Барселона - тема 13

• 46 237
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Melmak
Camp nou е в ремонт.

Съветът ми за 2-3 дни е да усетите пулса на града. Да се разходите, да се загубите. Готическия квартал, Барселонета, Сиутадела.

Аз харесах един колумбийски ресторант, казва се mi tierra. Ще се зачудите защо ви пращам на колумбийски при условие, че в барселона има прекрасна кухня. Ами да, и двете кухни са супер. Просто този ресторант ми остана в сърцето.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 466
Музеят към Camp Nou е много хубав, според майка ми, независимо, че го посетиха март месец, когато вече се ремонтираше стадионът. Майка ми си е футболен фен, но каза, че мисли, че и на мен би ми харесало, а аз не гледам изобщо футбол. Така че ако някой е решил, да не го спира това, че е в ремонт. На 25 страница имам пост каква беше нашата програма за 2 дни и половина.
Camp nou е в ремонт.

Съветът ми за 2-3 дни е да усетите пулса на града. Да се разходите, да се загубите. Готическия квартал, Барселонета, Сиутадела.

Аз харесах един колумбийски ресторант, казва се mi tierra. Ще се зачудите защо ви пращам на колумбийски при условие, че в барселона има прекрасна кухня. Ами да, и двете кухни са супер. Просто този ресторант ми остана в сърцето.

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 06:25 от anmasu

# 467
  • София

hechicer, в Ешампле ли е ресторантът? Когато разглеждах какво има около апартамента ни, този ресторант се оказа почти до него. Много благодаря за отзива, ще го посетим непременно!

Камп Ноу е в ремонт, но за феновете на Барса стои музеят като опция. И все суперлативи чета за него. Дано ни остане време да го видим.

anmasu, в крайна сметка пускат ли да излезеш на трибуните или не? Когато се поинтересувах, можеше само да се влиза в музея... Казаха ми, че декември ще го откриват, би трябвало вече да е към края изграждането му, защото реално го сринаха до основи.

# 468
Здравейте! Интересувам се от актуални места за оставяне на съхранение на багаж. Пристигаме в събота сутринта, а в апартамента ще може да се настаним след 16:00 часа. Благодаря ви!

# 469
  • София
LORAH_T, питахте ли дали не може да си оставите багажа на съхранение при собствениците на апартамента? Ние така правим. В същото положение сме - пристигане в 9 сутринта в събота (но чак на 19-ти октомври).

# 470
Тонка, питахме, но не може. Има други гости, които ще напуснат по обяд и ни отказаха. За това и питам за актуални места за съхранение на багаж.

# 471
На гарата има клетки за багаж.

# 472
[Имате ли представа дали може да се побере голям куфар в тях?

quote author=DayInMay link=topic=1638446.msg48499779#msg48499779 date=1725348134]
На гарата има клетки за багаж.
[/quote]

# 473
Не се излиза на стадиона, но в няколко 3D кадри са показали как ще изглежда.

hechicer, в Ешампле ли е ресторантът? Когато разглеждах какво има около апартамента ни, този ресторант се оказа почти до него. Много благодаря за отзива, ще го посетим непременно!

Камп Ноу е в ремонт, но за феновете на Барса стои музеят като опция. И все суперлативи чета за него. Дано ни остане време да го видим.

anmasu, в крайна сметка пускат ли да излезеш на трибуните или не? Когато се поинтересувах, можеше само да се влиза в музея... Казаха ми, че декември ще го откриват, би трябвало вече да е към края изграждането му, защото реално го сринаха до основи.

# 474
  • София
Здравейте. Предстои ни скоро семейно пътуване и тъй като квартирата ни е в центъра няма да имаме нужда често от транспорт. Та въпросът ми е, може ли да се плаща с кредитна/дебитна карта в автобусите и метрото и да си спестим купуването на T-familiar?

А някой скоро да е ходил на Магическите фонтани? Дали ги пускат? Някой ми беше казал, че миналата година заради безводие и режим на водата не ги пускали лятото.

# 475
Здравейте отново,

Който е ходил, може ли да сподели най-удобния и бърз начин да се стигне до двореца Монсерат? За там дали е необходима предварителна попукпа на билети или може и на място?

# 476
  • ново
Фонтаните не работят, едва ли ще заработят скоро. Не знам кое е център за вас, но повечето забележителности са на различни места  и ще трябва доста ходене ако ще ги обикаляте. Билети/карти се купуват с карта.

# 477
  • Melmak
Тонка, да, ресторантът е точно там! Те са 2-3 ресторанта, единият ден бяхме точно този! Снимките са от там! Имай предвид, че доста може да се почака за обяд. Съветвам ви да се заредите от по-рано, защото хората хапват между 13-14 (не местните, но там повече чужденци видях). Толкова беше пълно, че чакаха за маса. А вътре не беше бавно обслужването, просто имаше хора!

# 478
LORAH_T, питахте ли дали не може да си оставите багажа на съхранение при собствениците на апартамента? Ние така правим. В същото положение сме - пристигане в 9 сутринта в събота (но чак на 19-ти октомври).

Тонка*, може ли да споделите информация за апартамента, който сте наели? Ние ще сме седмицата преди вас, все още не съм запазвала нищо и като че ли не мога да се ориентирам и избера място.

# 479
  • ново
Ние последния път ходихме на корейски ресторант😀 хареса ни. Ходихме и на фламенко в двореца на музиката, препоръчвам! Страхотно беше!

Общи условия

Активация на акаунт