“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 45 802
  • 834
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • София
Ще й се откачи главата от клатене, преиграва...за глас няма какво да се коментира..

# 437
Гани пее вярно,но носа й прави сечено.И тая глава как я поклаща,ще разклюмча вътре там квото има😂😂😂

# 438
  • София
Хах, Ганка е много артистична, нищо,  че не може да пее. Раздава се на макс Joy.

# 439
  • There I was on a July morning
Джулката опропасти хубавата песен.....

# 440
Бръмбарите получиха морска болест... Satisfied

# 441
Доста добър грим. Отдалеч си е жив Дичо.

# 442
Гледам назад и съм до Джулката, обаче да кажа - Наско трябва да направи кавър на песента, която пя и ще стане жестока песен с неговия глас. С голямо чувство я изпя и много ми хареса. От първите 4-ма само той беше ОК

# 443
Фънки много грозно се подигра със заглавието на песента "Ледено момиче", каза "Ледено добиче". Голям простак е на моменти.

Джулката винаги е много старателна.

# 444
  • Stockholm
Предчувствам, че Аръков ще се справи страхотно Yum

# 445
  • София
Аръков-новата драг куин 😆

# 446
  • Варна/Амстердам
Абсолютна подигравка, да! (За Фънки)
Той Фънки е тесногръд, изпълнен с комплекси наприятник, готов да омаловажи нечий труд и постижение само защото на него не му допада. Както преди седмица-две нарече Депеш с някаква обидна дума. В същото време обаче стана най-добър приятел с Коцето, виден представител на поп-фолка, възползвайки се удобно от безплатните водка и уиски, а сигурно и други неща в изобилие. Пълен конформист и нагаждач. Сигурно за това не спира да ръси силно преувеличени суперлативи за Мария, която е с доста оскъдни гласови възможности.

# 447
Аръков никак не я докарва. Дуа Липа и доста по-нахакана в движенията си.

# 448
Тоя сезон не стаа, затова гледам определени изпълнения.

Но искам да ви питам - обсъждали ли сте как Рачков и Геро всъщност се подиграват и осмиват Аръков? Попринцип много лесно някой може да почне да ме дразни, но някак си за Аръков (тук, в това шоу) съм с положителна нагласа. Даже се чудя, аз ли не чувам (или следя редовно), но за мен тоя човек може да пее, при това доста добре! Не разбирам що подяволите не печели, за разлика от някои други хора?

# 449
Аръков беше доста добре!

Общи условия

Активация на акаунт