи път щяхме да се пребием с колата. Между Шабла и малко след Каварна имаше сняг и беше заледило. На завоя на излизане от Каварна, колата поднесе и се въртяхме на шосето. Добре, че мъжо се усети преди да отидем в канавката и отпусна спирачката,та колата се закова. После до Добрич и двамата бяхме постоянно на тръни. Добре, че се размина  Praynig

Та така, интересен ден за нас, утре се надявам да е по-интересен, но не толкова опасен...

Общи условия

Активация на акаунт