Барселона - тема 13

• 46 143
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Mariya Popova 655115, не си спомням вече, точно защото не сме имали проблем с въвеждането.
Благодаря

# 616
  • София
Нашата екскурзия приключи и се завърнах влюбена в прекрасната Барселона!

Все още мислено съм там и емоцията ме държи здраво. Случихме на страхотно време и си изкарахме супер.
Имахме билети и посетихме следните места - Аквариума, Каса Ла Педрера, Саграда Фамилия, Болница Сант Пау, музея на Барса и парк Гюел. Разходихме се хубаво в Готическия квартал, по Ла Рамбла... От посетените места май всички от групата сме единодушни, че можехме да пропуснем парк Гюел. Нищо особено, просто парк с елементи от Гауди. Не че го подценявам, но не останахме кой знае колко впечатлени. Аз лично бих пропуснала и Аквариума, не е чудо невиждано, ходила съм и в други аквариуми.

Искам да благодаря на тези, които ми препоръчаха болницата Сант Пау, защото никога не би ми хрумнало да я включа в забележителностите за посещения, а определено си струва да се види. Архитектурата е забележителна, да не говорим колко любопитно ми беше да разгледам всички медицински инструменти, уреди и т.н., ползвани преди толкова много години. Сградите на болницата ми наподобяваха на декор от филм-приказка. Разкош просто!

Хранехме се само навън. Паейята не ни допадна. Отпихме се на сангрия, ядохме и какво ли още не. Пекарните им са вълшебни. Накупих 10 вида месни деликатеси за мъжа ми.

Апартаментът, който наех, беше огромен. Никога не бях стъпвала в толкова голямо жилище. Площад Каталуня ни беше на 20 мин пеша, а в близост до нас имаше много барове, ресторантчета и всякакви магазини, включително и няколко гей бара.

Бях се зарекла никога да не повтарям дестинация, но с удоволствие бих се завърнала в Барселона!

# 617
И аз чаках да разкажеш Simple Smile
Много се радвам че ви е харесало и напълно съвпадам с впечатленията ти от всичко разказано.
Отнасям си поздравлението за Сант Пау 🙃. Мисля че е много подценена Simple Smile

А, исках да ви кажа че парка Ciutadella e в ремонт. Може да се посети, но има големи дупки изкопани и заградени, които не пречат, но предвид че парка е близо до морето, излизат от там плъхове.
Нищо няма да ви направят, но не е приятно. За 20мин разходка по тъмно видяхме 5-6...

# 618
Имахме билети и посетихме следните места - Аквариума, Каса Ла Педрера, Саграда Фамилия, Болница Сант Пау, музея на Барса и парк Гюел.

Колко средно като време продължава разглеждането на музея на Барселона? И кой билет си бяхте купили?

# 619
  • София
Macy, бяхме купили basic + virtual reality. Май от другите няма смисъл, а и не знам дали изобщо ги предлагат, тъй като стадионът е до никъде (на желязна конструкция е) и нито може да излезеш на трибуните, на терена, да посетиш вип ложите, защото все още нищо от това не съществува. Кофти късмет извадихме, строежът доста се е забавил.
Иначе музеят се разглежда бързо - ние бяхме за около час.
В магазина пък имаше толкова огромна опашка, че се отказах да купувам каквото и да било.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 11:07 от Тонка*

# 620
  • sf
Ние онзи ден бяхме на Кампа. Аз в музея мога и пет часа да откарам 😃

# 621
Тонка, радвам се, че ви е харесала Барселона. 
Аз също съм от тези, които при всяка възможност биха се връщали там. Два пъти я посещавам и планирам още. Simple Smile

# 622
Тонка, благодаря за информацията. Ние във вторник пътуваме. Барселона е един от любимите ми градове.

# 623
Въпрос към тези,които са пътували с Aerobus .Налага се да го ползваме заради ранния час на обратния полет .Опитвам се да резервирам билети ...но няма избор на дата и час изглежда ми леко странно,но като се има предвид ,че пътуват на 20 минути може и да е ОК....някой с личен опит ??

# 624
  • малкия йеросалим
Здравейте,
обръщам се към всички, който им предстой посещение на Барселона или живеят там.
Бяхме в града преди две седмици, но не успях да намеря това което търся.Мислех,че в България ще намеря дистрибутори, но уви няма.Търся определен цвят боя- златен.Моля,ако някой има възможност да ми купи...
Прилагам снимки на боята в скрит текст.
Скрит текст:

# 625
Eх, жалко че не сте го намерили. В Амазон ми излезе веднага и в Релой Мерлин също...

Аз нямам път към бг скоро..

# 626
  • Mediterraneo
Срещнах някъде питането ти за боята( може и в тази тема да е). Лерой има в Барселона, дава я налична, можеше да прескочите до магазин, щом е толкова наложително. И при мен я има, но с изпращането е галимация.

# 627
Здравейте! Имам проблем със закупуването на карта T-casual през приложението им. Дали е възможно да си вземем такава на място, когато сме на летището и от къде точно? Благодаря предварително!

# 628
Здравейте! Имам проблем със закупуването на карта T-casual през приложението им. Дали е възможно да си вземем такава на място, когато сме на летището и от къде точно? Благодаря предварително!

От автоматите на входа на метрото

# 629
  • малкия йеросалим
Ели,Таралета  благодаря за информацията за боята.Потърсих в Амазон и хоп имаааа. Не бях се сетила да търся там.Поръчах си и ще сме доволни:)

Общи условия

Активация на акаунт